daniella ist hiier

daniella kom vid halv sex tyyyyyyyyyp.......... sen va vi ute en liten stund hoppa studsmatta å sådäraaaaaa,  yäää! sen gick vi in , å då ha de jaaaaaaaaag daääääämp vä r y muuucho.... vi starta miiiiiick foooooooooor fräädddrrrrriiiiiiiiiik oond sajjjjjmön iiits va kuul. jag baaaaaara ;HAALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HELA TIIIIIIIDEN TYOP..
veeery nice jag skriiiiiiiiiiver .... VI SKA KÖPA GLASSAR FÖR PEEENGARNA Å GLASSA UUUUUT öVER ÄNGARNA...
vi har typ nyss kommit hem ,, va ute å gick en runda å kkäeeeka glass, mwoahahahahahahahaa : ) HIOH
å nuu ska v i gloootta på twiiilight sen gööra ma ttäääen  und seen glo på en film tiiill /miirroors ) sen JAG INTE VEEETAA!1!
BAYBAY!!

 right nooow, snacka om ccccpppp :D

4 av 6

nu är de såhär att jag inte har haft lust att lägga in när HIF förlorat, för jag blir värsta sur då :)
men nu är de faaaaktiskt så att HIF vann matchen mot AIK idag! :D:D GLADGLADGLAD AGAIN! ;D WOOHO


freeee

kom hem för 25 minuter sen ungefär... hände inget speciellt i skolan, satt mest ute på rasterna, apvarmt ute ju.. men ändå skönt :) å imorrn är man ledig, skönt med nooo school , sova länge, bara sitta ågötta sig medans alla andra sitter i skolan :) haha..  ska faktiskt bara göra hemkunskapen nu när jag är ledig själv, men den gör jag nog i helgen eller under dagen imo rrn innan daniella kommer.. å när daniella kommer så ska vi göra matte  uppgiften sen kanske plugga till det nationella, sen free tiime! :D  ut å sådära, kolla påfilm, kmr bli funfun :) jag är glad idag, de märks nog.. hahaha inte för att jag inte br ukar va glad men de märks faktiskt i inlägget skriver ":)" ":D" hela tiden känns de som, iaf efter varje mening xd hahahaha ;D ska snart dra ut, ska bara låta magen lugna sig lite.. nyss ätit äpplaaapajj!! snyggt va? ;) hahahaa stavade så med vilje så jag är inte heelt däng :)  vid fem/sex ska jag ner till bowlinghallen, hämta mitt klot! :D yaaay, 14 pundar ju.. ska bara lära mig att skruva med de, så kmr de att gå super för mig känns de som , hihi :)
hihihi, är de bara vi här i perstorp som är lediga imorrn? :)

goodbyyye peeeeeeeeeeople! ;D

tiiiiiiiiisdag

började med tråkigaste lektioner på veckan typ, biologi å kemi, nada.. lämnade in vårt sekt arbete idag (daniella & jag) blir ett vg eller mvg , tror jag , så som vi jobbat så xd sen engelska , tkr de är tråkigt de med menmen..
efter hade vi mat, hände inte så jätte mkt mer än att veronica satt å skrek åt två st som jag har glömt vad dom heter höhö xd å så hade vi svenska, vi skulle läsa så jag å daniella satte oss i omklädningsrummet för vi skulle ha gympa efter.. blev inte mkt läst alls, snarare ingenting :) haha istället stog jag å dansa, fett kul va det! :D WOORDS I LIKE TO SHAKE THEM.. COME ON BARBIE LETS GO PARTY AAH AAH AAAH YEAH osvosv.. :) hahaahahhahah de va faktiskt kul, och då kan man ju undra, dom som aldrig sett mig sådär vad skulle dom tycka om mig då igentligen? haha de kan man ju undra. xD  
de va tråkigt på gympan, blev mest att springa blä.. sen hade jag tvärflöjt å vi spela låtar från mello inte mer sen drog jag hem å nu är jag hemma. nyss ätit en glassbåt ska snart äta  de som blev över från tonfisksalladen igår, iguess, finns inget att äta..
just nu räknar jagm atte, ska se omjag kan talen.. orkar inte, dom är helt c p :(
 ikväll är de ugly betty ! :) wiieo
å imorrn är de sista dagen i skolan sen lediga på torsdag, såå sköönt de kmr bli , å då kmr däääniepäänie hit, blir att kolla på film å sådära , sen  antagligen dra ner till majbålet x)
BAAIBABIA BBAI! :D

silly boy!

sitter här nere vid pappas data och skriver klart om sekterna tills imorrn.. och ja daniella, jag har hittat de rätta radgrejen- tror jag? ;d hände inget speciellt i skolan idag, inte vad jag minns iaf x) imorrn är de näst sista skoldagen för denna veckan, sen lediga! :D
btw, idag fyller robin b år och mrs s....  hm..xd grattis ..
vet inte vad jag ska skriva mer.. xD

älskar denna låten! :*
 

..

nu sitter jag här å väntar på att klockan ska bli åtta, ( ska ringa daniella då) , sen drar jag..
btw.. när jag plattade håret så brändej ag mig på örat :( svider apmkt nu, å skinn e borta, rött med.. :( gör ooont :(
höhö, ser ut som detta blev ett klagande inlägg eller vad man ska säga.. börjar med bild, å då ska jag fortsätta med collaget,fan.. jag har inte skrivit ut bilder x.x venne när de ska va klart heller. haha nästa vecka eller nåt trorj ag, så blir att jobba med de å hemkunskapen i helgen (a) påminn mig om jag itne nämner de mer, aha..
ne nu ska jag ringa daniella.. baibai!

here they comes


mickan, ida, felicia, emma


hanne, mikaela


crille, hanne, johan


folket.. nicklas, hanne, mikaela, ida, felicia, emma, bonnie, daniella, sofie


nicklas, crille, hanne, mikaela




sun-day

kom nyss hem ifrån helsingborg, varit på väla & familia..
hittade två klänningar på gina tricot, som jag ska ha till lärarmiddan å en till avslutningen :) sen fick jag också köpt byxor, strumpor och sådära.. minns inte riktigt haha. xd ska dit nästa helg igen, hade inte tillräckligt med pengar så jag ska köpa jacka å ett par jeans då sen möjligtvis ett par skor ;d
bilderna ifrån grillningen igår kmr senare ikväll om jag orkar , eller på  min bdb x)
näe nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. byyyyyye!

hoome

nu är jag hemma .. varit vid perstorpssjön med klassen, eller ja.. inte hela de va ; jag, daniella, hanne, emma, mikaela, felicia, sofie, nicklas, crille, johan, felicia, ida, bonnie.. tror de va alla xd menmen.. de va faktiskt kul :D
grillade korv & marshmellow (stavas?) fast ma nfick ont i ögonen av elden xd blåste faktiskt , så det blev kallt. om de inte blåst hade jag nog inte frösit så jädra mö då i slutet x) sen skulle n lägga på nytt hela tiden så kmr han med en stor big typ stock å så tänker han lägga i den så tar han den på bänken så kom def ullt me myror, nödigt..
blev mkt skratt och sådära, men brukar va kul ju med klassen ;d jag minns inte så jätte mkt .. men när jag skulle cykla hem så dampade ja glite haha.. å nu lukta rjag rök, från den där grillen..
kommer bilder senare när jag lagt in dom på datan , orkar inte just nu x)
bai

:D

tyckte att jag skulle skriva här innan jag glömde de. haha..  när jag va där nere klock an va då runt 9.45 då va de redan 17 grader ute , fatta va varmt de kmr att bli sen då! :D kmr bli aaasskönt ju, å plus att vi ska va ute vid sjön .. (:(:
när jag ändå skriver kan jag berätta lite av vad som händer idag.. xd
ska snart in i duschen, sen  snacka med linda å mr toasexuell i guess xd sen blir de att platta håret å sånt, sticker till daniella vid halv fyra, när jag eframme hos hon cy klar v  i till sjön , sen när jag kmr hem det vet jag inte :)

tjiingo! ;D

i know what you did last summer

kände att jag behövde skriva av mig lite.. nyss kollat på jag vet vad du gjorde förra sommaren, bra va den haha.. de skulle va en rysare men blev faktiskt bara rädd en gång, jag kände på mig att de skulle va en grej å så kom de grejen också å då blev jag rädd, haha jag vill intesäga ifall nån ska se den (a) hahaha... Xd kollade typ me linda å felix, å felix blev ju rädd som vanligt den räddharen :) hahahahah... jag å linda skrattade ju när han fick kroken i hakan :D å när han spyddeblod kunde man ju säga; oj han mådde ju lite illa.. ahahahah XD
nä nu ska jag inte skriva mer. BYEBYE!


sunny day

började dagen med tyska med mark sen matte med birger , han tyckte inte vi skulle ha  svarta tights på oss, maha :o
efter matten va de gympa, amanda & ida som hade det idag, minns inte riktigt allt, haha.. jag gör de ändå men inte så att jag kan skriva de x)  jag fick iaf en boll rakt på pannan :o gjorde inte ont, men fick ändå ont i huvet, menmen ;d
sen engelska med karin ssssss gillar de inte, ovanligt? haha, ne :)
och så mat ju,  de va fisk soppa , de va sådär.. inge t jag skulle äta ofta precis, men är inte så glad för soppa  så att ja;d
sen bara so  kvar- geografi.. hanne emma  å bonnie redovisade först om sina sekter för religionen sen fortsatte vi med geografin ju , uppgifterna i boken ,har bar atvå kvar nu, men mkt å skriva :( orkade inte de så jag sket i de x) men kmr nog att göra klart de till tisdag ändå, för de ska ju vara klart då..
kom hem för 20 minuter sen, asskönt väder ute, typ 20 grader tror jag, ha rinte kollat men de känns som det iaf :) dom har ju sagt att de ska bli upp mot 25 grader i helgen! fyfaan va skönt de kommer att bli..
imorrn så ska jag å daniella cykla till sjön , ska grilla med klassen :) kmr nog att bli kul, kommer bilder från de senare på kvällen imorrn om inte på söndagen :) beror på vad jag orkar, hihi..
weeeeeeeeeell.. goodbye! ;d

..

tänkte skriva lite snabbt om mer som har hänt, va ju nere i bowlinghallen innan vid halvsju, fixat ett nyttklot till mig nu.. ska hämta de på onsdag nästa vecka, 14 pund med bättre snurr, blir som mitt första slags  klot :) sen efter köpte jag en ben&jerrys glass till hhaha, å så köpte jag lite till lördag ;d
aja.. lite bilder från dagen dårå xd














oh behave! hot stuffs goin' out 9A

började med fysik och teknik, alltid lika tråkigt :) men vi fick reda på proven på biologin och jag fick 43 av 48- vg + men jag säger mvg - för mvg va 44, så ja ;d
hade långrast idag , riktigt lång rast för dom som har tyska, vi  fick nämligen håla.. så då gick jag å daniella hem till hon  , daniella hämtade pengar, sen cyklade vi hem till mig för jag skul le hämta pengar. och så gick vi till ica, köpte ben&jerrys glassen, vi är typ beroende av den.. jg gillar den bara mer å mer :) hiih..
matten började vi 11.20  räknade till 12.. på matan va de fisk å potatis å nån sås.. å så va där fullt med myror, äckligt ;o och när veronica skulle hämta mat så la vi e n myra p åveronicas brick aför vi s kulle ge igen när hon hällt salt i saras glas en gång, haha de va ku l x)
på son gick vi igenom, sen hade vi mentor- slut
daniella är hos mig nu, och på vägen hem  gick vi till ica igen och köpte ben&jerrys, så mumma! :o vi ska snart börja med son och sen så ska vi kolla igenom matten för vi har nationellt prov imorrn..
vid tjugo över sex drar jag ner till bowlinghallen med pappa för vi ska kolla klot till mig, ett skruvklot som jag kan slå med i första slaget , för de jag har nu är bra som spareklot :)
 ikväll ska jag nog kolla på medium x2..
bilder kommer senare ifrån dagen !
goodbye! ;d

btw... vi fick våra skoltröjor idag! :D

tisdag

idag va det då ingen vanlig tisdag med lektioner å sådära, utan vi hade friluftsdag ist.. man kunde va med på örnkaveln (= man är sex grupper i klassen, springer sex sträckor, finns sex kontroller, och så är det som orientering. första klassen imål vinner) vår klass kom 2a eller 3a på det, igentligen 3a eller 4a, men 9B blev diskade- HA!..
om man inte va med på örnkaveln så kunde man va med på en poängorientering ist, (= 18 kontroller, olika poäng på dom kontrollerna då, man behöver inte ta alla, man har 90 minuter på sig) vet inte hur ställningen blev där, men haha, jag gick med daniella å veronica, å jag hade väldigt mkt damp kan man säga, värsta energin å övertrött x) hörde hackspe/ätten fyra gånger ,hahaa å då skullle jag ju tramsa till de så jag gick fram till veronica å bara; JAOOOG HÖÖRDe HACKSPETTEN FYUUUrA GÅÅNGEER!!  och då skrattade ju daniella såklart, vad skulle hon gjort utan mig? (a) hahahahaa. Xd sicken humor jag har alltså , hände mer kul men minns inte riktigt :( m en vi va nog väld igt högljudda iaf, för en lärare frågade nämligen oss när vi kom i mål; va det ni som gick runt å lalla ?  . ha haaha skämmigt eller inte ? x)
när man kommit i mål  så hade vi lunch till 12.30, så jag å daniella å veronica gick till matan å åt, sen gick v i hem, fast veronica gick hem till sig , hämtade pengar gick till ica och köpte glass- mumma med de! h aha :)
12.30 började innebandyn , 9A (min klass) mot 9C- killar.. 9C vann tror jag xD.. 9A mot 9C- tjejer, tror 9C vann där med , räknade inte målen precis (a) .. 9A mot 9B- killar, vi vann! :D minns inte hur många mål de va med 4 tror jag , haha xd och sen då, 9A mot 9B- tjejer, och vivann den med :) med 3-2 om jag minns rätt, vår klass är bara för bra?! ;D
och eftersom vår klass spelat alla matcher så drog vi när vi hade spelat klart , så slutade vid 14.15. hade ju självklart ont i mina ben :( buuhu, kommer nog ha träningsvärk imorrn, och de gillar jag inte..
wellwell. ska snart äta, kalops tror jag det va xd efter de ska jag göra biologin.. sen får jag se vad jag gör ifall jag drar ut eller nåt, annars ska ja gduscha.. ikväll så är det ugly betty  som jag skaaa se, efter- vad kan man se då? förutom dh, iochmed att jag inte följt de så fattar jag nada :)
hm... good b ye! ;d

måndag

jahap , då va de måndag igen.. började med bild, och vi fick ut proven idag, fick VG- (säger jag), men annars g+ enligt hon -.- menmen...  det va vissa som skulle göra prov på svenskan så då fick dom andra sitta ute å läsa i böckerna, å jag va då en avdom läser maigret å oskulden, nääe de handlar nog inte om de ni tror, utan maigret hittar en tjej död i sin säng med bara en strumpa på foten :) så är det, ,xd
h ar nada minne av lunchen hahah,men iaf.. på hemkunskapen fortsatte vi på våra lägenheter och samtidigt så gjorde annie mikaela å johanna suchi, så då fic k jag smaka pådet, och jag gilla de inte .. den där svarta saken runt om (glömt vad det heter) luktade kattmynta, tänk då att smaka påde O_O men nu har man smakat på det iaf xd
och så fortsatte vi att räkna in kapitlena på matten, gick snabbt för mig med mina ekvationer hahaha x)
ooh juste, på svenskan när vi slutat så stog stefan(lärare) och prata med felicia , å helt plötsligt säger han; va du lyser upp idag,. ( eller nåt minns inte riktigt, men de va nåt sån tiaf x) ) och då kollade jag på han, å då hade han tydligen snackat med mig hahha xd  min tröja då i guess, texten typ lyser, första gån gen i skolan tror jag, xd
njääääe, resten av dagen då; klockan sju så är det match, hif - örebro, HEJAHEJAHEJA HIF!! :D det slutar vid nio perfekt till tslotat, men jag ska f aktiskt kolla på cold case vid åtta ändå, fast bara om de är gammalt på 90210 ;) och efter tslotat är det ballar av stål , så jäädra kul hahaaha.. xD förra gången pissa man  ju nästan ner sig :)
nu skaj ag kiiililallaala! :D baiui ;d

to feelix!

denna låten tillägnas åt felix:

fellefellefelle mr toasexuell, jag hörde ett ljud som sa BOING. jag tänkte väl, de va väl fellefellefelle mr toasexuell!

POOONTUS ! :D

jag har tråkigt just nu, så jag fick lite lust att skriva om pontus som är en av mina bästa vänner :)
finns alltid där om man behöver prata med nån om man mår riktigt dåligt, även om han kanske inte kan sätta sig in i samma situation, men han får en iallafall att skratta jäädrigt mkt måste jag säga, veery guudi! :D
känt han i snart 4 år, va genom blip/bv, måste säga jag trodde inte man kunde hitta så braa vänner genom den sidan, och det har jag gjort :)
han är superduperhybermegabauta snäll, (h aha sicket ord), hans humor är hahahahah ja, fullkomligt normal om man kan säga så? x) man skulle aldrig kunna hata en person som pontus för han är för bra för det .. litar även på han till 100%, lxm säg nån gång han har ljugit för mig om nånting? aldrig. (trorjag xo hahaha) det är faan bra :) för de finns ju tvr fullt me idioter som jag har kommit i kontakt med, men pontus är veeerkligen inte nån av dom, för bra som sagt och för snäll och för ärlig haha:D
känns som jag upprepar lite saker, men jag minns intevad jag skriver eeh (AA) men ja, finns mkt att skriva om pontus.. alla borde faktiskt ha nån som han, fast INTE pontus, dom kan hitta en egen som är som pontus, de finns ju bara en av han , en av pontus ekman :) och om ni blir vän med han, å får han å må dåligt eller så, då blir inte jag glad, å är jag inte glad då är jag faan inte glad, då kan alla möjliga ord komma ifrån mig å jag får lust att slå den personen..
 pontus är ju en av mina bästa vänner, och han ska fan ha rätt att må bra - så va faaan inte dum mot han så ärdet bra! :D
nu får jag ju inte glömma att han är en big fotbolls nörd, inom allsvenskan så är det malmö ff som gäller, vad annars? ;)
ooh, känns faktiskt skönt att få ha skrivit av sig lit e.. sååå ja pontus, nu vet du vad jag tkr om dig! SUPER BRA, en av dom bästa. :)
älskar dig bästevän!<3  :)

(pontus dåva ;d )

sååå kass!

nyss kommit hem från matchen, vi mötte turbanen..
dom hade 176 mer än oss i handikapp, så dom vann dårå. men dom hade bara tur :p
mina serier då: 150 152 169 155 .. sammanlagt 626, nytt rekord på 4 serier!
är faktiskt nöjd med serierna iochmed att jag fick nöjd, och även om vi förlora , hihi.

ska snart duscha om det inte blir senare, har knappt nån aning om vad det är på tvn.. fast kom på att de va wipeout och sen blir det att jag glor på  herre påtäppan ;)
btw.. på onsdag ska jag ner till bowlinghallen vid 18.30 och kolla på nytt bowlingklot ! :D

BAY!

normalt?

jag har varit mkt duktig nu faktiskt, direkt efter jag kollat klart på twilight satte jag igång å tog ner mina lampor för att sätta upp postern på ola som jag fick idag, :) alltså började jag vid 23 och nu är jag klar, för fem minuter sen eller nåt.. tog ett tag för mig att bestämma var jag skulle ha den nånstans, så jag frågade lite folk. och såhär blev det:
(fast nu blev de tomt på väggen -.-)
före:


efter:


twilight

nyss kollat på twilight, asbra va den.. måste faktiskt erkänna att den va mycket bättre än vad jag trodde att den skulle va.. har nästan fått lite lust till att läsa boken/böckerna nu bara för de x)


..

va nere på ica innan å köpte ben&jerrys glassen :)
intressant va? ;d och om ni frågar mig så va den sådär, haha.. calippo är godare:D













lite bilder från dagen , pusshej!

zeehn monate! :)

lördag igen, och det gillas :) men har ingenting planerat
får se om linda å stoffe loggar in så man kan få prata med dom ett tag :D
annars så har jag bara varit ute änsålänge, blir väl att vara ute mer snart igen,
när jag va ute innan så hoppade jag studsmatta och tog kort   samtidigt, haha.. blev rätt normala kort ändån, inte högre som jag trodde det skulle bli- smarta jag (I) haha
just nu så lyssnar jag bara på musik, tänkte jag skulle prova en ny header :) kmr lite gamla bilder i den men de bryr jag mig inte om haha, man får ju bjuda lite på det;) blev nåt liknande som jag gjorde till pontus, men han är ju ingen bloggare så jag skulle ju tvunget ta bort den igen.. buu ;o
ikväll så ska jag  antingen glo på robinson eller nån film, vet inte vilken ännu ;)
och imorn är det match här i perstorp mot turbanen (hlm)
näe  nu ska jag fixa lite på bloggen,
goodbye!

Christoffer Johansson <3

fredagfredagfredag

freeedag igen!!
fyyy vad veckan har gått fort, yay:)
började ju med gympa idag, pontus & johan som höll för lektionen.. nu är jag helt slut i benen kan jag säga springa mkt på gympan sen plus så gick jag hem , ovanligt fort :o
vi hade mrs karin (gå)s på engelskan idag ju , vår vikarie som sagt. höhhö.
det blev mkt skratt idag på matrasten, veronica har gjort en dans, eller ja det va jag åsara som dansade den, så jäädra kul hah ahaha.. xd
och sen hade vi ju bara  geografi kvar och den lektionen gick rätt fort, vi fortsatte me karta å så så gjorde vi en kartövning ;d
och NUUU är jag hemma, yiihoo. och jag vet inte vad jag ska gööööra :( tror jag ska dra ut lite om de inte händer nåt annat kul, kanske även fotar lite å så, då kmr det förmodligen bilder ikväll om ja gskriver ett inlägg till hihii! :d
aja,, goodbyye folket!

3 poäng till HIF! :D

hif vann igen, fyyyfaaan vad gött!! :D mff vann med sin match, skåne i toppen så ska det va:)


thuursday

började med kemi  & fysik.. blev inte så mkt gjort på fysiken slutade 10 min tidigare x)
på tyskan fortsatte vi med det nya häftet som vi har fått, kommit en bit xd
och så på geografin kollade vi  breddgrader och sånt, ;d
det va ju bara jag åveronica idag för daniella och sara va sjuka :o
så det hände inte så mkt på rasterna idag, förutom att veronica hörde väldi gt dåligt :( fick jun ästan skrika.. xD
och sen hade vi svenskprov, gick bra tror jag.. svarade inte på två frågor om jag minns rätt xd
på slöjden gjorde jag klart min andra grytlapp, ska börja med shortsen nästa vecka!
kom hem för 20 minuter sen ungefär,  har bara hunnit ta lite choklad inte mer xd
ska äta mer innan bowlingen som börjar 17.15 , klubbmästerskap.. hoppas de går bra! :D
vil l vinna , mwoahahaha.m en vet inte om jag kmr göra det . .för om j spelar så går de nog inte bra.. : xD
har ingen läxa till imorrn, så jäädra skönt!!
btw så har vi bara 3 lektioner imorrn med :) fått håla på  tyskan och matten. skulle igentligen haft håla på gympan med men tomas sa att eftersom vi inte får missa fler gympalektioner så fick vi vikarie .. men de går nog bra eftersom de är vi i klassen som håller i lektionerna nuförtiden, imorrn är de pontus & johan om jag minns rätt , orkar inte kolla på lappen heller som jag har fått hahaha (a) så imorrn har vi d å bara, gympa, engelska & so. sen helg! :D
och efter jag kommit hem från bowlingen som slutar senast 18.30 så ska jag lyssna på fotbollen,
helsingborg mot hammarby ju, tror det kommer gå bra:) så jädrans bra om  dom vinner matchen! :D
nej nu ska jag kila, blev ett lite längre inlägg menmen.. baibai! :D

onsdag

jodå, det blir ett inlägg ändå n..
har pluggat som fan sen jag ko mhem, redan tre ggr :o och nu kan jag det rätt bra, så jag tar en paus med pluggandet :)om typ en timme nåt ska jag plugga igen till halv åtta eller nåt tror jag, sen ska jag kolla på tv, medium x2, om det inte är star wars , Oo för de va de i måndags :( menmen.. då kollar jag på cold case istället :)
hände inget speciellt i skolan, kom några stunder som vi skrattade en del , haha.. men inte mer xd
men allvarligt, jag minns inte så mkt ifrån skoldagen xD
när jag ko mhem åt jag glass som jag brukar, sen började jag ju att plugga & sen duscha och dammsuga..
    imorrn är de näst sista gången på bowlingen O_O jag vill inte det, för d eär ju kul. men jag ska ju faktiskt spela för skolan den 23 maj i malmö när det är skol dm :) hoppas & vill att det ska gå bra, haha (a

förtillfället så  sitter jag å lyssnar på musik, city of devils - yellowcard, just nu :)
wellwelll.... go odbayyep eeps! ;d

15/4

passar på att att skrivaett inlägg nu innan jag sticker tillskolan
förj ag kommer nogi nte att sitta vid datan sen under dagen
har ju svenska som jag måste plugga på, iochmedatt vi har prov imorrn..
dagen består av, fysik biologi tyska matte mat & so, mentor - slut
och sen hem och plugga tills jag kan, hiho
ska kolla på medium , blir mitt enda uppehåll typ
och sens ova, och då skaj g plugga igen
snacka omvilken pluggisj ag är hhhha, men måste kunna det
ser att jag intestavar så jätte bra menmen jag orkar inte ändra :p
neehepp, nu skaj ag dra xd
goodbye!!

krya som faaan daniella! <3

back to school

dagen idag va rätt hyfsad faktiskt :) inte riktigt dåligt å inte riktigt bra, haha xd
vi hade mark på biologin, tråk..sen kemi me birgan x)
vi fortsatte me våra fördjupningsgrejer på son, och till daniella; jag skrev lite av de som jag hade på papperna , om du ville veta .xd  ska va inlämnat på fredag nästa vecka..
 på engelskan så hade vi en vikarie för annelie, som vi ska ha resten av terminen eftersom  hno är mammaledig :p
karin hette hon, och jag gillade hon inte.. hon skulle prata engelska hela tiden- lät som hon lespa? Oo
men hahaha, xD hon hade en anka eller nåt på röven så  tog ahmed kort.. hahaa kul va det. .xD
å plus så blev hon sur rätt lätt Oo menmen.
å så hade vi lunch, va kebabpytt hahhah x)  hände inget spe ciellt.. satt ute vid aulan och solade bara..
sen började svenskan, och då fick vi nåt häfte vi skulle läsa igenom å svara på frågor.. men jag hann inte (a
jobbigt och läsa ju.. å plus så höll pontus å crille på att kasta gradskivor , hahaha xd
å sen till sist hade vi elevens val och jag har gympa..
och idag skulle vi va ute å ha. orienterings stafett. å jag va då i samma lag som patrik.. 52 min totalt, wooow..
okej jag erkänner, jag tog rätt lång tid eftersom vi skulle springa själva, (a)
när vi kommit i  mål så fick vi sluta, och då va jag astörstig
så när jag kom hem slög jag i mig 2 glas med vatten ( fick ont i halsen för deva kolsyrat).. och sen gick jag ner å tog 4 isglassar som jag sitter å äter nu, har en kvar, mumsar i mig den nu :)
ska snart duscha, och sen ska jag snacka med stoffe. :D  han kmr vid fyra, hiho! älskdig
ikväll så ska jag plugga lite påsvenskan, för vi har prov på torsdag och så ska jag kolla på ugly betty! :D
nääheep, nu ska jag dra in i duschen.. tjohej! ;D


krya daaaniella!

vinst för HIF- igen!!

faan va gött!! :D


sista dan

god morron folket
som sagt så gick jag å la mig ca 5.10 igår
och jag vaknade för 10 minuter sen, räknade inte med att sova längre heller iochmed att det är skola imorrn..
sista dagen på lovet idag, och det gillas inte.. man vill ju alltid va ledig längre x)
idag så kanske jag ska baka, sa till mamma att jag skulle det, men jag får sexd
blir kanske att kolla lite på svenskan om jag orkar
hm... kanske blir nåt inlägg senare, lovar inget
byyebyee!

shiiies macaaroniii!

oooohyes, jag är fortfarande vaken
är värsta övertrött, sitter åskrattar för ingenting
HAH AHAHAHAHAHAH omg linda, vår hu mor
linda är hög på gurka oc hjag på majs- VA NAJS ;) HAHHAH asg'
asså heeerreguuud jag skrattar  som aldrig förr
en sak som jag tkr jag är sjuk för är att, jag råkade sparka till min papperskorg å sen bara asflabbade jag som bara den. . h ahAAHHAHAHA jag är fan inte normal
och felix tkr vi är sär och att vi är  hysteriska
vi håller inte med, vi är bara på bra humör och övertrötta, HAHAHAHA xD
tror jag ska sova snart, om jag orkar . HIHIHIHIHOOO
aja, GOODBA!Y!!





ÄLSKAR DIG MIN TWIINOOO!!! :D:D<3333

TIO?!! Oo

jaha, och jag är en 10-åring? Oo


söndag

vaknade vid kvart i tolv
åt frukost och sådära
satte mig h är sen, snackade me ma twin :)
när hon gått så startade jag en film
yes man blev de, mkt kul film :)
 kan tänka mig att se den igen
och för er som inte har sett den,  kolla på den! (y
aja... gick ut och hoppade studsmatta sen
riktigt skönt väder faktiskt, runt 15 grader eller nåt :)
gick in och bakade sockerkaka sen
och den är klar ca 18.35 , hihi :)
nej nu ska jag dra..
kanske blir  nåt inlägg sen igen
goodbyye! ;d


yäyä

jahap, nu sitter jag här  å glor
kollade på- dark water.. hahahaa
mkt läskig film, sååååååååå läskig höll på att dö -not
men de finns ju vissa som kan va "tjej" men igentligen är en kille
som blir "lite" (mycket) räddare än andra
ifrån skillnad till mig och linda , vi asflabbade typ hela tiden
medans du däära t yckte de va super läskigt
och då skrattar man  j ubara mer hahahaa
å de där med msn...
så kass asså, xD
att du inte ens litar på min twiino :o fyyyyyy xo
 f ör de hon sä ger är nämligen sant
hahaaaa, nu krävs de bara att du läser detta för annars bl ir de wroong turn , eller nåt asg'
 näehep, nu ska jag inte stör aer mera..

 GOODBAUI!

...

lite om dagen dårå..
mormor å morfar kom vid fyra
vi åt vid halv fem, sillmackan haha
sen va de kycklingratängen
å så gick jag upp å glodde på tv å snacka me twino :)
sen kom mormor å fråga om jag ville vara med å spela kort
och de gjorde jag, vi tog en paus  ha lvvägs
och fikade, me rulltårtsbitar :) < kmr bild.
efter de fortsatte vi att spela
jag kom sist,  :( pappa vann..
aja, lite bilder nu xd
1. påskägg 2. blomma x) 3. cizzie 4. chivaz 5. godis 6. fikan typ x)












1-2-3

haha   , har nyss plattat håret. mkt intressant- not :)
men passas det bäst i lockigt eller platt? ;d
1. lockigt. 2. halvt klar xd 3. platt






pååsk

blev inget speciellt inlägg igår, som de märktes
jag orkade inte, å tänkte inte på det helt enkelt
jag å min twiino ska ta igen i sommar, ily<3

dagen då,
vaknade vid tio, å nu ärj ag väldigt trött
hamnade nämligen i säng vid typ 4.30 ? x)
men vad gör de igentligen när man får prata med sin twin :D
och ifall felix skulle läsa de här och viktor
vi älskar felix, vi älskar inte dig viktor för du är inte mat, ;d
hahahaahahha, du är bäst linda :)<3
men iallafall, ska snart göra mig i ordning
duscha, borsta tänder och sånt, hiho
sen får jag se vad som händer,
är väldigt sugen på en chokladhare, hahaha (a mumma ju
och pappa ska antagligen köpa en sån till mig, när han handlar :)
mormor å morfar kommer vid fyra
ska äta typ sillmacka- fast utan sill för min del.. alltså ägg hahaxd
sen så va det nån kycklinggratäng me bacon i också
och så till sist, rulltårta me hallonfyllning :)
får se om det blir att skriva nåt inlägg senare, isf  kmr de nog att innehålla bilder x)
det v a ju  värst vad jag skriver idag,
vet inte ens om de är mkt, men just nu- för mig, så ser de mkt ut. haha xD
och ja, mormor åmorfar åker ju hem sen på kvällen
 juste, blir nog att kolla på wild kids me. hahah ahha dom är bara för kul xd
å sen kanske det blir robinson om vi inte ska gör anåt annat ,
hepp, nu ska jag göra mig i ordning.. tjingoo! :)
avslutar med en bild på mig och katten :D


liike it


väääntar

väntar väntarå vääntar
på att klockan ska bli typ nio
om en timme drar jag
kommer tillbaka haaaaaappyhappy, ihope:o
puuuuuuuuuuuusshej:D

lorentz & m.sakarias - mayhem


siluette

guess who? ;)




mittwoch morgen

morniing ! :)
 då va det en ny dag igen ..
vaknade vid tjugo över åtta satte mig här & sen frukost ;b
snackar me linda just nu,  fast hon sover :o helt tyst
ska duscha snart, sen få rjag se vad som händer:)
  hittar jag ingen film att kolla på till ikväll
så blir det att glo på medium x2..
  blir nog ett inlägg till , senare . :)
baibai !


photoshop & m..m

retuscherade lite i ps dårå
här är ett av de jag gjorde ,


(klicka för större)


när jag ändån håller på  och skriver
så kan jag ju berätta att jag va duktig idag och städade rummet :)
 ska glo påtv snart men vet intevad jag ska kolla på.
nån som kan tipsa om nån bra film ,eller program som går på tisdagar? :D
 
pusshej! ^

borta...

jag irriterar mig väldigt mkt
satt å snacka me linda, å sen helt plötsligt va klockan  4 å då  låg jag i sängen
jag minns inte ett skit av vad jag gjort innan dess
de va samma med linda, vi är helt borta nu, inget minne alls
 vi minns bara att vi dampade på felix som sist,
när jag kollade de jag skrivit till hon, så minns jag inte alls att jag sk rivit det
å jag minns inte eller att jag loggat ut från msn å stängt av dat an
nääe, de enda jag minns är att jag va där nere å sen här uppe å borsta tänderna
å de va strax innan 4, å var jag var innan jag gick ner, de minns jag heller inte
kanske inte så kul att läsa , kan va rätt förvirrande, tkr jag iaf haha xd
men skriver senare. ska äta nu , bai!

vinst för HIF!

fyyyfan va gött :D:D
HIF (Helsingborg) vann då mot  IFK Göteborg med 1 - 0
woooho,  första matchen i topp på serien :D:D


eeettemidda

jahaja, då har typ halva dagen gått
har faktiskt gått rätt snabbt, om man säger så
har knappt gjort nånting änsålänge
bara slöat å sådära, hehe xd
har faktiskt t.o.m hunnit att snacka me stoffe
men sen logga han,  ådå va de bara linda kvar
weeell.. har ju al ltid kul med linda, å hon bara kaaanske kmr hit på onsdag
men jag hoppas å vill att hon kan :) kmr bli superkul isåfall ju
sitter å lyssnar igenom gamla låtar, haham kt kul
har ju många låtar på datan, så nån gång får man ta tid att lyssna igenom
på tvn ikväll är de 90210, tslotat å ballar av stål, som jag sk aglo på
sen så ska jag även lyssna på hif matchen samtidigt, ooh, de funkar säkert ;)
 imorrn så har jag faktiskt bestämt att jag SKA städa, haha
 även om jag inteorkar så ska jag göra det :D
btw, så gick jag in på gymnasieansöks sidan
och jag kom in på preliminärt, på mitt första val :))
soo.. .gooodbye peeps! :)

gooder möörgen xd

tjingtjong i ballongen och go morron. hiho :D
vaknade för 20 minuter sen om jag inte minns fel
mitt minne är ju inte världens bästa, så att ja :)
sitter å snackar me linda, bästhumor alltså.. xD
japan å danny hör ihop men de fattar ju inte han. haha xd
någon som fattar? bra isf , för annars är ni lite tröga (AA)
vad som händer idag..
antingen städar jag idag eller imorrn,
ska nog ut å hoppa studsmatta om jag inte har nåt annat för mig
uund, så ska jag baka i guess, hiho :D mumma blir de
men vad jag ska baka,  de vettefan.. får bli vad de blir
ikväll så vill jag glo på hif på olympia, menmen..
brossan ska dit å kolla, å då brukar hif vinna , så ja :DD
tror faktiskt att de kmr ett inlägg senare också
om jag orkar, har tid, å vill.. men orka jag igår orkar jag väl idag x)
tjingtjong! :D


dagens,

DAGENS LÅT: Takin' back my love - Enrique Iglesias ft. Ciara
DAGENS KLÄDSEL: jogging å t-shirt
DAGENS DUSCH: ingen , inte orkat , hiho xd
DAGENS FRISYR: nersläppt, oborst at(a
DAGENS MAT: makaroner å köttfärssås
DAGENS HÄNDELSE: -
DAGENS PLANER: va att städa men de blev ju inte så xD
DAGENS VILL HA:  inget
DAGENS SAKNAD: stoffe
DAGENS DROG: musik ;d
DAGENS TRÅKIGASTE: tröött å klagande
DAGENS KÖP: glasstrut x)
DAGENS GODIS: choklad
DAGENS HUMÖR: trött & glad
DAGENS SJUKA: träningsvärk :(
DAGENS KOMPLIMANG: hiho, ingen ;b
DAGENS SKRATT: hahaha mkt när linda är där :D
DAGENS BILRESA: till och från ica, xD
DAGENS GRÅT: inget
DAGENS DRYCK: påskmust
DAGENS LÄNGTAN:  onsdag :)
DAGENS SPAN: haha, faktiskt inte spanat efter någon ;) men stoffe omde skulle va nån haha (a
DAGENS KÄNDISSPAN: ola, ;D
DAGENS TELEFONSAMTAL: inte pratat i tele idag
DAGENS PERSONER: LINDA ! <3

hööm..

hahhah, nu kmr jag här å skriver igen. men jag har faktiskt inget  annat för mig..
bilderna i headern är då 3 bilder från sommaren & hösten 2008- minnen :)
å så är då den sista på mig, för er som inte fattat de :D
dagen har bestått av att sitta på rummet å slöat
har inte orkat göra nånting ju ,hahah jag städade inte heller
så de blir nog att göra de imorrn istället, å så kanske jag ska baka me, mumma ;d
wellwell.. j ust nu kollar jag på herre p åtäppan
dom va nära på att äta koögon , dom såg läskiga ut :o
kollade på wipeout innan , fullt me blondiner.. mkt kul va de xD
haha till transan han felix bara; de va det minsta arslet jag sett på en transa nånsin
de ty ckte jag va kul, hahahah xD men mkt ovanligt att jag skulle tycka de (a 
efter herre på täppan vet jag inte vad jag ska glo på
kanske film eller nåt, beror på. annars ska jag bara sitta här å glo x)
aja... byyyye för femte gången , eller hur många ggr jag nu skrivit, haha xD


yeees! :D

nu är jag iaf lite mer nöjd iallafall
ni måste erkänna att denna blev bättre än förra :)
haha, märkte nyss att jag skriver mitt fjärde inlägg för dagen
och nu så klagar jag heller inte
jag har lugnat ner mig, å blivit mkt gladare
fast nu är jag trött istället,  men hellre trött än att bara klaga x)
 btw, så fick jag ett påskägg innan hih o (A)
de va en massa choklad idet, men jag har inte ätit upp de
 hahhaha,  de kanske lät som de men de har jag inte :)
får se om jag skrive rnåt senare igen.. lovar inget ;d
goodbay! :D

öööh..

de blev såhär
ser väldigt simpelt å tråkigt ut , tkr jag då
jag gilla rde inte , men jag orkar inte ändra´
å jag är inge bra me ps så jag gjorde ba nåt i picasa
s tor header, d ontl ike
aja, jag klagar bara idag
ska hålla tyst nu.. tjing


love it



ÅÅÅHÅ

jag har ont  i hela jävla kroppen
har träningsvärk i benen, ryggen, armarna MEST I HÖGERARMEN  OCH!! nacken x.x
ansträngde mig så jävla mkt igår, fick ju flyt ta undan en massa i källaren
bara för att pappa inte har nån ordning där så fick JAG flytta
åså hoppa jag studsmatta i kanske 1 timme
å av de får man ont iryggen,  hoppade mkt på rygge n men ja
å idag ve tjag inte vad jag ska göra, orkar ingenting
måste städa rummet men jag orkar inte, men jag måste  ååhå
jag bara klagar idag, de är jobbigt  tkr ni kanske vad vet jag
ne nu ska jag va tyst
hm.. jag vi ll hany design nån som kan hjälpa mig om jag inte lyckas själv vilket jag tror att jag int ekmr göra? (a

lööördag :D

dagen började med att gå upp 5 på morronen
duscha, äta frukost göra mig i ordning
va klar vid kvart i 7 , åkte till halmstad ( region final)
vi va där vid åtta, började lite över nio
spelade med nån som hette sandra,  bra vahon :)
men när vi skulle ge en  high five, så fick vi stötar hela tiden hah a
så vi gjorde de med våra handleder iställe t
ni undrar säkert hur det gick
de va 14 st som spelade, efter typ 3 serier tror jag , låg jag sist :( de gillades inte
men jag spelade upp migå kom på 12e  eller 11e plats till sist
fick  nånting på 850 på 6 seri er, är faktiskt inte nöjd
hade 4 serier som jag inte alls bl ev nöjd me
ska se om jag kommer ihåg serierna haha, hm.. 128 147 153(?) 165 sen minns jag inte dom andra två
dom va under 150 iaf, alltså är bara nöjd när jag får över 150  (aa)
dom tre bästa av alla oss 14 fick  över 1000 å vi andra under det
så de va rätt jämt mellan oss andra, önskar jag kunde spela bättre, menmen
 får ge igen i malmö 23 maj när det e skol dm :)
efter  bowlingen åkte vi in till torget eller va de heter haha xd
orkade inte  gå över huvudtaget, mina ben gjorde ont, armarna gjo rde ont
fy de va jobbigt..  hahah k änns som jag berättar allting nu
men iaf, vi g ick in till ett café åt daimtårta,  mumma :D
åkte hem sen dårå, va hemma vid halv tre
snacka omatt jag va trött när jag satt ibilen å gjo rde ingenting , hiho
 när jag kom hem så by tade jag om direkt till shorts  å t-shirt , varmtvarmt ! :o
å så gick  jag ut å hjälpte mamma att tvätta möblerna som vi har ute
haha men så  hände det en kul grej när jag skulle lägga undan vattenslangen
jag visste nämligen inte var jag skulle göra av den, å jag hade ju speed på vattnet
så jag la den på plattorna, å så sprang jag iväg för slangen va ju helt speedo
den bara åkte runder där å "sköt" vatten på allt å alla ah haaha xD
men så stängde jag då av vat tnet, å då blev de lug nt igen x)
har satt upp studsmattan med idag, duktig är jag :D
 fast fick  flytta undan lite i källaren för st innan jag kunde bära ut allt till ställningen
de va fan jobbigt åtungt, hiho :o men sen fick jag upp alla grejer till stä llningen
å så sat te jag upp den, mamma va imponerad :)
nu väntar jag bara på pappa, för han ska hjälpa mig att sätta dit fjädrarna å själva mattan :DD
å sen så ska jag hoppa ju , yauummi! :D:D:D
blir att grilla ikväll, mumma ska de bli :)
kl sju ikväll är de final iwild kids, måste jag glo på hiiiiiiiiiihi(AAA)
robinson halvtimma efter, får se om jag glor tror jag kmr göra de , men ja . x D

hm.. de blev ett väldigt långt inlägg, men hoppas ni orkade läsa alltihop!
gooodbay ! :D:D

..

<3

I Know What It Feels Like - Ryan Cabrera

freeeeeedag

kom nyss hem, och nu har jag LOOOOOOV! :D:D
asfint väder , varmtvarmtvarmt
satt ute vid aulan å "sola"
orkar inte skriva hela dan, joooobbigt :(
jag är jätte varm ju ,hahahah :D
btw, så va jag lite craazy på gympan :o xD

baii!!

13 grader iskuggan, idag igen :d

s n acka om vårväder idag igen
tkr faktiskt nästan att de är varmare, haha xd
på kemin idag, så fick vi va i vårt klassrum
för sexorna skulle ha kemisalen
vi fick våra hemprov på fysiken, fick mvg :))
tyskan hände inte mkt, jobbade med vad jag ville
son kollade vi på en  film om auschwitz ( st avas :o? )
å sen job bade vi me  f ördjupningen, höhö
s att ute hela matrasten igen, asskönt väde rj u :D
svenskan händ etyp n ada, å på slöjden forts atte jag me de jag börjat på xD
kom hem för 10 minuter sen, å nu ska jag snart dra till bo wlingen
jobbigt när de e så varmt, måste verkligen beställa ett par shorts :o
får la göra de när nästa "säsong" börjar av bowlingen
iochmed att vi igentligen inte får ha jogging på oss
snart är de lördag,å då ska jag somsa gt till halmstad
jag vill och hoppas, att de ska gå bra för mig
 vill ju helst gå vidare till regionfinalen, som är i sthlm
inte för jag tror jag går vidare, h ahaha jag har bra självkänsla eller va de heter x)
om pappa sk ahandla efter jag bowlat, så ska jag köpa calippo, godast n u ju :)
ikväll ska jag nog bara kolla på criminal minds och law and order
det finns ju faktiskt inget annat a tt glo på, mkt tråkigt :o
men baaaaaaaaiui! :d

me liike ;)

shiiiies älskar denna låten
såååå åbra!! :D


OOOH ITS A BEAAUTIFUL DAAY ! :D

fyyyf an sä ger jag bara
asfint väder idag :D:D:D riktigt vår  wooho 13+ grader i skuggan :o
men i skolan hän de inget speciellt
vi satt ute på hela matrasten efter vi ätit
skit skönt ju, fa st man ble ju väldigt varm xd
v  i fortsatte me fördjupningen på religionen
sen mentor, å då fyllde vi i ett a4 papper till tröjor na :)
 cyklade hem, va asvarm sen nä rjag kommit hem
ringde pappa direkt för han va på ica, så han skulle köpa calippo t ill mig! :D mumma
ska slöa idag, ingen mer läxa denn aveckan, yay :DD::D
BAIBIABIABIAIAB D:D:D:

RSS 2.0