I've done the best I can

tjenatjena ;) eller, godmorgon låter nog bättre! :D
idag blir det att få skjuts in till hässleholm för att kunnata 8.42 tåget till malmö med klassen. visst jag kan ta tåget som är framme 8.32 i hlm, menvafan. är tåget försenat så är jag körd? :D då är det bättre att åka bil hahaa ;) sen får jag se när dom andra kommer :d
iallafall, vi ska till utmaningarnas hus. lärarna har utmanat våår klass så atte ;d
ajaa. kommer hem därifrån med tåget 15.36 sen blir det skjuts hem eftersom jag ska slippa stressa här hemma eftersom louise kommer till mig sex, halv sju . och innan det ska jag hinna duscha & packa klart det sista. förimorgon åker vi ju! då blir det bort från kylan till värmen. loveit!
men, kommer kanske ett inlägg senare eller något.
annars är detta mitt sista inlägg innanjag drar. ha de bäst, puss!

better version

har faktiskt inte så mycket mer att skriva än att, min bästa vän stoffe fyller 18 idag. grattis bästa du! ♥

spanish love

iiih! måste säga att jag är riktigt glad just nu :D
nyss kommit hem från match, mot hässleholm. vi förlorade, men jag blev dock bäst? trorjag. har ingen aning faktiskt :)
aja, mina serier: 210 183 192 157 = 742 ,dvs nytt rekord på 4 serier! :D så jävla nöjd är jag.
känns också som denna säsongen slutat ruggigt bra :) förra helgen fick jag ju båda matcherna ööver 600, så atteee! :d (y)
men imoorn, påtal om annat ;) så blir det skola och sen packa.
så vi hööörs. PÖSS!

Im breaking inside

heeej. jag har inget att skriva. hejdå!
hha nejmen.. jag orkar inte bara blogga om mina daagar, så ah. dessutom har det inte hänt så mkt :D
men niii märkern är jag skriver. eheheheh
pössss

in your eyes

tänkte skriva detta snabbt & kortfattat D:
spelat 2 matcher idag, en hemmamatch & en borta.
hemma, förlora vi. men jag vart bäst av alla. mina serier: 154 174 149 154 = 631.
borta, vann vi överlägset! mina serier: 194 125 183 145 = 647.
haha, på väldigt länge fick jag över 600! (y)
nu ska jag ner och käka, pusss!

grattis till guldet!

guld till HIF i cupfinalen mot hammarby. & rasmus jönsson gjorde målet. asgött!


oopsie

hm. jag är nog inte den enda idag som hellre vill ligga hemma och sova än och dra till skolan :o
menmen.. jag har faktiskt sovmorgon idag, men vill ändå sova mer :(
aja. måste dra in & göra mig iordning nu. annars blir det för mkt stress.
pöss!

I know you care

hahahaa, skoldagen har bestått av massa skratt :D för att vi hade inte så mkt att göra pås venskan, eller jo uppgifter och dom gjordes ;) till tim började översätta engelska låtar till svenska, hahaahah så jävla kul! finns på film, men får se om de kommer upp. hade ju inte tillräckligt med minne så att jag kunde spela in men får hoppas på att nån annan fixar det där (a)
men ah, på mentorn efteråt så hade jag verkligen ingenting att göra. så jag satt mest och glodde, halvsov lite smått haha. somnade ju inte förrän 3 inatt, men vad gör man inte när man pratar med sin bebe? :D värsta gulligaste människan är han! loveyou♥
men ja. det blir nog att sova tidigare idag iaf, haha!
och 21.50 tror jag det va  :o så är det världens kanske sämsta pojkvän ever på tv400 som jag ska se :d kan bli lite lack på idioterna till pojkvänner/flickvänner där. men det får en att inse hur bra pojkvän man faktiskt har själv!  men jag rekommenderar det programmet iaf (a)
och jävla jessica som gjort så jag har baby låten på huvet :(
haha. nu ska jag inte störa er mer, hajjdåe!

shalala, 18 dagar kvar!

bombombom

haha. tänkte bara att jag skulle berätta lite om skoldagen, som va lagomkul. eller rätt kul :d
hahahaha, på gympan idag så ksulle vi göra HLR, på en docka även teori sak.
så när halva klassen va i gympahallen och träna HLR så satt  vi i klassrummet, och mobba jessica för hon sa kuek, hahahha. massa skratt åt det!
sen skulle vi göra HLR, på en docka också. så jag mådde lite sådär illa kan man ju sääga. skulle jag va tvungen att göra det på dockan skulle jag spy i käften på den :o hahaha!
aja, sen skulle vi träna på framstupa sidoläge och eh, kolla andning och puls. så jävla obehagligt :( för jag är så jävla kittlig, så när jennifer skulle kolla pulsen på mig vid halsen så trodde jag att jag skulle dö, inte fyfan :D men det löste sig tillslut :d sen när vi skulle plocka ihop dom och lägga ner de i lådorna, så satte jag min docka så den luta mot jessicas axel, så v ände hon sig om och skrek som fan. hahahahahaahaha fyfan ,jag dog! :D
men ja, vi gick till bussen efter det så va hemma vid 12 :) sov 4 timmar.
och nu glor jag på ung & bortskämd, sen blir det csi :D
hörs imorn eller nåt, pöss!

ingenrubrik.

var tar alla vägen?
av flera, så står bara du kvar.

...

bäst.




hallaaa

hm.. jag skrev i torsdags senast eller? aja.. mötte upp jessica i hlm, tog tåget hem 11.22 sen blev de mest att jag plattade håret, sen drog vi till väla. åt enchiladas , sen drog vi igen för där va fullsmockat. hm.. aja, drog till familia sen, pappa å jessica käkade för de gjorde dom inte på väla. under tiden fick jag köpt tjockare leggins inne på gina och en halsduk på cubus. sen hem efter. hemma vid typ sex eller nåt.
minns inte så mkt mer, vi kollade väl mest på tv. sen skulle vi se på one missed call men vi va för trötta för att kolla på den så den kändes mest dryg xd aja, upp på rummet igen. och vi däckade vid två eller nåt, vaknade vid fyra. borsta tänderna sen somna vi och gick upp vid 11 sen trorjag. hon tog tåget hem 13.14 sen har jag inte gjort så mkt idag , sovit å sådär haha.
menee, lägger in klipp snart trorjag.
pösssss

hallåhallå

tjaaa :d hahah.
väntar på att tiden ska gå lite fortare, för jag ska ta tåget 10.14 till hlm och möta upp jessica. för hon hittar inte riktigt ;) men sen åker vi tillbaka hit med tåget 11.22, nej de tär inte så onödigt för vi åker gratis (y) haha.
sen ska jg bara in och platta håret sen drar vi till hbg, ska köpa lite grejer till killarna iklassen. dom behöver det tkr jag ! vad berättar jag senare isf, om jag kmr ihåg haaahaha.
men nu ska jag ner och spela in några program som jag kmr missa. pussss!

tagglåtar!


Eddy Wata - I like the way


Alex Gaudino - I'm in love (I wanna do it)


Lucenzo ft. Big Ali - Vem danςar kuduro


lägger nog in fler låtar senare, adios ;D


i like the waaaaaaay

hahaha. någon mer än jag som är vaken elleeer? :d
vet ni? :D hahahahahha jag kom nyss på att min ansiktskräm luktar päronglass. jag kom inte på det förrän nu? och jag använder ändå den varje dag. hahh snacka om seg looouise! YEP ;)
jaa, jag är övertrött så iniheeelvete. lyssnar på taggmusik, och hade tänkt lägga in imorn när jag ändå  bara ska sitta å nörda framför ps och göra min framsida & baksida till tidningsprojektet:d
men aaaaaaah. GODNATT typ. om en stund eller nåt :d

hejhejhejhej

och jag kom nyss påa tt jag inte skrivit på ett tag, minns inte ens när jag skrev senast :o
men det har faktiskt inte hänt något särskilt, förutom igår då :d
mötte jennifer vid stationen 13.42, sen inom ica och köpa "fika". började med att rätta de andras arbeten, eftersom vi skulle göra framsida och baksida + innehållsförteckning i ett tidningsprojekt som vi håller på med. iaf, deras engelsklärare hade inte rättat det, men ja vi rätta bara det vi va säkra på finns ingen mening att rätta något man är osäker på? ;) aja.. sen fick vi sätta press på killarna som inte lämnat in. så då fick vi ett arbete. sen blev det dags att kääka piizza (jag vet, massa kräng denna dagen :o  haha) aja. kom tillbaka och då skrev jag innehållsförteckningen. och v i hade inte fått in det  sista arbetet. så vi uteslöt dom, men dom få rjju skylla sig själva ;)  blev att  jag skrev klart innehållsförteckningen på datorn sen. jennifer åkte med 20.14 tåget hem.
sen blev det joobb för mig resten av kvällen, och då tyckte jag att jag va värd e tt choklad. så det satt jag & käka haha. gooott ;D
men nu ska jag inte störa meeer , hajdååe ;)

lovelovelove

idag äre en dubbel-dag, haha :D
jag och micke har pratat med varandra i 1 år :o då menar jag verkligen praata!  för vi har egentligen känt varann i typ 5 år, men vi pratade inte så mkt under den tiden. men nu har vi pratat varje dag, förutom när vi varit borta. och det tkr jag är asniice :d om man kan säga så? haha. men micke är min allra bästa vän. ♥
sen så har jag och alexhjärtat varit tsm i 15 månader idag, loveyou ;* ♥

RSS 2.0