you are my saviour

deeenna dagen har varit lite sisådär, höhö. började med gympa, volleyboll hade dom medans jag satt på en bänk å glodde men va ändå tvungen att vara med på uppvärmningen. sen miiitt när dom höll på att sätta upp nätet, så spelar dom självklart en låt som väckte jävligt mycket känslor, så jag drog med johanna in till omklädningsrummet för jag inte ville sitta där själv inne å böla :)
sen kom självklart läraren in, för att the J's satt inne hos mig. sen fick jag, juhannis och jennifer ta bussen 11 för att hinna med tågen som gick därefter. iiho!
sen heeem frysa sönder och sova haha. och nu försöker jag göra den läsloggen vi har i svenskan, men grejen är den att uppgiften man ska göra till, ingen av dom 4 uppgifterna passar ihop med boken jag läser. så suurt ;o
aja, ska snart äta och efter blir det förmodligen lättare att jobba med det, hah! 
så nu drar jag från bloooggen typ, haajjdå! 

 

hej och håååå

heeeeeeiiii haha.
kom nyss hem från två spelade matcher, en i helsingborg och en i bjuv. vi förlorare båda doock, eehe -.-
aaja, båda av mina serier vart över 600 och det fuunkar haha (a)
helsingborg: 203 123 137 161 = 624
bjuv: 149 160 180 168 = 657
sen vart det lite kul att birte hade tagit  fel tröja med sig, hahahah! :D
men aaw.. nu vet jag inte vad jag ska gööra så atteee.. hajjdå!

ponken

micke är bäääst. tack för att du finns!
älskar dig bästavän! ♥

lukta pommes

meeheh, sitter hemma hos jennifer och gör naada.
vi skulle egentligen jobbat med projektet i powerpoint till skolan, men när vi gick igenom vad vi skulle göra så märkte vi att vi inte alls hade så mycket att göra som vi trodde haha.. vi vill mer bara veta när vi ska redovisa vårt, för vi vill ju gärna veta hur lång tid vi har på oss till vi ska redovisa, eftersom vi ska kunna det utantill så träna måste man ju ;o
aja, vi ska kanske dra ner & baka sen, har ingen aning. va bara ett förslag hah. drar hem senast sju iaf, så jag är hemma vid åtta, och då blire handboll :) sen imorn så äre heldag i skolan, ouusch..
men ni fåår ha det bäst, vilket jag inte kan ha. hehe , hejsvejs! :D

so take me away

blä för det här, ta mig härifrån.

Bara för att jag KAN! :D

Amenne tjena på er era CHIPSTUTTAR, det är Micke som gästbloggar här va!
nej men jag fick lov, eller rättare sagt, Louise bad mig, typ? AJA, nu ska jag sluta fjolla och vara lite seriös om det nu går..

Jag har känt Louise i många år men det är NU som först som vi kommit såhär nära varandra. Jag har ALDRIG haft en sådan här vän som jag har nu, och den vännen är DU Louise!
Helt ärligt, har ni någon där ute som ni kan säga PRECIS ALLT FÖR? utan att känna att det är jobbigt, pinsamt osv.? Jag kan ärligt berätta allt för Louise, ni ska bara veta vad jag sagt haha.. och jag vet, det där lät inte så bra, men folk får tolka det på så många vis de vill faktiskt.
Nej men vafaaa-an, att möta någon som har ungefär samma humor som en själv, som man kan prata med utan att tröttna, som betyder så grymt mycket för en och som Louise sa själv, vissa saker äre bara HON som förstår. Jag är så jävla glad för att jag fått lära känna dig, du är så underbar på alla sätt och vis. Du har räddat mig så många gånger från att göra något dumt. Jag vet inte vart jag skulle vara om jag inte hade dig som vän. du betyder så jävla mycket för mig och det här är bara början på våran vänskap! Jag kommer alltid att finnas här för dig när du behöver mig, jag kommer aldrig att svika dig och det vet du!
Du är min bästa vän och jag älskar dig fan! Du ska bara veta hur jävla BRA DU ÄÄÄÄÄÄÄR! Ska fan slå in det där i din skalle för du inser det aldrig.. jääävla tönt ;)
haha njae men nu ska jag faktiskt sluta skriva, kände att det blev ett jävla långt inlägg.
Men det jag skrivit nu är så jävla sant och om ni känner som jag, ta vara på det! 

TA HAND OM ER! // Miiiiiiicke

difference

jag skulle egentligen lagt upp lite bilder från i onsdags eftersom vi fotade i studion då, men eftersom msn inte vill fungera på nån av mina datorer så orkar jag heller inte starta dom och därför sitter jag vid skoldatorn haha!
så jag tänkte bara skriva om matcherna som vi spelade idag.
iaf, första matchen vart i osby. spelade oavgjort: 10-10.
mina serier: 170 199 163 159 = 691. lite surt att jag bara vart 9 poäng ifrån 700 menmen o:
och i hässleholm där förlora vi, och jag spelade även dåligt.
serierna dååå: 140 160 180 122 = 602 -.-
och nuu så har jag feeett ont i mitt långfinger, men jag överlever haha.
annars har jag inget mer vettigt att skriiva, så pusssshay!

känna pulsen slå

goodmorgon folks ;d
egentligen så skulle jag varit i skolan nu, men eftersom jag redan har skrivit provet som dom ska ha i svenska idag, så skulle jag bara vara med på andra halvan av lektionn dvs. 10.10 - 11.20, känns inte så lönt egentligen för jag slutar ju efter svenskan haha ;s men ska ändå va kvar i hässleholm efteråt så det gör inte så mycket ändå.
menmen, blir att ta tåget 9.10 in, sen får jag se om jag går eller tar bussen. hr nämligen jääkligt ont i hela kroppen efter gympan igår x.x dumma andreas!
ajaaa, vi höörs nångång eller något haha. ha det bäst, adioos!

todeloo

okey, nu är det såhär att jag är supertrött! kom hem från matchen för ca en timme seen. och det blev oavgjort; 10-10. men jaaag, jag spelade urdåligt :D   125 175 141 154 = 595. och som sagt gillar inte när jag får under 600 x.x
ajaaa, ska nog lägga mig å vila nu eller snart eller nångång hahaha! vi höörs , pösss.

här skulle stått någon typ av rubrik.

heeeejsanhoppsan D; hahaaa..
dagen idag har bestått av en runda till helsingborg dvs. väla, ikea och familia haha. jag va tvungen att åka med för alla mina parfymer är slut såj ag skulle köpa ny. och det gjorde jag såklart också! ;) blev iaf in på familia sen, där vi hittade ett väggfäste till min nya tv som jag fick igår :) aja.. gick in på kicks igen för att kolla priset på en parfym haha, förj ag tänkte om jag köper en till har jag mer att välja på. så det blev att jag köpte en till. för vet ni vad? dom parfymer som jag använt annars finns knappt å köpa längre, jäkligt surt! så jag ska ta å beställa dom senare. verkar beroende av parfym, men vad ska man göra när ens är slut ;o haha.
menee vi åkte hem igen efter det, hemma vid fyra typ. senare hjälpte pappa mig att sätta upp tvn, och kan lätt säga att den är bättre än min förra tv.
påtal om annaat så ska jag faktiskt sova snart, har match imorn kl 9. så får gå upp tidigt -.- så jag säger godnatt nuu!

här är parfymerna jag köpte btw :d


haha den fantasy, gick jag & louise och sprayade jättemycket på oss när vi vart på gran canaria för den lukta så gott, haha!


I say whaaat

maaha, jag & juhannis vart och fotade i studion idag. lite av bilderna D;






gc, sa. <3

ååh, jag vill tillbaka :(


hejhopp

jaaa då va man tillbaka i skolan igen då ;o tröttsamt men slutar redan 11.20 så det är rätt lugnt ändå :)
vi har svenska just nu, eller ja rast. medans dom andra jobbar med ordklasserna jobbar jag med dom jäv*a satsdelarna, fattar typ ingenting där jag är just nu :s aja!
blir att ta 12.30 tåget hem, så är la hemma efter ett nångång. sen får vi se vad det finns att göra.
menee, hörs nångång typ ja. pössssssssss

I wanna see you tonight

detta får lätt bli dagens! :d


Chris Brown - Yeah 3X


hula

hm.. kände att jag behövde uppdatera lite haha :o
iallafall, har nyss kommit hem efter en match. vi förlorade, och jag spelade urdåligt. men är ändå lite stolt faktiskt haha, för ni vet dom två som står längst ut? (sjuan & tian) plus sexan som står snett framför tian (den till höger;)) jag tog den :o första gången!  (y) på den serien fick jag sammanlagt 185 och min första vart bara 102 ;s så jag kom ju tillbaka i andra där! och i tredje fick jag; 165, fjärde: 126. så det blev 578 på alla fyra serier. dåligt enligt mig, bör få över 600 tycker jag :o
menee, nu skaj ag ner och göra pizza. hääyS!

when it all falls down

känns som att allt kommer tillbaka, men jag fortsätter för min egen skull.


du är vacker som du är.

har ingenting att skriva direkt, men för er som har spotify. så vill jag tipsa om denna sjukt bra låten!

Fronda – Underbar


hnw

känns som jag är lite eefter mene, gott nytt år! 

RSS 2.0