your love's a drug

dagen har varit ganska lugn och aww, jag venne. men det går mot bättringsvägen hoppas jag.
aja, på svenskan skulle vi göra klart analyseringen av ett tv program. sen skulle vi göra nån grej, då jag typ dog av skratt hahha, jag verkade glad iaf ochde vare viktigaste ;) sen skulle man va i grupper, å jag va då med emil svippe och marcus haha, där jag rööker på och blir hög , eller inte! men vis kulle säga, vi gillar att sitta vid datorn typ massa gånger och säga de tröttsamt. men jga kunde inte låta bli att garva så jag vände mig ju om å såå, men tydligen tyckte min lärareatt det va braa? hhahha!
aja, på matrasten blev det cafeterian och handlaa blev cola & chokladbulle för moii som vanligt haha. sen nörda typ alla i klassen något spel, och de blev lite smått damp. sen på mentorstiedn skulle vi räkna matte egentligen, men jag har ju inte matte (a) men iaf, kändes mest som om vi vart drogade vid vårt bord. vi satt å garva somfaan, så vår lärare fick säga till oss till slut för tydligen störde vi killarna, elleri nte! haha. men vi fortsatte med skrattanfallen, när läraren försvann kasta vi pennor på marcuso ch han kasta på oss? ,_
sen vid två skulle vi hämta väskorna, sen hämtade pappa mig vid skolan och heem åkte vi!
och näär jag va hemma, så hde skolkatalogen kommit. fan vill inte att hela jävla hässleholm ska se mig :(
men finns inte så mkt mer att säga, än att den där speciella människan är bäst i världen :*
PÖSS!

with or without you

tänkte bara säga att min klass är bäst- älvan ♥

och att HIF vann matchen mot aik , med 3 - 2. sundin, jönsson & anderssonn stog för målen. nice!

invincible tonight

jag är typ kär i låten (a)


Adelitas Way - Invincible


hoppla pååålle!

TJÄÄÄäääääna ;DDD
dagen har vart aaassoft! på första lektionen minns jag inte ens vad vi gjoorde, men läraren brydde sig inte om att vi spela massa spel han bara kollade på och skrattade lite hahaha. sen på matrasten fikade jag å jäässikaateeeen, hah med goodis :d  sen mediekunskap, där vi skulle analysera en reklam som går på radio. så då tog vi team sporita, om funktionsunderkläder. eller funktionsställ som jäässi sa? ;) Hahahahahah! så vi satte oss inne i bibblan, och hade väääldigt mkt damp. spelade in massa ljudklipp, hon sjöng på kyckling  låten och aaww..
sen gick handtaget sönder. så satte jag det på nån silvergrej. så kom vår lärare in, s åsatte han fast handtaget igen, sen när hans tängde dörren trillade handtaget av på andra sidan. jag dog lite måste jag säga (a)
men det blev en massa skrattttt däär assåå :D  hahaa, sen kom rasmus in och sa att vi fick sluta när vi lämnat in uppgiften, så blev att vi slutade en halvtimme tidigare. såv istog å vänta på stadsbussen och kollade på småungarna vid dagiset. sööta! aja, bussen kom . awww, sen på stationen vart där en asstor fågel som va överkörd av tåget, asläskigt :/ sen va där en gubbe som hade satt fast en skål eller något i en pinne så plocka han pantflaskor nere vid spåret? HAHA! aja.. ska inte stööra mer. PÖSS!

men iaf , det här är min kära klass (a) ♥

coome on

blöhööö.. sittr här & väntar på att klockanska bli 7, för då ska jag dra mig ner till stationen och ta tåget 14 över.
sen direkt gå till skolan, fett segt x)
och idag är en sån dag, då jag är alldeles för trött för att orkafixa till mig. så idag ser jag ut som ett trött moongo. hahahha. ajjaaa, har inte så mkt mer att skriva. nickebiffen kmr inte idag ändå, får la bli nån annan gång x)
pöss!

Im tired of twisted memories

höhö, detta vart ju ovanligt. jag är då inte förvånad.

I wanna riot in this club, ready or not

lalalalaaa, jag har studiedag idaaag. fett me sköönt alltså ;)
faaast, det blir inte så mkt till studiedag, eftersom jag måste städa. sen typ direkt efter blire bowling för min del.
handla direkt efter, eftersom bästis kommer hit imon och stannar här hela helgen (a)
såå vi hörs nog imorn, pöss!

you're the reason

jag mår så sjukt dåligt när jag inte får prata med dig, för du göra hela min dag!
jag älskar dig ♥


-.-

räkna inte med något inlägg idag. för jag är inte glad!

life's a hell of a ride

chachaa sitter här å gloooor... hahaha!
skolan har varit lite sådäär, började med svenska. rätt tråkigt :D käka klubba iaf!
på matrasten,  blev det mkt skratt för min del. nog pratat om det, eller vad säger du micke? HAHAHAAHAHA!
pååå mentorn, fick vi reda på att det skulle räknas matte. så jag tog mitt pick & pack å drog :) hahahn ejmen,jag lekte lite i ps. och samtidigt så ägde jag jesper.. du är eegd! :d  senblev det lite mer allvarligt snack med jessica & johanna. kändes skönt att få det sagt som jag hade på hjärtat typ. haha :)
fick sluta vid två, tog bussen in till stationen. sen tåget h em 14.22.
väl här hemma, så ägde jag  & micke ut en 12åring. mooogen snubbe, eller inte! ofta man kallar det barnsida lxm? jo eller hur ;) smart chäyy tänkte jag säga, men det är ingen tjej! hahahah.
aja, vid åtta blir det att spela i korpen med morfar. såhemma efter nio.
höörs väl nångång. pusss!


aaiiaii!

har inte så mkt mer att säga än att HIF vann matchen med 2 - 1. och Gerndt stog för dom 2 målen. niiiice! :D

I hope that you still remember

har ingenting att skriva idag. är trött som ett lik!
spelat en match, hemma mot osby. vi förlora, och jag sög som en bananskalle :D
aja, mina serier: 120 137 128 164 = 549. isch :)

men vi hörs sen nångång. pöss!

mixen

halloj! sitter här och lyssnar på olas nya album som kom i min brevlåda idag, toppen!
annars har skolan varit fett chill, bara att vissa är trögast.nu, haha:D menee, vid kvart över sju blir det att dra ner till bowlinghallen, för jag ska spela korpen med morfar halv åtta:), sen direkt efteråt blir det att följa matchen
HIF - MFF, hoppas såklart på vinst för HIF. som vanligt (a) aja, får ju spela in idol också. så ska glo på det när dom andra lagt sig eller innan jag drar till skolan imorn. får se vad det blir helt enkelt.
men nu ska jag inte störa er mer, utan jag ska spela unicorn <3
puss!

vill bara tillägga att min älskling är bäst :') älskar dig! ♥

aaaaaaaaaaaaaaajj

sitter i skolan och har det chill ;) slutar 11.20 idag, för vi har ingen mentor. toppen! och vår svensklärare är inte där, så vi har vikarie. vi skulle jobba med nån uppgift om vi hde någon, men jag hade ingen vad jag vet. så jag började leka lite i photoshop, jävligt tidsfördriv måste jag säga.
här är vad jag gjorde, HAHA!


gogo ;D

tjääääna!! ;D
hahahaha . jaaa, jag tänkte berätta lite om natten. men tror jag ångrar mig, hahha. om man vill veta får man fråga helt enkelt, för man kan ju inte alltid va smartast i världen och hänga med. men helst vill jag att man hller tyst om det (a) aja :D
dagen har bestått av en lektion, eller ska jag ens kalla det lektion? va inte med på den, vilket betyder att det är gympa. dom hade badminton men satt bara & glodde. drog därifrån vid tio i elva, för att hinna med tåget 11.22, sen gå hem. pratade med alex sötnos ett tag. sen vid två däckade jag, men det kan man förstå ;)
och snart är klockan åtta, blir att kolla på ullared då, sen får jag se vad jag gör. imorn blir det iaf skolan igen, svenska & mentor. kort dag, gillas :D
meen nu ska jag kiila, cepe inlägg men whatever ;) pöss!

i wanna..

ojojooj! behöver jag säga mer, för bilden säger väl allt? ;)
och vetni, gerndt ligger tvåa i skytteligan, med 15 mål! niceprice!  (y)


UUSCH DÅ!

hm.. tänkte bara skriva om hur det gick på matcherna idag. mötte först kristianstad, sen åhus ju.
och vi förlorade båda, kan säga att  vi säkert mötte deras a-lag. för vissa har inte ens ett b-lag :p
aja, första matchen : 146 118 122 168 = 554. andra: 162 109 131 134 = 534.
BLÄÄÄ!

tom at ooooh

tjäääna! ;)
dt va väl hemskt vad jag är dålig på att blogga då :o men det är f aktiskt inte så intressant att veta vad jag gör varje dag i mitt liv, hahaha. men igår,så började jag ju 12.10 med webbdesign, skulle göra en header. men det sluta med att jag skrek håll käften till killarna hela tiden, för dom skulle tvunget  spela, moget. eller inte :D
men så spelade jessica robot unicorn, så hon bara, jesus christ! när hon dog. haha. och då emil bara, vi är inte i kyrkan. så hade tim sagt, FUCKOFF. innan dess, och då jag bara, vi är inte i helvetet heller! mkt bra kommentar tkr jag ;) aja, sen kom svippe och fråga om hjälp för han fatta tydligen ingenting och jag va jättetrött så jag va galen enligt dom andra eftersom jag va så sur. slutade iaf vid fem i tre, sen hämta mamma mig.
blev hem snabbt, sen cykla jag till bowlingen. spelade korpen med morfar, där det blev 2 p till oss och 1 till dom andra :) sen efteråt hade jag träning, och där gick det ännu bättre. slutade med discobowling där jag fick 9 klubbor, kunde fått 12 om jag inte missat tre ggr (a) alltså, vi kör på strike & spare , för er som inte vet det.
och idag, så har jag varit hemma från skolan, har varit riktigt jävla trött hela dagen, så jag hade bara varit ännu surare idag om jag gått till skolan så tyckte det va bättre att vila upp mig. plus min huvudvärk, som jag får när jag mår lite cepe :D men jag gjorde iaf klart radions historia. så nu slipper jag tänka på det, super! (y)
ikväääääll vad äre på tv? har ingen aning.  får kolla upp det där alltså.. aja, imorn blir det dubbelmatch, först i kristianstad sen i åhus. vilket betyder att jag måste gå upp klockan 6!
menmen, jag springer iväg nu. inte bokstavligt va ;) aja, puss!

nu är jag som er, va ;)

tänkte sammanfatta lite om lägret. åkte ju dit i tisdags, så jag fick skjuts av pappa till skolan eftersom jag hade så mycket att bära på haha. sen kom bussen kanske 10 minuter senare. och rasmus vår lärare, följde med på bussen så gömde emelie hans kaffe. ni skulle sett hans min när han såg att det inte va kvar, haha!
va framme vid barnens by efter en halvtimme eller någe, vi skulle bo i möllestugan. minns inte så mycket mer av vad vi gjorde haha, men vi packade upp. sen gick vi runt lite i området, och vid 12 va det lunch- spagetti & köttfärssås. sen gick vi tillbaka och då blev det en aktivitet, massa med att springa runder. men ja, mitt lag kom tvåa.
sen drog killarna ner och bada , så då vart vi tjejer kvar i stugan. och då satte anna på sig en hjälm, och blev väldigt hyper. eller hög kanske man ska säga? väldigt kul vart det ;)
minns ärligt talat inte mycket alls haha. blev kvällsmat vid halv sex iaf, sen aktivitet när vi kom tillbaka, tipsrunda. så under tiden när jag tvätta mitt hår så hörde jag nån skrika, och det va johanna. hon såg en mus i köket, haahah xD och den kom tillbaka senare på kvällen. men iaf, vi grillade och så vid nio, fast jag åt bara ett grillat bröd. efteråt gick vi in och berätta spökhistorier, sen fick emma dra igen gardinerna (a)
jag somnade vid halv ett, och dom andra va vakna ett tag till. sen upp vid halv åtta på morgonen. och emelie sprutade grädde på rasmus, och sen på andreas. och rasmus gnällde över att han lukta sur grädde hela dagen, hahhahaa!  men iaf, vi packade ihop och så, städade lite. sen lunch igen vid 12, aktivitet efteråt. sen spela vi lite fotboll & frisbee. sen kom bussen strax innan två, och glömde rasmus :o
men iaf, mormor & morfar hämtade mig vid skolan tjugo över två, så jag va väl hemma runt tjugo i :)
sen däckade jag i sängen runt fyra.

tack för två roliga dagar älvan, synd att johanna va tvungen att åka hem bara :( ♥
haha, hade inte så mycket bilder ändå så jag skiter i det (a) puss.

hjälmis

jaahaja, kom hem för en kvart sen. läger med klassen som nivet;) vart askul imellanåt. men skriver om det senare, plusbilder. hörs då pösss.

bum bum

tjeenis! ligger här i sängen och sjunger, haha! men dagen har bestått av en lektion, social kompetens, sen tåget hem vid 12.22, och det va ett nytt tåg för  er som ville veta .bättre än dom gamla (a) aja. pappa hämtade mig på stationen, sen drog vi nästan direkt till ica för jag skulle köpa mat och så till imorn, eftersom vi sk på läger med klassen till hästveda.WOHOO! ahaha.. lawl. aja, jessica ör suuk den saken så hon skai nte följa. så det blir jag å ust-gänget sen resten av klassen. kommer bilder efter!
och på torsdag, blir det att spela korpen. direkt efter träing, så kommer säkert h lite ont dagen eter men det får jag ta ;)
men nu har jag inte så mkt mer att skriva, hörs på onsdag iguess. PUSS!
sen slänger jag nog in en låt senare efter att jg vaknat (a)

blööhö

kom nyss hem från matchen, mötte ängelholm. och vi förlora (n)
aja, mina serier såg ut såhär; 150 152 135 159 = 596.  haha, gillar inte när jag får under 600, menmen..
nu har jag ont i mitt ben, aaj. nej nu ska jag sluta klaga.
imorn så har vi nån social kompetens grej i skolan, enda lektionen också dessutm, så rätt g ött faktiskt. sen blir det väl att soova järnet, eftersom vi ska på läger med klassen på tisdag till onsdag. antar inte att det kommer bli så mkt sömn där, haha!
men nu har jag faktiskt inget mer att skriva, är galet trött.
ajaa, hejs!

thirteen

13 månader
jag älskar dig alex! ♥


goo oolaaaa D:

nu blire rockbjörnen! finns att följa på aftonbladet ;)


all my life

tjeniiis! här sitter jag &väntar på att klockan ska bli 11 så jag kan dra till stationen, börjar ju somsagt 12.10 idag (y)
iaf, gick å mötte dani igår vid tjugo över åtta, fick preseent eller ja den va ju inte inpackad men ändå ;) blev en mugg & vitamin focus (a) hon drog vid tio, sen däcka jag en halvtimme senare haha! så jävla trött.
men, nu ska jag faktiskt fixa mig liiite så ja ghinner haha, hörs kanske sen. puss!

RSS 2.0