wwwah!

jag tänkte skriva ett inlägg nu, men ääno bombar :o
blir kanske senare, eller imorn. pöss på aläx! :D

oooha !

aeee.. kom nyss hem så jag skriver om dagen senare. PÖSS! :D

songs fo'sure ;)


Jason Derulo - Ridin' solo


Ke$ha - Your love is my drug


Adam Lambert - Whataya want from me


Kevin Rudolf ft. Birdman, Jay Sean & Lil Wayne - I made it


Timbaland ft. Drake - Say something


Taio Cruz ft. Ke$ha - Dirty picture

me like → Royal Republic - Tommy-gun


s o, l o

tänkte skriva lite nu om dagarna som gått :)

i måndes så va jag i hässleholm på studiebesök, på john bauer. där va då två parallella (hur det nu stavas ;s) så först va jag med den ena, där dom gjorde nåt på webben, sen visade två st som va i den klassen mig lite på skolan haha. sen kom läraren å hämta mig, för då skulle jgava med dom andra, och så fråga dom om jag vill va som en gäst i deras radiosak , haha och det sa jag ja till ;) sen va de inte så mkt mer där, gick å åt och så. sen när vi börja igen så hämta läraren mig igen, för då skulle jag tydligen till tvåorna, så då fick jag jobba lite i indesign, fast jag kom inte så långt, jag tänkte för sakta hahaaha! men jag skulle göra ett bokomslag, men hann bara med första sidan, för då kom läraren å sa att jag skulle va hos dom ettorna igen med radion.
så vi skrev manuset å så, sen ner i studion å spela in, där de va en spindel som elin hoppa upp å rörde så den snurra i kanske fem minuter? HAHA! nåja, vi spela de in, och det gick bra *host! hahahah.
sen när vi kom upp igen så fick vi sluta, och jag skulle  då till stationen, men gick inte så lyckat med tanke på att jag inte gått runt i hlm på ett tag :o togm ig 20 minuter att hitta till stationen ;s men iaf, precis när jag kommit ner till spåren så hade mitt tåg gått, störigt om nåt! så jag satt där uppe å vänta så fick mamma hämta mig, för hon slutade vid fyra ändå å hon jobbar inte s å långt därifrån ;p nåja! sen blev det mest att jobba med historian när jag kom hem:o

och i tisdes, så skulle jag till skolan. satt där ute å vänta utanför klassrummet alltså ;) menee, jag började känna mig sjukt yr å precs som om jag skulle svimma så sa till lisa å johanna att jag drog hem. så jag gjorde det. sen senare under dagen försökte jag komma igång lite mer med historian men jag fatta typ naada! hahah :D

och i onsdes, hm.. då börja ajg inte förrän halv elva, för vi hade ingen gympa då, och på matten skulle vi få reda på vad vi fick på de nationella, och jag fick vg :) 14 vg poäng av 10, wii D; tyckte de va bra ;) plus att jag får ett vg i betyget, ooho! hahaha.
sen engelska, där hannah å jag gjorde de muntliga på de nationella, hoppas de gick bra :o sen fick vi låna nån bok som vi skulle läsa. slutade där vid kvart över ett, och till sist mentor som egentligeni nte va nån mentor, den va typ i 5 min? sen gick jag iaf, skulle ju hinna med tåget :o

sen igår, så på bilden fick jag reda på mitt betyg där, vg! :) och om jag går kvar i tvåan kunde jag t.o.m få ett mvg ;) nåja, efter det vart det engelska igen. bara att lääsa, sen gick jag å hannah till netto. hon köpte choklad så vi satt vid stationen å käka i oss det. hrrm! hahah.m in mage krampade, så ja jag drog hem  om ni inte förstog det :d hahah.

och idag så va jag inte i skolan överhuvudtaget, satt på stationen ett tag.men rätt vare va såblev jag depp? ;s så jag känd einte alls för att dra iväg. behövde någon helt enkelt, mend e dom gjort i skolan kan jag göra hemma så de är lugnt :)
sen har jag bara pratat med alex & micke :) och jag ska snart lägga in ett inlägg till, med låtaar! :D:D:D
såå ja, ses då typ? hahaha ;D
pösssss!

eller juste! va ju på väla igår, haha hade glöömt :o menee, fick köpt ett par jeans shorts & ett linne. hittade inte dom andra två ;s menee.. sen gick jag å käka på taco house - enchiladas, mums! ;9
btw, detta jag kööpte dåra, allt från cubus D; dålig kvalle, iknow ;) men hörs snart!


shaaala

hm.. har inte skrivit på jättelänge nu?:o
men det kommer nog ett längre inlägg imorn :) anledningen till att jag inte skrivit är att jag inte suttit här ordentligt eller vad man säger, haha. har hållt på med en historieinlämning till skolan, fast den är inte klar ännu så ska göra klart heltpå måndag, så ni vet :D hahahaa!
men vi hörs nog imorn då, pösss!

yeeeaaaaH!

viinst, yeaah D; sista målet vart snyggt ;)


allez allez allez

beroendeframkallande!
men så kul man kan ha åt denna låt, eller vad säger du alex hjärtat? D; HAHA!


Jessy Matador - Allez Ola Olé (Frankrikes bidrag i ESC)


shawty is a....

yes, jag lever! fortfarande arg menee..
kör på en dagens iaf!

denna gillas skarpt!


Justin Bieber ft. Sean Kingston - Eenie meenie


;@

ska man skratta eller gråta, bli arg eller ledsen?
just nu är jag för arg för att skriva ett inlägg. får se när jag är tillbaka.
heejjs

vinst, ofc!

fyfan så jävla gött! SÅ JÄDRA GLAD!! :D:D:D


the life Im living now

obooojj!
vaknade kvart i tio idag och hjärtat hade skrivit lite, så söt D: sånt man vill vakna till! (y)
gick ner å käkade direkt ungefär , två sletna mackor ,hahaha! och vid eeh.. 11 kanske? minns inte. men iaf gick ut å krattade jord å la i skottkärran, vi ska nämligen plantera gräs vid hörnan, så blev att jag gjorde de i en timma sen  drog jag in , för mina skor va helt dyngsura inte så mysigt att gå i det ;D
sen har jag inte gjort så mkt mer, duschade för en timme sen ungefär, ska ju till m&m vid fem, så blir väl att göra sig helt klar snart, får fördriva tiden på något sätt :) alex är ju inte liiite seg heller! haha , awww..
har nog inte så mkt mer att skriva, så ja det va väl allt? :d
dessutom har jag hittat massa nya låtar, men dom lägger jag nog in imorrn eller senare ikv :)
pussss!


slumberparty in my basement

eyooo (:
började 12 idag också , fast idag skulle vi kolla på föreställningen ist för att hjälpa till där bak, men vissa ska ju tvunget kolla även om dom redan har sett den å de  behövs folk där bak. ehm,j a. haha nååja!
själva föreställningen va bra :) ska kanske dit på söndag åhjälpa till igen, beror på om jag kan x).
och den va slut tio i tre, men tog ändå bussen idag, och den jävla bussen stannade inte där den brukade? :s den skulle egentligen stannat lite längre bak men jag tänkte inte mer på det, tänkte ju mer ja den stannar säkert längre fram.. men neejdå då körde bussen ända till stationen ist, och jag pallade inte säga till heller för de vart juinte lönt. menee, va hemma lite innan fyra och har inte gjort så mkt sen dess. luggit å skakat i sängen? hahaha så jävla kallt idag alltså, blåser så ini , uschja!
ska snart ner å käka , blir nog nån kycklinggratäng x) väntar också på alex , han skriver? oj vad han skriver haha så söt! :D
menee, hörs kanske senare :)
pusss!

allsvensk tabell

den allsvenska tabellen i fotboll (:


ohyes!

fortfarande obesegrade efter 11 omgångar! :*


krafterna är slut!

kom nyss hem ifrån klubbmästerskapet, vi spelade 6 serier.
och mina såg ut såhär: 113 132 153 178 212 (nytt rekord) 213 (nytt rekord igen;))
och sammanlagt på 6 serier fick jag; 1002 vilket är nytt det också, senast jag spealde 6 st gick de åt heeelvete! :D
och vi var 6 st som spelade och jag kom 4 :)
haha jag minns min sista serie faktikst, så nu tänker jag skriva :D
strike strike spare strike strike spare spare strike strike spare 9
tyckte de va bra faktiskt, inte en enda miss :D fast det fick jag dock i serie 5 men den slutade ju bra ändå ;)
ALLT jag hade att säga haha, HIF spelar match kl 19 ,  s å de ska jag följa :)
puss!

when I look at you

baby skicka låten.
jag älskar dig ♥


Miley Cyrus - When I look at you


..

jag tänkte skriva ett inlägg. men jag tror det är bättre att jag håller tankarna för mig själv.
vi ses imorn. godnatt.

hon satte foten i en spann

hejhejhejheeej! sitter i sängen å glor på tv ;D
men ska äta när detta ärslut, vilket är vid fem. sen så blir det att stanna hemma ikv, om vi inte skulle ätit så sent så hade jag tagit tåget vid 17.42 , men jag kommer icke hinna :p
och idag så började jag ju 12 , va rätt lugnt ändå slutade vid tre, och då såg jag dom från min förra skola och min gamla mattelärare :o nåja..
imorrn är jag ledig, eftersom klubbmästerskapet ligger mellan dom tiderna som vi är där, men på fredag ska jag ditoch då börjar jag nog 12  igen:)
menee, vi hörs kanske senare, pusss!

hahaha fast nu kom jag på en grej!
att innan föreställningen började idag satt vi uppe på en´plint, eller inte jag. hahaha så kom jag inte upp där? så satte jag en spann under och därva typrep i den, så ställde jag mig i den och försökte ta sats så, och sen så kom jag inte upp då hellr å då fastna foten i spannen hahhahaha! så jävla kul hahahahaha. dagens skratt var det där!
men ja det jag skulles äga :D PUSS IGEN :)

I don't wanna go

me like ;*
inte världens bästa kvalité, men tror ni klarar er (a)


Iyaz - Solo


if I gotta do it solo

dagen har bestått utav; ett nationellt prov.
inte mer hahaha! mene vi började 8.20 idag med nationellt i engelska, först skrivdelen, va klar med den 9.15 så gick jag å hannah till sågen för att kolla vilka tider jag skulle ha och så, & ulf sa att jag skulle komma dit imorn ist :) så jag börjar inte förrän 12 imon! skönt som fan D;
sen började vi med hörförståelsen på de nationella vid 10, va klara vid tio i elva, tog tåget över elva å va hemma vid halv tolv :) sen har jag bara kollat på tv, inte för jag gör det nu men ska det om tio minuter ;)
sen ikv så blir det ugly betty eller inför esc , beror på D;
lägger in en dagens vid fem, om inte innan.
puss!

obesegrade efter 10 omg

orkar inte sätta mig å spara bilden på den andra datan, för den är segast.nu :p
men matchen slutade oavgjort; 0 - 0 , och nu är det 3 poäng mellan HIF & malmö .
match på torsdag igen x)
nåja.. hejs!

feels like...

öööh fyfan säger jag bara! skulle ha dragit till skolan idag, med detta tåget haha som går nu..
men jag fick så jävla ont i magen å känns som jag ska spy upp frukosten haha, usch! inget inrtessant men ja..
så blir att stanna hemma idag, och drar dit imorn för då har vi nationellt prov , sista i engelska trorjag gdet är :o
fast dock vet jag inte riktigt tiderna för skolan, men tydligen började vi ju 9.30 idag, men det får ag nog veta imrn annars :)
och ikv så äre match, HIF - GAIS , tror hif vinner ofc ;D
men lägger in resultatet när den är slut. så vi hörs nog då, pusss! :)

hurricane

jag orkar inte blogga.
och matchen idag gick skit för mig, fick bara 533 :p men tror vi vann ändå haha x)
sen drog vi till väla när jag kom hem, fick köpt en klänning till brors student. sen fick jag nästan lite ryck när vi va där, men det är inget jag behöver dra upp här haha , dom som vet, vet och så ska jag låta det vara :)
men annars har jag nog inte mer å skriva x)
så vi ses kanske imorn, beror på ;) heejs!


shake that ass

tänkte skriva så mkt som jag kommer ihåg utav eftermiddan/kvällen.
drog hemifrån vid 15.25, skulle ju ta tåget tjugo i, så mötte daniella & hennes mamma lite innan. blev massa prat på tåget, och i åstorp hoppade daniellas kära kompis på :) daniella blev som en hund hahaha, tyckte det va kul :D:D
sen hoppade vi ju av i hbg, en vi såg dock ingen grön mössa, tråkigt men jöö ;o
nåja, vi skulle ju gå till filmstaden fast det ösregnade som fan , så hahaha vi skulle möta min pappa nere i bussgaraget eller vafan det heter. så sa våra mammor att dom skulle gå sakta så att vi inte behövde vänta så jättelänge, men dom gick självklart fort? så jag å daniella hann inte se vart dom tog vägen. hahha, så skulle vi gå in i nåt mindre hus eller vafan det nu va ;) så ställde jag mig framför dörren, det va en sån dörr ni vet som finns på ica, osv . hahaha, men tror ni den öppnades? neejdå! pinsamt vart de iaf. och självklart satt det ju lite folk där inne som såg det, fast hoppas inte att dom såg det :)
sen skjutsade pappa oss till bion ju, satt där å väntade ett tag, sen fick vi gå in tillsist. vi såg ju flickan från ovan, den va faktiskt bra :) fast jag började nästan gråta när en höll på att misshandla en, och det är av personliga anledningar :p sen garva jag när han trilla ner från de berget eller vad det nu va ;D haha jag vet jag har sämst humor! men det såg ju så fejkat ut :o nog pratat om det, kan ju inte berätta för mkt, för dom som ska se den ;)
filmen va slut vid nånting innan nio. så gick vi till knutan, jag vart lite borta tyckte jag hahaha. sen satt vi å pratade där på bänken, tills tåget kom. satte oss där ute som vi brukar, och så kom några killar och bara; ojdå här va tjej! tjena brudar! hahaha, tyckte det va lite kul ;d för dom bara, ojojojojoj hela tiden sen haha!
sen kom där på ett par fyllon också, och daniellas mamma började prata med dom? ahahaha det va riktigt kul! höll på att dö ju ;D sen pratade dom med min mamma också haha. och han dära som dom hade svensexan för, ja det a en svensexa ;) han hade inte några kläder för skinkorna, så shakea han asset framför dáns mamma, hahhaha det va riktigt kul! inte för att jag såg det, men dán gjorde. sen filmade hon också hahaha, klart man vill se dt igen det vart ju kul :D och sen innan dom skulle hoppa av i klippan så pussa han dáns mamma på kinden. sen ritade en av dom andra ett hjärta på fönstret till oss? och dom hade inte ens pratat med oss :o haha men aja!
tack för en kuuuulig kväll dääääni :D
vet inte om jag glömt nånting, men skrev iaf det som jag minns :) har inte några bilder heller, för det blev inga tagna ;)
meneee. nu ska jag nog inte skriva mer, ska snart ner och se på film, tror det blir kopps :o
så vi ses antagligen imorrn, PUSS ! :D

I let go for anyone

gillas skarpt!


Ellie Goulding - Starry eyed


burst out into colours

sa ju att jag skulle till väla idag, men det blev ingenting. eftersom enligt mamma så skulle vi på bio sen, vilket jag visste om, men förra helgen hade jag frågat henne, och då sa hon att vi skulle åka idag å d åva de jag som sa det om bion.. ja kanske lite invecklat, men jag förstår vad jag menar iaf, haha (a)
men det blir att dra ner till stationen snart, mamma behövde fylla på pengar på jojo-kortet, och hon vet inte hur man gör, så jag ska hjälpa hahaha.
sen blir det att dra hem igen, duscha & käka lite, sen till stationen så man tar tåget 15.42 , om det va rätt? haha.
sen hemma vid tjugo över tio ikv.
har inte så mkt mer att skriva, men bjuder på en dagens iaf, som kommer i nästa inlägg D;
puss!


RSS 2.0