arrrgh!

tjeenis ;) och sen tappa jag resten...
hahahaha. va inte i skolan idag heller, men ja. kände att det behövdes.
och idag är det ju valborg, har ingen aning om vad jag ska hitta på, hade en plan på vad jag skulle göra förut, men det blir inte av, mkt tråkigt :/ menmen..
påtal om annat, försökte börja på ny design förut, men jag kom inte på nånting överhuvudtaget! har ingen inspiration alls på vad man kan göra, vet inte ens vilken färg jag ska ha eller någe, trååkigtmen sant haha. så ni får dras med denna ett tag tills, eller ja tills jag kommer igång med något nytt :)
btw,jag hade tänkte göra något med foto ikv efter talang eller någe, se film och sådära . med mig själv :o hahahaha, men ja jag tar kort pådet isf. inte på tvn, inget intressant :D
menee, nåt tips på en film som man kan se? för vad jag vet så har vi ingen ny, såg ju avatar förra helgen så :p
bara att kommentera isf ;)

denna helgen är fullbokad iaf, imorrn ska vi till väla tror jag, sen på eftermiddan/kvällen ska jag på bio med dán och hennes mamma flickan från ovan blir det.
& på söndag så blir det match, samling 10.15 här hemma, så blir hemmamatch också. får hoppas på att det går bättre än på dom senaste hahaha!
men nu har jag inte så mkt att skriva. så vi hörs antagligen senare :) puss!

bjuder på en bild på mig själv från imorse, hahaha Dx

8 av 9, 1 oavgjord

lalalalalla, göööött! :D:D:D:D:D VINST FÖR HIF :*




if you break a heel

älska låten :o


Rebound - Hurricane


btw, ursäkta för att det mest blivit musik på senaste tiden menmen.. kommer ett inlägg senare vid nio skulle jag tro, HIF & AIK spelar match vid sju, så kommer med resultatet då:) puuuss!


it will be five

vi kör på fem låtar på dagens ist ;)


Joshua Radin - I'd rather be with you


Inna - Hot


Cheryl Cole - Parachute


Tinie Tempah - Pass out


Mclean - My name


ohmygosh, Im so in love!

kör på en dagens när jag ändå håller på :D


Usher ft. Will.I.Am - Omg


you make me wanna say

jajaja, ursäkta för dålig uppdatering hahaha. vet inte när jag skrev ett ordentligt senast . awww ;d
men iaf. gick ju till skolan igår, hände en grej typ, men sne mötte jag nicolina & johanna, så berättade jag för dom å så, sen byta jag till deras grupp och pratade med läraren om lite grejer, om varför jag varit borta och sådära x)
och juste , vi håller bara på med musikalen nu i 3 veckor framåt, så inga lektioner överhuvudtaget.
vi börjar också 8.20 varje dag, och slutar som vanligt som vi har det på schemat.
och idag, så började vi fixa tegelväggarna, vi målade rättare sagt, kladdigtkladdigt haha, men vi gjorde klart det iaf, höll åp med de till ett ungefär, sen gick vi å lämna dom inne på sågen .
sen va vi helt slut, så jag beslöt mig för att dra hem ist, så jag va hemma vid halv tre skulle jag tro ;p
och egentligen skulle jag läsa igenom engelskan nu, för vi har nationellt imorn, alltså tänkte att jag skulle läsa igenom dom övningarna vi har fått nåja.. börjar ju 8.20 med det imorn, sen vet jag inte hur länge  de håller på, sen fortsätter vi med tegelväggarna,  vis kulle måla nån grej till sen fixa upp med verktygen på dom sakerna haaha, vet inte vad de heter .o
ooch om 25 min så äre ugly betty, första avsnittet på sista säsongen :o tråk! ,o
nåja. har inte så mkt mer att skriva, ses kanske imorn :)
pusss!

7/8- 1 o

jag vet, dålig uppdatering höhö.
men tänkte lägga in matchen, som blev klar för snart en timme sen. men min data är segast.nu
fast bilden säger väl allt egentligen? :)



och rubriken är såhär: 8 spelade matcher, 7 vunna & 1 oavgjord
kan det bli bättre :)

no matter what I do

tänkte skriva lite nu medans jag väntar på pappa . han ska nämligen hjälpa mig med studsmattan, eller  han skulle hjälpa mig. men jag har redan satt ihop hela ställningen, fast den är helt ostadig? vet inte om det beror på marken men ja. sen ska fjädrarna och det i också jue sen är det klart.
och jaa..  har inte så mkt mer att säga egentligen, än att alex är allra bäst, och jag saknar han så jätte mkt, då menar jag verkligen det. och jag behöver han , det gör jag hela tiden för han stärker mig, jaa.. jag älskar honom så sjukt mkt,a ww..
njae.. vad mer ska man skriva egentligen jooo nu ska ja ggå ner och ta kladdkaka!
hahahh hörs kanske sen, pusshaej! :)

mickää (:

kände nu att jag behövde skriva av mig lite. och det är inte om vad som helst, utan det är om michael, michael svensson- min bästa vän!
jag svär jag har aldrig någonsin mött en sån människa som honom, han förstår en så jävla bra, om man får lov att svära haha.
har känt han i 5 år, och under den tiden så har det kommit perioder då vi inte har pratat någonting alls, men dom gångerna vi väl pratade då flöt allt bara på, precis som om vi aldrig slutat att prata? sen kom den dagen i november, där jag satt i skolan och började prata med han igen. sen den dagen har  vi pratat varje dag kan man väl säga, förutom dom dagarna ingen av oss har varit inloggad eller så. men ja, tänk snart 6 månader har vi pratat konstant, och jag har inte tröttnat en enda gång, inte ens tyckt att han varit jobbig.
en grej om honom är att man måste lära känna han för att förstå hur han är, ger man inte han en chans då förstår man han inte heller. och han är en så jädra underbar person, kan prata om allt med honom! som han sa att vi va väldigt lika med att sätta oss in i grejer som vi berättar, som hänt eller hur man känner!
fan, alltså.. nu tappade jag ord här haha. men michael är världens bästa vän, tro mig! det må vara 3 års skillnad på oss, men det ändrar ingenting.
vill också tacka för att du finns, för utan dig så vet jag inte riktigt vad jag skulle göra.
du märker alltid när något är fel, när jag mår dåligt. och jag skriver av mig direkt till dig, och du förstår. fyfan vad du betyder. en vän som du borde alla ha, fast inte dig, för det finns bara en michael svensson, haha :)
jag älskar dig bästa vän, och denna sommaren kommer blir jäkligt bra kan jag lova!

och påtal om annat, eller annat å annat hahaha. känns som jag glömt något? men isf vet nog han om det själv för jag har förmodligen redan sagt det, hoppas jag? :o
men tack igen så jävla mkt för att du finns. och ja.. hahah alla stunder vi haft. jag menar, det med manen och liket, ae det va så jädra kul hahah, ett minne som är värt att minnas länge nog!
hm.. det va nog det jag hade att skriva. och nu hoppas jag att du läser det här, och inte blir sur! hahaha, varför skulle du bli sur har ju inte skrivit någe dumt precis? (a)
njae meen, du är bra micke, så jävla bra!
en vän för livet är vad du är! ♥


do you feel it

kom inte riktigt iväg idag, men ja.. men måste ändå till skolan ändå, även om dom typ slutar snart.. ska på något möte, så får vi se hur det blir efter det. hoppas jag slipper det jag vill, men ja :p
har inte så mkt att skriva egentligen..
men vi sees kanske later (: puss!

I need you

jag vill inte idag, inte ensam.


dansa till single ladies

hahaha, detta är så sött, men samtidigt såå kul!


get your ass on the dancefloor

kvällen med 9A, bonnie blåste x)


förra veckan, typ xd



uhh..

var är ni, när jag behöver er som mest?

alex- bevis på att äkta kärlek finns! ♥
micke- bevis på att äkta vänskap finns! ♥


I got you

hm.. tänkte jag skulle fördriva tiden på något sätt så att jag inte somnar? haha. så jag tar och skriver ett litet inlägg ;)
igår va jag u inte i skolan, men sen senare glodde jag på matchen, såå jävla gödig match! :*
och idag va jag heller inte i skolan, men ska dit på fredag .p
nåja.. dagen har jag mest kollat på tv, å käkat glass å godis hahaha. kollade faktiskt på wallander - arvet den va väl bra, om man säger så:) beror ju på hur man tänker med mördaren och sådära X)
och runt kvart över sa jag hejdå till bv, så nu är jag typ orolig för vad som händer. hoppas dock på att det inte händr något allvarligt, om. då blir det ingen glad louise ;o
annars så har det inte hänt något speciellt . väntar på att snuttie ska logga in, sent jag vet, men han har in anledning , nu tkr ni säkert att jag ärdum i huvet som sitter uppe så länge bara för att få prata med honom.
men då har ni fel, förj ag har inte pratat med han på hela dagen, och det går helt enkelt inte en dag utan att inte få prata med honom, så är det bara! men han kmr väl snart skulle jag tro :)
sen mellan tolv & ett så är det nattfiske , haha känner mig som en nörd. men man får ju passa på när man kan hahaha. synd att du missar det micke, verkligen ;) hahaha!
men vafaan.. det har bara gått 5 minuter sen jag började skriva det här inlägget (23.50 nu), hur mer ska jag fördriv atiden egentligen, på tio minuter? aeee.. sova tänker jag då inte göra , för då lär jag få damp när jag vaknar imorrn.
men jag kanske kan hoppas på att linda loggar in också? för hon har jag inte pratat med på några dagar, sorgligt :/ saknar twiinii!
men jaa.. imorrn så blir det ju att vara hemma, så jag får fördriva tiden på något sätt. sen vid halv sex bowling som vanligt  sen hem, tv vid åtta haha ;p
neeej nu ska jag sluta att skriva, detta inlägget blev längre än jag trodde! hahaha..
men vih örs kanske imorn, godnatt till er som sover/ska sova! ♥

oohyes!

ojojoj om jag hade rätt, eller vad? ;)
gissade på vinst för HIF med 1 - 0 eller 2 - 1
och här är resultatet! ;D



HIF är fortfarande serieledare, fast nu skiljer det med 5 poäng ifrån tvåan = MFF!
så jävla gött, heja HIF! ♥

snart smäller det!

om lte mindre än 3 timmar så smäller det!
det är självklart HIF - MFF matchen som jag pratar om ;)
jag tror att det blr vinst för hif, :)
så nu jävlar i det pontus, nu klår jag dig igen! ha ;d

lägger in resultet när matchen är slut (:
hörs vid nio skulle jag tro, puss!

ihu

man kan inte duga för alla. och tydligen så duger jag inte för er.
människor som er, pallar jag inte med.


to find something more

låten är gammal, men just nu stämmer den väl in någorlunda? iaf mot vissa.. eller någe? s; aja..


Simple Plan - Welcome to my life


I can stand on rain

visstja.. resultatet var det ja x)
vi vann med 28 p, fast det var tack vare vår handikapp? men det va  ju bra ändå :p

mina serier: 142 159 124 144 = 569 .
jaa, jag spela skit! men jag och elin såg ljuset iaf, hahaha!

och nu harj ag inte mer att skriva, baaui! :)

chiiddy

iooo, hinner inte skriva! ska iväg till båstad om en kvart?? nåja..
hörs senare med resultatet :p
heejsålänge!

inte mitt problem

tänkte skriva ett inlägg nu, vilket jag inte gjort sen i onsdags? x)
nåja.. i torsdags va jag inte i skolan, sen hade jag lite damp med snuuttie. för jag blev en liten nörd kan man väl säga? :) hahaha
och igår drog jagtill skolan, för hade ju prov i svenskan, sen efter provet så började jag direkt med eson så jag kunde sluta innan ett, och jaa.. några veet vad som hände haha, inte mkt som hände men ändå. det vart i så jätteglatt precis? xd menmen.. jagfixade iaf med skorstenarna till musikalen med hannah, sen skulle hon till musiken så då fick nicolina hjälpa mig. sen drog jag ca kvart i ett, och tog tåget 4 över ;d
sen hem å då va jag en nörd igen hahaha!  det va vad micke kallade mig iaf :o
fick lite damp för nån annan köttade? :(
meeeenee..  idag så händer ingenting skulle jag tro, inte vad jag har bestämt iaf .
så vi hööörs! PUSS

ohja!

alltså, förstår ni hur jäävla gött detta är? foortfarande serieledare!
HEJA HIF! (y)


they call me heartbreaker

vetnivetnivetni?!! :D
jag är heeemma ;DD och egentligen slutar jag typ tio över tre? fifaaan så skönt!
strax innan historian började hade jag värdlens adrenalinkick. hahha, men iaf så fråga jag vår lärare om vi kunde få gå tidigare med tanke på att vi ändå skulle jobba med instuderingsuppgifter, och då sa han att vi kunde jobba var vi ville med dom, och om vi gjorde dom el ler inte brydde han sig heller inte om hah, så vi gick in å hämtade uppgifterna sen tog jag tåget hem vid två :)
och nu har jag nyss ätit en glass, är jävligt sugen på en till :o hahaha
men ja.. inte mer att skriva så vi höörs! PUSSLING :)

atjo!

uuuhm.. sitter i skolan & glor.. vill hem dock, är så sjukt förkyld! känns som jag nyser hela tiden, även om jag inte har nyst än ;s nåja..
har bara två lektioner kvar, nästa börjar 12.20 och det är alltså den vi sitter å väntar på här uppe x)
vilket är natur haha. sen efter historia, men hoppas fan jg får gå tidigare annars måste jag sitta å vänta på tåget i en timma om inte nån kan hämta mig här? x) ochn äe, jag pallr inte stressatill bussen ;p
fifaan, jag tror jg kmr bli sjuk snart hahahaha.. fast ja, andra tkr det är gulligt? men nog prtat om det.
funderar på att dra en runda till mormor å morfar när jga kommer hem, har inget annat för mig så , så jag får se vad de blir utav det x)
menee, nu ska jg kiila från bloggisen hahha!
hejdå, puss :*

etta!

jag kan ju säga somsåhär att det här är så jäääävla gött!
HIF i serieledning nu.  (4 vinster & 1 oavgjord)
detta vart också det första insläppta målet ;d


b for the blow ;)

kom hem för en liten stund sen. som ni vet så va jag vid pp-sjön och träffa folk från min gamla klass ju 9a :)
drog hem till daniella vid sex tiden, så gick vi till sjön pratade mest haha, och vi gick jättefort? ;) noot.. vi gick på en halvtimma? :o så när vi va framme så va det ingen där ;s jag smsa hanne å frågade vart de var, och hon bara, det vanligastället där vi tälta. då tänkte vi lxm, men jaha där borta. så då skulle vi gå dit men då möttevi hanne, och vi va tydligen på rätt plats ändå haha.
så gick vi tillbaka dit vid grillen, ochinte så långt efter kom crille & johan, sen startade vi elden och grillade lite korv bara, sen massa prat. hahaha, sen släcktes elden typ hela tiden så bonnie fick blåsa, och vi kallade de blowjob, för blow är ju egentligen blåsa? hahaah, ja dom i klassen förstår nog :) mer tänker jag inte skriva om det dom pratade om hahahhah!  sjuka frågor som man kan komma med ibland;)menmen..
sen vid kvart över nio, halv tio så drog vi hem till emma för det va så sjukt kallt! mina fötter hade domnat bort och sen "flög" vi till emma, hahaha.. sen blev det mer prat där, och kastande av kakor?:o hahaah
pappa hämtade mig & daniella vid kvart över elva skulle jag tro.
och nu är jag hemma. tack för en trevlig kväll!
själv så tog jag inga bilder, utan det skötte emma mest. så lär nog lägga upp när hon lagt upp på fb eller var det nu blir ;)
men ja.. det va kvällen!
och nu sitter jag å glor , ska snart in på spelet för att kolla om alex är där :o sen blir det väl inte så mkt mer, ska fiska också ;) hahahaha!
men ja.. har inte så mkt mer att skriva så vi hörs imorn skulle jag tro .)
puss!


shake that ass for me

bara jag som blir fett taggad av denna låten? :o
har suttit å dansat till den nu så länge jag lyssnat på den, hahaha!


Honoreble ft. Pitbull - Now you see it

jobbigt att de tär radioedit ,o


you've got a problem

godmoorgon bloggen! ;)
vaknar för knappt en halvtimme sen, gick ner å käka frukost = två mackor &  juice! woohe! hahahaha
sen tänkte jag dela med er om vad som hände inatt :o jga va heeelt borta! för när jag skulle gå å borsta tänderna så tänkte jag på engelska, och jag tyckte det va konstigt att matilda pratade svenska? (vi prata på msn) hahahaha.. man kan nog lugnt säga att jag va väldigt trött ;) sen somnade jag på studs.
men idag så blir det att ut å biffa sig med stenar vid elva haha ;d sen dusch, till ica sen  drar jag till dán så går vi till sjön :) blir att träffa dom från gamla klassen (9A) som jag sa igår :)
och nu ska jag inte skriva mer. kanske blirn åt mer senare, antagligen när jag kommer hem ikv & bilder om jag tar några :o
men jaa.. vi hörs , puss!

vad gäller bilden är att man inte aalltid kan vara seriös, så den bjuder jag på ;)

what you f*cking say

uhh.. vet inte vad jag ska skriva, är inte på humör riktigt, saknar snuttie jättemkt :/ <3
men ska ändå försöka få ihop någe inlägg..
drog till skolan idag, vilket jag inte varit i på 2 dagr, nästan 3 x) men ja..
började med matte, började som jag troddee... börjad emed ekvationer, jag va snabb:D:D hahaaha..
sen svenska, vi gick igenom några o rd sen kolla vi på en cp film? HAHAHAAHAA det va typ nån teater grej om agamemnon eller vafan han heter :D njae.. - inga kommentarer! .. hahaaha tänker inte skriva vad som hände här, vill nån veta så ärdet bara att fråga :) jag menar, jagskulle bara garva igneom detta inläggget om jag skull skriva ;) dessutom kanske de int eva såå kul? hahahahaha men aee..
sen hade vi ju eso, och man kan väl säga tt jag inte hade lite "damp" sen fick jag in ordet kommer ihannahs hjärna, så nu tolkar hon det feeel hela tiden, oopsie (a)
men ja.. jag drog hemvid halv tolv, mådde inte bra.hrm.. :D
sen hemma vid halv ett, tog ett chokladflarn , muums ;9 hahahaa.. och inte mkt m er faktiskt, har sovit 2 timmar också så nu ärj ag typ pigg? eller ja som jag sa till claudi igår, är du gris åhappy? hahahaha (pigg & glad ;)) hahahahaha så bäst! nat...
sen hade jag typ nyss en liten knasig konvers med micke, aee! hahaahaha om råttor?lol :D
naee.. snart äre talang, som jag ska se på.. sen när dom andra lagt sig ska jag ner å se på vampire diaries från igår :) sen kanske någon film.
och imorrn  blir det klassfest vid de vanliga ställen. träffa dom ifrån den gamla klassen, blir säkert kul! :)
men nu ska jag inte skriva mer, pusss!
och ja, puss på min söta fina lilla alex :*


crassshhhh

hm.. nu drar jag till mormor & morfar en sväng , sen blir det bowling :)
sen får jag se vad kvällen har att erbjuda, eller nåt :o
men jaaa.. hörs kaanske sen , vetinte :)
pusss

öööhh..

typ.. läs inte detta inlägg om ni inte v äl läsa deppigteller nåt? x.x
nåja.. pallade inte med resten av skolan idag, gick mest dit för jag skulle prata med syon, men jag va ändå med 5 min på den första lektionen.. har jag nåt att säga omdet ens? aee..
men tillbaka till det jag ska säga..
att folk faktiskt behandlar en så, nåt som man hatar mest i världen det är så man blir behandlad. men ändå är det ingen som ser, knappt någon som förstår. man borde visa sig stark och klara av det. men alla kan inte det, och i detta fallet kan inte jag det.
dom som vet vad det här handlar om, vet det. och d et är inte direkt nånting jag tänker sprida vidare till andra, för det är en personlig grej som gör att jag känner såhär.
just nu har jag bara att säga, jag behöver min snuttie & bästa vän!
räkna inte med något inlägg senare, för jag kmr inte orka. kmr bara prata med dom som förstår.
ae kanske lite sjukt, men ja.. så äre :p

nåååja! får hoppas att denna veckan slutar bra iaf ♥
pusss

oavgjord

haha jag glömde säga att hif spela match idag mot tff, och jag glömde även printa resultatet :o
men det blev iaf 0 - 0, bättre med en oavgjord match än med en förlust :)
änslånge leder hif i allsvenskan också, hoppas bara på förlust för häcken imorn med, för då ligger hif etta änen gång :) hihi
men ja , vihöörs! PUSS

we're never really meant to die

blir inget direkt inlägg idag. utan det blir bara en låt :)


The Used - Meant to die


don't worry about me

heeeeeeeeej! :D
dålig uppdatering det har varit iveckan, jag veet, sorry! :o
menmen.. hahaaigår  kom mormor å morfar hit och jaa det blev som det blve , = väldigt jobbig stämning! sluta med att jag satt med hörlurar i öronen å dunka musik pga en viss person :) hahaha, dom svetvet:D hahaha jobbig mening..
inatt va jag väldigt ehh övertrött? hyper? jaaa.. eller full som pa trik sa? men det va jag då inte: ) men kul snack had eman iaf hahaha, gurkor å allt ;)
och nu´prtar jag med snuttie & micke :) och mitt msn cpar ;o så jag får vara inne på en annan msn idag men de få väl duga haha:d
menjaaa det va väl det jag skulle skriva typ? haha
men hejs :)

888888888! :D:D:D

hahahahaha, ni skullebara veeta vad jag tänkte skriva nyss! jooo tänkte börja med: heeej häär sitter jag i skolan å sitter :D meen aae det gör jag ju inte alls ,h aha :D men kan va så för att jag å snuuttie pratar om skolan, mer kan jag iaf inte säga :) hiiihi :D
hahhaha jag äär väldigt glad idag, spec nu!  :D:D:D men det märker ni välinte? :oo naae jag tänkte väl det ;D hahha
nej nu ska jag snart sluta skriva :)
ikv blir det att se på talang, och innan dess kääka  hemgjord pizza ;9
seen får jag se vad jag ska hitta påå med! ja juuste, när pirates of the caribbean är slut ska jag se på vampire diaries för de spelade jag in igår :)
men aja. vii hörs när v i hörs; PUSSHAJ! :)

vill aav sluta meed att jag äälskar min lilla snuuttieponke hihhii ;x

oinkoink

ae.. tänkte först börja med att säga att ordet kommer det är inte rätt ord :) dom som vet vad jag menar vet, resten kan låta det va. hahaha (a)
men tillbaka tiiillresten, idag är det ju louise-inte-lita-på-någon-dagen som jag kallar det :D sa det till micke igår, men han fattade ingenting, hahaha , men jag har väldigt svårt att lita på någon idag , hände att en blev sur för 2 år sen, men inte mitt problem :D
dessutom är de skärtorsdag idag, så vi får väl se om de kmr några påskkärringar förbi ;) haha inte för att de brukar göra det, men ändå :)
annars under dagen vet jag inte vad jag ska göra, och det har inte hänt nåt dom närmsta dagarna heller, då jag inte skrivit nåt. förutom att snuttie å jag kan vara lite störda ibland men det vet bara micke ;) hahahahahahaha!
nog pratat om det!
och n u har jag inget mer att skriva så iiiill smeell you later maybe :D
pooosshaj!

hahaha, bilden är exakt 2 år gammal, men jag bjuder på den ;)

RSS 2.0