so tell the dj, playing all night long

haha, jag orkar inte skriva så mkt om midsommarafton minns inte så mkt, men bjuder på några bilder iaf x)






ayayay

hahahaaaaa, nu drog kåtkaninen & hennes familj hem :o blev inte att hon sov här ändå, för hon är lite trött av sig, hrrrm :d hahaha
men aww.. bilder kmr väl imorn eller senare har ingen aning :D pussshaj!

we party everyday

två låtar räcker ha? ;D


Kato ft. Jon - Turn the lights off


Lazee ft. Mohombi - Do it


come and get you some

haha jag orkar inte blogga, tror nog ni förstår det, asfint väder ute ju så då vill man passa på att va ute ;)
men imorrn så äre ju midsommarafton och då kommer dan & hennes familj hit sen sover hon här :o haha, så det blir nog en bra dag imorrn, hoppas på lika fint väder som det är nu :)
menmen, har inte mer att skriva, ska äta vilken sekund som helst, pösshaj! :D

twilight fan event

medans alex håller på att skriva meddl. så passar jag på med mitt inlägg om i måndes.

fick ju gå upp vid 6 tiden, för dom skulle hämta mig vid 8, hann t.o.m byta väska i sista sekunden :o hahaha. men vi åkte till hässleholm tog tåget därifrån till sthlm 9.15, blev att jag käka min muffins då annars skulle ajg få den upptryckt i fejset när jag kom hem ;ss menee, segt att sitta där å glo sen haha, va nära på att träffa micke också  för delen för han va vid stationen samtidigt som tåget va där men jag visste ju inte var jag skulle kolla och plus att jag loggade in för sent :o
nåja, va framme i sthlm 13.35, sen fixa biljetterna till tunnelbanan . så gick vi till hovet direkt för att kolla var vi skulle gå in och så, men tydligen så hade dom gjort om så de tog tid innan vi visste var vi skulle :o men sen blev jag sjuuukt pissnödig så jag va tvungen att gå på toa, haha sen letade vi vidare och då sa dom att vi skulle gå in på samma ställe som dom andra. så va där några killar som skulle vara vampyrer, (dom hade sminkat sig med vitt i ansiktet och röda linser) , så stannade en bakom mig å sandra å glodde som fan på mig? hahaah lite läskigt faktiskt men ändå ;d vid fyra så började de röra på sig, och alla skrek så fort där va en kamera i närheten. så gick vi in å satte oss. och såfort det visades en bild på taylor eller robert så skrek alla!
och vi sex tiden så började de hela, kodjo (som var programledaren) kom in då och sådära haha. han va jävligt kul måste jag säga ;) så först spelade not without grace, possibility och en egen låt. sen va de nån annan som jag inte minns som också spelade sin låt från  filmen och en egen & the lakeys eller va dom hette :o haha..
sen vart det då dags för stjärnorna att komma , kan luuugnt säga att mina trumhinnor sprängdes när intervjun va klar. alla skrek som galningar hahahaha!
när det va klart såå ehm, började alla röra p åsig. men då kom kodjo å sa att han hade en överraskning, och det vart nämligen att eric saade va där och skulle sjunga. men orkade inte lyssna klart på honom, eftersom det skulle blir så jobbigt att  ta sig ut därifrån annars, så gick innan han va klar :)
blev att gå till tunnelbanan igen, och där va smockfullt, men det gick ändå. så in på donken på stationen å köpte mcflurry, sen rörde vi oss mot bussen. och där va tvunget att va 2 bussar, eftersom vi va så pass mkt folk, och självklart så skulle ju folk tränga sig men vi fick bra plats ändå.
somnade fram å tillbaka, så blev nog sammanlagt runt 3 timmar som jag sov, utav 7 timmar på bussen. och vi vart framme typ kvart över sex på knutan, sen tåget därifrån 6.36 hem.
så hemma runt halv åtta eftersom vi skulle släppa av sandra. sen sov jag ju till halv två, sen somna jag om  till kl sex, men aaw.. är trött fortf, eller inte lika mkt men ändå x)
men det blir väl att sova snart ändå skulle jag tro haha. men bjuder ändå på lite  bilder, pösss!

innan allt börja

not without grace (ursäkta kvallen)

han killen som sjöng (a)

lakeys

taylor & kristen





eric


later on

hah, jag orkar inte skriva nu. har ont i hela kroppen, kom hem halv åtta imorse sen sov jag till halv två.. så ja jag skr iver ett inlägg senare , med bilder antar jag haha.. pöss

follow me all over the world

hade inte tänkt att skriva så jätte mkt, får gäster snart lxm, haha x) min bror fyller år imorn så vi firar han idag.
och ikväll så måste jag lägga mig tidigare än vad jag brukar eftersom jag ska till sthlm imorn, ska åka redan kl 8, sen kommer jag inte hem förrän halv åtta på tisdag morgon.
ska faktiskt träffa taylor lautner och kristen stewart, sen plus att vi har ca 4 timmar att bara gå runder, så det blir nog bra :d fast det suger att det inte gick som vi ville :( menmen får ta det en annan gång, snart hoppas jag haha:)
har faktiskt inte mer att skriva, har inte hänt nåt speciellt i helgen så att ja.. hörs på tisdag antar jag med bilder och så ;)
pösss!

im into...

hahaha ändrade lite. blev för tråkigt tyckte jag, så nååt enkelt alltså . men är inte helt klar :d tror jag? hahaha nåja :D kmr iaf inte p å så mkt mer.menmen.. pössssssss!

ouch..

har inget mer att skriva än; ajj..  (= 4 rivsår)


olas låtar ♥

här kommer Olas nya låtar, jag älskar dom! ♥



Overdrive


All over the world


Still remember


gääsp ,o

aaaaaaaah, ursäkta för dålig uppdatering haha, men jag har verkligeni nte tänkt på att skriv något :o
tror jag skrev i torsdags senast va? :D sen i fredes vart de ju student för min bror haha, massa regn men de funkade när man va hemma för då slapp man bli blöt ;) minns inte så mkt, är så trött :D
sm ni förstår så känner jag mig som en liten nörd å sitterå  lyssnar på radio (a) men ska somna om snart igen, men får nog gå upp vid 12 eftersomjag ska till malmö vid halv fem, hemma vid halv åtta kanske sen ska jag va med dään :d så får vi se vad vi hittar på mig haha.
mjaau.. orkar inte skriva så mkt mer, suuuuper trött! och alex den sötnosen jobbar eller sover. har ingen aning :D
nååja.. lägger nog in olas låtar senare när jag vaknat igen :)
höörs nog då, pössss!

sommarlooooov

wiiiiie, för nu har jag loooooooov! :D:D:D skönt att slippa den jävla skolan i 10 veckor nu, och förhoppningsvis ska jag börja om på nytt till hösten och hoppas på att de blir bättre!
imorn, studeent. sen har jag nåt att göra varje vecka i princip, ska ju till sthlm 21 juni , feettnice D; haha!
men nu ska jag städa, så vi hörs. PÖSS!!

OLA!

vill bara säga att jag är kär i olas nya låtar (a) så bra! ♥

hm..
följde med dani till stan igåår. hon putta ner nån gubbe från tåget när hon skulle av, snällt! haha nejmen :d kul va det, fast jag fatta först inget :)
sen gick vi runt meeest, minns inte mkt alls. men fick  köpt en tunika på gina. sen på kicks, skulle leta mickes parfym bara för att hah, så tyckte daniella inte att den lukta någe så hon spraya å gick rakt in i det. så nu luktar hon micke typ :d haha eller gjorde x)
gick tillbaka till knutan sen, köpte liiite på pressbyrån, sen satt där ett troll brevid oss på tåget, som daniella uttryckte det :d va hemma vid tjugo över sex tror jag.
sen blev det tv,  å efter det strömavbrott i en sek? fick ju tillbaka strömmen, men internet ville inte starta :s fick värsta sinne på det.. sen när klockan va typ kvart över tolv, gick jag ner å fixade med sladden , då blinkade de till i kontakten två ggr å de ko m smällar med haha, åsen stängdes datan av, så fick sätta in kontakten igen, å då funka allt :)
seeen aee.. natten va lite cepe, normalt folk haha not... gick åla mig vid 4 , vakna vid 11.
å annars under dagen har jag inte gjort ett skit x)
meeene.. vi hörs  typ på torsdag eller nåt om jag inte skriver imorn x) pösss!

I'm gonna leave the world outside

blir inge långt inlägg.
kör på en dagens,  & jag  gillar låten (y)


Roll Deep ft. Jodie Connor - Good times


ily ag.

ööh, har inget å göra så skriver ett inlägg :d
skrev ju inget då förra lördan, som jag sa att jag skulle haha, men vart ju på bakken med mormor&morfar, mamma å pierre. skulle ta tåget 8.42, men va försenat till 9, sen när vi kom till åstorp så va de tydligen slutstation, så vi fick byta tåg där. och då vart de ju 50 min förseant, nåja. kom in till knutan, tog båten över till helsingör, sen tåg till klampenborg. letade upp ett ställe att käka på, blev att jag tog kyckling haha, en halv kyckling faktiskt! xd sen va de nå hjul som vi gick till, men vann inte, fast man fick en nalle om man tog tre nr :o seen gick vi till nå chokladhjul eller vare va, och där vann jag ;) fast det vart inte så mkt, typ nåt choklad (typ marabou) sen nåt annat som jag inte tyckte va gott :d
åkte polypen med mammaa, hon vart värre än dom andra som satt där medans jag satt å garvahela tiden. när vi åktden , så gick vi å fika  tog en chokladkaka, eller ja kladdkaka kansk de va, den va riktigt mums! :9
sen minns jag inte mkt mer, gicktillbaka till stationen, sen tåg båt å tåg. sen hemma :d
jg tog inga bildeer, hööh så de får ni vara utan x)
sen i söndes gjorde jag naada tror jga haha.. minns ingenting från resten av veckan förutom att jag klippte mig i onsdags :d
och nu sitte jag här å har de allmänt tråkigt. väntar på att mamma ska lägga sig så jag kan titta klart på filmen jag starta igår, den nya beck :d somnade när jag kolla på den igår så ja hahaaha .
och imorn blir de att dra till väla, ska leta upp två linnen för dom har inte funnits där dom senaste gångerna jag vart där, så ja x)
sen äre ju sista veckan i skolan, bara 2 skoldagar kvar eftersom vi är lediga på tisdag :) sen slutar vi på torsdan. och på fredag tar bror studenten :d
nåååja, vi höörs när vi hörs å ses när vi ses, typ? .s hahaha pöss!

10, ag 'v

alltså jag orkar inte blogga, inte just nu x) pössss.

10 månader idag
älskar dig hjärtat ♥


RSS 2.0