HAPPY DAAY! :D:D:D fYLLER ÅÅÅÅR :D:D

oooohja, jag är jävligt glad idag måste jag säga! :D:D
mamma pappa å pierre kom in å sjöng för mig vid kvart över sex imorse, sen öppna ja gpaketerna , okej de va bara ett men ändå resten va pengar (a) fick ju björn borg, tss ;) - & tack för ljuset å godiset igår daniella! <3 :)
iaf.. kollade datan direkt när dom hade gått ner såg att alex hade dampat på mig somfan :o så gull han är hihi.. sen gick jag ner och åt sen borsta tänder kom upp igen å pratade med alex en stund ,  till typ tio över sju ahah, sen fick jag stressa för jag skulle ju gå typ kvart över, men blidde inteså utan jag kom iväg tjugo över.. å såfick jag stå på stationen å vänta på daniella, hon va seg :o men hade ju tur att alex va inne på msn så jag kunde prata me han (har de i mobilen) så han roade mig x) så kom vi fram till klippan vid 8 som vanligt, å alex hade skrivit nåt långt, fast jag har inte kvar för de va ju i mobilen och dblir inte sparat :( sorgligt alltså.. men såå himla underbar är han, älskar han grovt.  bryr mig inte vad folk säger omdet, mina känslor! punkt slut :) PUNKT
aoo, vi började första lektionen 8.20 å vi hade gympa. fyyfaasiken va kul det va :D först körde vi doppboll som uppvärmning blev 3-3 ;D sen  så skulle vi spela lacrosse :) så vi skulle gå ihop 3 & 3, för att vi skulle kunna träna lite, jag riktigt ägde ju (A ) hahah nej nu ska jag inte skryta.. jag va inte så jätte bra men inte dålig heller.. well, sen spelade vi en match oc h sen fick vi sluta. och sen så fick jag ett paket av hannah, så snäll som hon är, danke! :)
& efter rasten hade vi historia, hände inte nåt enda kul där (historia är inte kul ._.) så har inget att skriva omdet x) och sen hade vi då svenska, fast vi skulle ha nån som hette arne ist, fast han gick efter han presenterat sig och så eftersom han skulle tillbaka till sitt, så vi fick jobba själva. & eftersom jaginte va där förra svenska lektionen så fick jag börja på de dom gjorde då, vilket va attskriva nån intervju grej x) tog typ halva lektionen, sen gick jag  å hannah, mjau :) minns inte så mkt mer av det. sen hade vi lunch, potatis är de enda jag minns därifrån haahaa (a) vi gjorde intemktm er, än  då sen när vi satt vi ett bord, s å bara försvann hannah (den  andra) , å jag å hannah ( haha finns 2) undra vafn hon tog vägen, så när hon kom tillbaka så tog vi hennes nr så att vi kunde smsa om hon skulle försvinna igen ( inte första gången) hahahaa.. xd men sen så hade vi bara bild kvar, och där började vi att arbeta med leran. riktigt kul va de hahaha, jasmin höll påatt nynna på julsånger. sen va de tyst imellanåt å annars prat :D vid tio över två slutade vi, och jag missade ju såklart tåget med 5 minuter så sjkt irriterande >< så jag fick sitta där själv å vänta på tåget i 45 min x.x inte varmt heller ju, åjag palla inte sitta där inne me dom andra töntarna (A) kallar dom töntar fast jag vet inte ivlka de va :( jag är så snäll hahaha..
och tillsist kom tåget och nu är jag hemma, eller ja jag kom hem för en halvtimma sen men so what :D och nu sitter jag å väntar påa tt alex ska logga in min underbara pöjk ts (a) inte mer att göra.. så de va väl allt, :D ADIOS!


OCHOCHOCHOCHOCH jag fyller år idag (16), så säg grattis , då blir jag glad :D:D !!!


bjuder på den (a)
 hade  dessutom besöksrekord igår på 51 st  , keep reading (a) <3

jxd

ahaha, a ngående pierres kompis jeppe. han höll på att säga ; tack louise för att jag fick komma, å tack för tårtan.. å sa tack hela tiden hahaha, fast han va inte så seriös av sig.. sen när daniella loggade in på sin bdb så hade han skrivit till daniella, å daniella typ : wtf?!! haaha, så sa hon att jag skulle skriva nåt dumt typ å jag: säg att jag torkar mina leggins. hahaha, för dom va blöta efter att dom blivit tvättade så jag stog me dom framför min fläkt - nej jag spillde inte på byxorna, hade ju shorts på mig :)

så såg det ut alltså, hahaahahahaha!!:


mjau..

sådär, nu har alla gäster åkt hem.. hade mycket roligtm e daniella :D hahaha först då när vi skulle äta, så va ju  pierres kompis här å han satt å glodde på mig å daniella helatiden haha, riktigt kul. minns inte riktigt allt, men kul va det iaf hahha, man kunde ju inte låta bli att skratta ;)
haha, känns som att jag inte kmr skriva så mkt mer nu Oo tror jag har hjärnsläpp minns typ ingenting x.x aja.. ska skriva de ajg kommer ihå g. efter vi ätit då, så gick jag å daniella upp här på mitt rum å satt här vid datan lite tills de va tårttiime ;D mums på den tårtan, och då skulle jag självklart ha en stor bit å då gnällde alla på mig ;o menmen.. haha jag va väldigt högljudd :o well, de kan man ju va då & då x) så när vi ätit tårtan hah inte hela alltså men när vi ätit vårt DÅ gick vi upp på mitt rum igen, satt här ett litet tag till sen gick vi ut en runda, så gick vi inom byn å så va de nån som vissla på oss åv i typ; what? hahaha, vi är lite sega men ja:D sen gick daniella hem direkt när vi kom till mig :( så nu har jag tråkigt & abstinens..
.. har ju inte fått prata me alex på hela dan, jobbigt :( okej hela dan har inte gått än men snart , ska ju lägga mig tidigare än vad jag gjort förra veckan idag, å han kanske inte kmmer innan de :( okej, nu ska jag sluta prata om  de inte så intressant för er.. annars har jag inte så mkt mer att  skriva :o så de får väl duga,
& jag brukar ju va seg med att lägga in bilderna här, men nixx inte idag- bilderna är inlagda på datan så här kommer några :D


daniella und ich :)


hahhaha, asg*


cizzie haha xD






mjau, de va nog bilderna ja g kunde bjuda p åhaha :D adios :)

.....


Cascada - Evacuate the dancefloor



last.fm

mitt konto just nu; OLA! <3








about.

Ditt namn: Louise
När är du född: 31 aug :)
Skola eller arbete: arbete, iaf om man trivs med det :D
Favoritkroppsdel: hm..
Favoritfilm: vet inte, bring it on 4 tror jag x)
Vilken är din favoritmusik? OLA! <3
Favoritbok: Audrey!
Hårfärg: brunette am i ;)
Ögonfärg: blå
McDonalds, Max eller Burger King: max
Tupp, Höna eller kyckling: kyckling, så söta :D
Favoritradiokanal: rix fm :)
Favorit godis: dom är typ bruna & ovala,å så är de vitt i,å sen i mitten ett vitt pulver , mumma! :9
Favoritspel: spelar inte nåt direkt x)
Favoritsida: hm..
Syskon: en bror
Sova eller lana: haha både och :D sova när man är trött, å lana när man är pigg :D
Bil eller moped: har inget av det  , men moped är nog lättast att köra (a)
Mamma eller pappa: hm..
Är du trött: lite xd
Vad har du på dig just nu: shorts & t-shirt
Skostorlek: olika beroende på hur skon är x)
När brukar du vakna: skola- 6.15, annars är de olika :)
Bästa minnet: har många minnen!
Det fulaste det andra könet kan ha på sig: hm..
Humor: om jag har humor? de kan man gesigfan på att jag har (a) fast den är rätt sjuk
Hur gör man dig glad: blir glad av  det mesta :)
Hur många lampor har du på ditt rum: 4
Vilka hårfärger har du haft: hm, 3 eller 4 . fast två av dom va rätt lika varann men den ena va mer lila aktig å den andra guldaktig , annars mörkblond å ljusbrun x)
Vad är du allra bäst på: skratta! (y)
Favoritdjur: katt
Snö eller sol: solsolsolsolsolsol!!
Spelar du något instrument: nej , slutade i våras x)
Vem vet mest om dig: dom som står mig närmast, bl.a daniella linda stoffe & alex
Vad vill du ha just nu: alex :(
Fobier: SMÅKRYP! ;@
Använder du glasögon: när jag inte har linserna i, ja x)
Hur ser din plånbok ut: röd med nalle puh & tiger på thi, söt ju (a)
Favorittv-program: 90210, the hills & the city ;)
Hur svarar du i telefonen hemma: oftast, hej de e louise.
Senast kramat: mormor tror jag xd
Stjärntecken: jungfru
Varm favoritdricka: varm oboy :)
Saknar du någon: ja :/
Hur känner du dig nu: hm.. känner mig trött å glad. å jag känner att jag saknar alex, blu :(
Är du smart: ofc! (h
Snarkar du: nej. tror inte de iaf xD
När och varför grät du senast: inatt- panik! :(
Favorit affär/favoritmärke: cubus & gina tricot tror jag. have no clue!
Favoritstad: hm.
Vilka ord missbrukar du: vet inte faktiskt! D;
Är du kär? om jag e ;x
Favoritlåt? ola - skys the limit <3
Favoritfärg? blå & röd (-hif (a)
Saker du knappt klarar dig utan? varför just saker? :/
Vad har du för stil? min egen?? x)
Har du någon insperationskälla? tror inte de, eller jag vet inte haha xD
Vad är viktigast i ditt liv? dom som betyder något , å verkligen finns där för en. ni vet vilka ni är (a)<3

1 dag !!

godmoorron på er :D sitter här å käkar min frukost, orkar inte sitta där nere haha (a) efter ska jag nog hoppa in i duschen och sådära, sen är de inte så mkt mer att göra , förrän vid typ 2 tror jag, då skaj ag börja fixa mig lite - yes :) gästerna kommer vid fyra, och daniella halv, om hon nu skulle komma :o men iaf, jag vill ju helst vara klar då , inte så kul om jag sitter här oklar typ haha x) sen när gästerna kommer så låter vi nog dom va här i en kvart skulle jag tro sen blir de nog dags för kak-kalaset mums på de :) sen en stund efteråt blir de tårta - min favorit faktiskt! kommer bilder sen ikväll för dagen :)
har inte så mkt mer att skriva just nu, vaknade 3 inatt, å jag fick panik :o  har en anledning hah, hälften abstinens å hälften chock :o chocken va , jag trodde inte att klockan va så mkt, trodde den va runt 1. å sen hade jag inget minne av nånting . jätte jobbi gt :(  hatar sånt ..
menmen.. nu beger jag mig ifrån bloggen igen , ha det gütt! :D

!!!!!

nån som vet varför de inte funkar att lägga upp från youtube ?? ;o

<3

älska låten!

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright
And everything will be alright



Storm - Lifehouse
(funkar som sagt inte att lägga upp låten ><)


cookies ;9

nu är jag klar med bakningen- japp, har faktiskt bakat :D vi ska ju fira mig imorrn, de vuxna folket alltså, hah känn dig vuxen daniella (A) har faktikst bakat sen typ 11, så de har blett mkt vi bakat minst 4 grejer :)  aja..
blev attj ag kollade klart på män som hatar kvinnor igårkväll, startade ju den förra lördagen men jag orka inte kolla klart för jag va för trött + att jag inte fattade ett skit. men när jag va piggare igår så fattade jag faktiskt, åjag tyckte den va bra: ) fast jag gillar inte han som spelade mikael blomqvist :o tkr han är lite äcklig sådära x) menmen. xD
resten av dagen har jag ingenting planerat, ska nog bara städa undan lite på rummet å byta sängkläder och sånt :) sen blir de nog bara film skulle jag tro, date movie går på kanal 5 ikväll så jag ska kolla på den, sen får jag väl se vad de blir för filmer mer, hade lagt fram två till igår solsting & snesprång sen minns jag inte vad den andra hette, day of wrath eller nåt haha xd fast jag har ingen aning om vad den handlar om, för jag hittade inte den på cdon så att jag kunde läsa om den, jobbigt :o så nån kanske vet vad de är för nån, då får ni gärna skriva & berätta deför mig - då blir jag glad! :D
just nu  så pratar jag med alex.  han säger förlåt för att han inte kom mer sen inatt, fast han gjorde ju det hahha, fast han minns inte. hahah lite illa faktiskt ;) så jag har väl pratat me alex  i sömnen eller så pratade jag med han fast han minns inte de bara ;) men så kan de ju va ibland haha ..
men nu har jag inte så mkt mer att skriva så jag tror jag beger mig från bloggen, tills de händer nåt jag vill skriva om hahaha xD
så alla ni som läser får ha de så bra! adios :)


från igår kväll..


nåt omgivningstest xd

1. Hur många är det i din klass? 17, med musik & bild ihopa :p
2. Känner du några som röker? yyes
3. Hur många är ni i eran familj? 4 med mig xd
4. Känner du någon som knarkar? nej. inte vad jag vet iaf :o

OM DINA VÄNNER
1. Har du någon riktig vän?
ja :)
2. Hur många vänner har du? har inte räknat precis xd
3. Vilket kön är oftast snällast? båda :D
4. Hur ser dina bästa vänner ut?  blonda & brunetter, typ D;
5. Vem är din bästa vän utav det motsatta könet?  stoffe :))

MUSIK
1. Vad är musik?
ola (a)
2. Vad lyssnar du på? just nu; Lifehouse - Everything
3. Vad är dålig musik? typ jazz & opera :o
4. Har du något favoritband? mer favoritartist :)

TRAGISKT
1. Känner du dig värdelös?
nej!
2. Har du någon gång försökt begå självmord? noo :o
3. Känner du någon som begått självmord? nej
4. Känner du någon som tänkt begå självmord...! ja ..
5. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? mmhm
6. Har du någon gång prövat alkohol? jaop
7. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? yes, men inte alltid. kan vara normala samtal också :)
8. Är det någon som har sålt alkohol till dig?  nej

OM KÄRLEK
1. Är du kär?
ohja :o
2. Vad tycker du om kärlek? underbart, när man har hittat  nån bra :)
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? näe
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon? mer än 1 år :o
5. Är du homosexuell? nej x)
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? får se vad de blir av med de ;)
8. Tror du på kärleken? ja (a


a..

visst låten kanske är långtråkig ochsådär, men så jävla underbar! <3
(kan kanske va för att jag syftar på en viss person ;x )


Lifehouse - Everything

3 dagar! :)

nu är jag här å skriver tidigt igen.. men blev ingen skola idag för mig heller , tyckte de va b ättre å va hemma så att jag är frisk nu i helgen så ja .. å nu är de inte länge till jag fyller år heller bara 3 dagar! :D:D sen efter har jag råd till en liten minidata :) blir perfekt hah D; har inte mkt mer å skriva, har nyss kolllat på film , fast har redan sett den innan blev pledge this hahha x) så ja.. welwlell.. vi hörs antar jag bau :)

alex <3

de va ju ett tag sen x)


just a song.


Lady Gaga - Money honey

><

ingen skola för mig idag, är sjuk >< ont i huvet, ont i halsen & förkyld som fan + feber .
annars hade de varit en lång dag för mig idag, å dehade jag inte orkat så bättre att stanna hemma åvila upp mig. vill ju inte va sjuk i helgen ;o
typ därför som jag inte kom ihåg vad som hänt igår, hade fått hjärnsläpp å så mådde jag inte prima precis x)
å änsålänge har jag fått sova 10 - 11 timmar, å ska snart sova lite till :) så ni får ha de så bra! adios :*

i miss you <3

tomt..

alltsåå nu är de såhär att jag inte orkar skriva nånting. har totalt glömt vad som hänt idag hahhaa. så ja. hejdå xD

25 augusti, CONGRATZ TO ME!:D

lite sådär smått om dagen å det jag kmr ihåg :D gick upp som vanligt kvart över sex, sen tog jag 7.42 tåget, hade följe me veronica tills vi kom in på tåget, då gick vi till dom i våra klasser.. började med ESO (estetisk orientering) vi fick skriva upp vad vi ville göra och sånt där,  vad somhelst hur galet de än kunde låta ;D sen efter det så körde vi en samarbetsövning, där va 10 stolar , 5 på varje sida, och vi va typ 16 stycken, så skulle 7 st stå på ena sidan a v stolarna och 7 på andra. blev ju trångt såklart. å två stog på golvet en på varje sida sen skulle dom  upp på stolarna, sen skulle vi flytta stolarna till andra sidan hahaha, å då höll jag å anna på att trilla xD menmen.. vi vann inte påde ;o men v slutade en halvtimme tidigare så blev lååååångrast för oss , så jag hanna & hanna gick en runda.  efter rasten hade vi engelska, då skulle vi typ intervjua varandra å sen presentera den grejen sen fick vi sluta x) och sen minns jag inte vad vi hade.. öh. HAHA! tror de va naturkunskap. eller nej! då hade vi lunch haha, så efter vi ätit så h ade den andra hanna köpt en glass och så sa hon: vet ni vad kul man kan ha med en isglass och en kille? jag å den andra hanna (finns 2): JAG VILL INTE VETA! x.x, sen vi: miiisstolk!  hahhahah, lite kul faktiskt. men SEN efter lunchen hade vi naturkunskap! eller nej de hade vi inte alls det hahhahah (mitt minne (n)) vi hade historia faktiskt hahha, de va iaf grymt tråkigt ma sitte rju å halvsover :o så ja de hände inget kul då alls  ;o MEN EFTER DÅÅÅ DÅÅ hade vi faktiskt naturkunskap de är jag helsäker på :D och då skulle man kolla på en bild å sen leta upp ord ur en text som fanns med ibilden xd sen så fick vi ett papper med blad som vi skulle skriva från vilket träd det va, hahahaha och då tog läraren fram "trädboken" jag tyckte det va väldigt kul och sa till hanna:hahahahah boken är ju av trä, träd bok! (min humor <3) hahahah, och sen när vi typ hade öppnat boken sa hanna: nu komme rbladen. jag: hahahaha du vände på bladet! , och då tyckte hanna att jag sovit alldeles för lite, men näe de är mitt riktiga jag ! :) och sen lite senare sa hanna att en  av bladen va från boken (bokträdet) hahha, och då sa jag: ja de e ju boken , och då menade jag själva boken-bokenHAHA :) sen händ einte s å mkt mer kul eller jo men minns inte mer (A) så va lektionen slut och vi hade historia, tkr historia är grymt tråkigt sitter ju å halvsover  hahaha så ja de hände inget kul precis.. juste glömde säga att jag å hanna messade me gustav de va lite kul de med hahhaa, wellwell.. efter  naturen hade vi gympa, och då sku lle vi först ställa oss i födelseordning typ hah, se n  dela hon in oss i lag, först körde vi dropp boll- och då blev de oavgjort D; och sen körde vi 3 stafetter, man skulle ha en boll mellan benen nere vid knäna å så skulle man typ hoppa å runda en kon haha bolle ntrilla hela tiden :( mitt lag förlora den , sen skulle ma n va två å två å ha bollen mellan oss, alltså mot ryggarna, och de vann vårt lag på :D och den sista stafetten skulle men hoppa hopprep två & två, och där vann också mitt lag :D sen va de nästan slut men först skulle alla i våra lag ställa sig på vars ett hopprep sen fick vi bokstäver som bildade ett ord, mitt lag vann på de också - kålrot! sen fick vi slu ta :)
jag å hanna gick till stationen sen satt jag där med daniella å rebecca sen åkte vi hem med tåget, eller ja iaf jag dom två skulle till hässleholm. men medans vi väntade på tåget kom där en liten pojke med barnvagn, då sa jag: ung pappa söker! hahhahah, och daniellava lite sådär efter först satt hon å typ ööh de va inte kul, för hon fattade inte hahah. sen 30 sek senare typ hon: HAHHAHAHAHAHAH NUU FATTA JAG!!  hahah , du  är bar för rolig xd
MEN WEEELL nu ska jag bege mig ner till köket åkäka :D PUSSPÅER :)

BTW!!
de är 25 augusti idag vilket betyder att jag har namnsdag, GRATtIS TILL MIG! :D
&&&&&& grattis till mina nästkusiner som fyller år idag :D saffi 4 & tarne 2, WOHO! :)

goodnight(:

är jäädrigt trött nu så tror jag ska bege mig till sängen ;d

GOD NATT!


sommarlista

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? yäs, x) 

- Dog någon som stod dig nära? noep (:

- Vilka länder besökte du? danmark & irland!

- Är det något du saknar med årets sommar som du vill ha nästa sommar? irland , gångerna me matilda & danmark-traditionen! :D

- Vilket datum från sommaren kommer du alltid minnas? 4 juli - 12 juli :) 10 augusti varje år!

- Största misstaget? har jag gjort nåt misstag? :O

- Har du varit sjuk eller skadat dig? nej :D

- Bästa köpet? har ingen aning x)

- Vad spenderade du mest pengar på? hah jag vet inte xd min skinnjacka kanske? nejfan har ingen aning x)

- Gjorde någonting dig riktigt glad? ja :)

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om den här sommaren? Ola - Sky's the limit! <3

- Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? gladare ofc :)

- Vad önskar du att du gjort mer den här sommaren? varit med kompisar :o

- Vad önskar du att du gjort mindre? suttit mindre vid datan när de va fint väder xD

- Hur tillbringade du midsommarafton? hos daniella m.familj :)

- Blev du kär i sommar?  ohja ,)

- Hur många förhållanden? 2 , ett tog slut , ett börja d,

- Favoritprogram på tv? wildfire :)

- Bästa boken du läste i sommar? hemligheten (enda jag läste HAHA)

- Något du önskade och fick? hm..

- Något du önskade men inte fick? kmr inte på nåt xD

- Vad gjorde du första dagen på sommarlovet? ööh, de minns jag inte xD har för mig att jag chillade för de mesta :)

- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? ja, om jag träffat fler folk :) tihi

- Hur skulle du beskriva din stil i sommar? my style ;)

- Vad fick dig att må bra? vännerna, s toffe å alex! :)

- Vem saknade du? några stycken :o

- De bästa nya människorna du träffade? nu ska vi se vilka nya.. hm.. hahhah kommer inte på nån :o säger alex, för jag inte hade pratat me han sen mars :( 


hoooooooooot!

kom nysshem ifrån skolan. hann precis med tåget som gick då  över två, fast de är så jävla va rmt alltså. hade hellre suttit kvar på tåget haha, för de va svalt i vagnen som jag satt i. sen när man hoppa av  s å ble de jävligt varmt igen x.x får inte va så varmt imon ;o men i helgen kan de va de, för då ska jag firas :D jag fyller ju  16 på måndag somsagt :) wihi!
men men.. ska se vad jag minns av skolan.. öh. vi börja 8.20 me gympa, fast vi pratade mest å så fick vi sluta 10 minuter tidigare. sen börja vi inte nästa lektion förrän tjugo i, historia då, prat där också, slutade 10 minuter tidigare där med haha, och sen hade vi svenska, och där fick vi sluta 20 minuter tidigare,  så de blev en lång matrast för oss, och då gick jag hanna & hanna runt lite i klippan :o hahaha, dom gnällde över att jag prata ty st :( men sen ble de bättre aja. haha.. sista lektionen börja 12.45 , formsaken, blevm est prat där också och så fick vi skriva lite om förväntingar och sådära :p sen visa pia runt oss i själva estet bild salen eller vad man ska säga sen fick vi slu ta = 13.50 ungefär. och jag hann ju då med tåget precis! :)och nu sitter jag här, alex dog = hans mobil hahah, för han svara inte på 30 min typ :( men nu blev han utloggad så då lever han snart igen ;D under tiden ska jag fixa glass,! HEEJDÅÅ PÅ ER! :D

får bli ytterligare en bild på förra klassen från utklädningen!

hbg p;

ohyes, blir att dra en liten sväng till hbg idag. eller ja väla iguess. ska köpa lite grejer till skolan som man skulle ha :o
fast jag hittar inte lappen där jag skrev upp de man sk ulle ha :(, den bara poff borta lxm ;o aja.. hörs sen baui!

slänger in en bild för de va längesen tkr jag! ;o fy mig


9A- sakna! <3


22 augusti

fick gå upp tidigt idag .hade ställt klockan på 7.15 vknade, men somnade om å vakna lite innan 8, å vi skulle dra halv :O men jag hann alltj ag skulle. skulle ju klippa mig klockan 9 ;) och nu så kom jag nyss hem, har tonat å tatt topparna sen gjorde jag ann at också haaha wllwell.
v ad som hände ridag vet jag faktikst inte, får se.. alex sover nu antar jag? x) de va ju ett tjat om att jag väntar på alex hela tiden, men ja så tråkigt utan han ju . så de får ni le va med haha :D
tror jag ska kolla på friidrotten sen också, min nya underhållning hahhaha, ajg satt ju å garva åt de mesta igår, eller va säger du linda? haha!
näe nu måste jag gå å rusta av mig allt löst hahahaha, är ju sånna små hårstrå som bara ligger på håret så måste få bort de, kliar när de kommer på ryggen :O haha!
så ni får de så bra sålänge, och längre ;) PUSSHAJJ!


"godståg"

nu är jag här igen å skriver, men nu ska jag berätta lite smått om dan :)
gick upp som vanligt vid 6.20, käkade frukost i me linser å sådära. mamma skjutsade mig å bror till stationen vid tjugo över sju, sen väntade jag p å daniella där . vi hoppade på tåget som kom vid 7.42, så påvägen stannade tåget för där kom ett godståg, så man va tuvngen att stanna eftersom de kom mötande på spåret brevid x)
så sa dom såhär i micken: vi får stanna för vi väntar på ett gudståg.
hahahh och då började jag å daniella självklart att skratta, man kunde ju inte låta bli precis x) iaf.. vi va framme i klippan vid 8, så daniella skulle fixa matbrickan, för hon hade tid 8.10, men jag va tvungen att gå för min lektion  börja 8.20, så hittade jag inte riktigt, va lite förvirrad, men till sist hitta jag dit jag skulle ;D började med matte, och vi räknade inte precis första lektionen skönt me de alltså haha. så skulle vi sätta stolarna  i en ring , för de va bättre. å sen gjorde vi 4 övningar. först nån namn grej, läraren sa sitt namn sen sa hon ett djur som börja på samma bokstav som sitt namn, sen hon som satt brevid läraren sa sitt, ett  djur, och lärarens namn och djurtet, osvosv. ja ni fattar ? ;) när vi gjort det, så skulle vi göra nån matteövning samarbetsgrej, först skulle vi ställa oss ilängdordning, kort till lång utan att prata me varann, sen skulle vi ställa oss i månaderna och tillsist datumet i månaden. när vi hade gjort de fick iv ett papper så  skulle vi räkna ut nån dag grej x) å jag kom fram till att jag blev född på en tisdag D;
sen va mattelektionen slut och då skulle vi ha svenska, vilket va andra våningen hså då fick man gå igen ju haha.
och vi i ES hade fått tid för matbrickan 10.10 , s å vi fick gå å göra de sen tillbaka till svensklektionen, å där skrev vi nåt sen fick vi sluta. oc h till sist hade vi en data lektion :) de blev inte nån lektion prec is, eftersom vissa va tvungna att ha nya koder så ja.. men han vi ska ha sa iaf att vi ska jobba med att göra bilder, så vi kmr jobba me ps illustrator idesign :) blir nog kul haha :D a sen sluta vi och då v a klockan runt 11. men jag hann ju inte till tåget :O så jag fråga pappa om han kund ehämta mig för han skulle ändå hämta pierre :)
dagen i skolan idag va mkt bättre, började prata me dom flesta så nu känns  de bra :D
ja, de va dan då i skolan haha.. vet inte vad jag mer ska göra under dan, ska vänta på att alex vaknar, han är en riktig sömntuta alltså :O se n får jag se vad som händer.. adios på er! ;)

twoooo : )

yyäs då va den andra dagen i skolan avklarad också, och nu är de helg igen :)
ska först äta lite glass å så, sen skriver jag lite smått om dagen :) hejsålänge!

doone for today D:

första skoldagen är avklarad, känns skönt. fast jag trivs inte riktigt i min nya klass :/ änsålänge är där ingen å prata me, eller jo där va en som började pratam ed mig inte mer. gillar inte å börja nån ny klass, har rätt svårt för att va social me nya personer om där inte e nån i närheten som jag inte känner. aja.. orkar inte skriva så mkt mer är trött, å nu väntar jag på att alex ska vakna :o hahaha.. hm weeeell.. antar att de får duga x) adios!

a sooong :D

sitter å pratar me anna å hennes vän kate på imvu x) å just då kommer jag å tänkapå den låten om vingarna, och kate pratar  om nån som glor, och jag kom då på: vi ska köpa ögon för pengarna, och stirra ut över ängarna!
tihi, dom gilladen :D

oooboy

har inte blivit nåt speciellt inlägg idag som ni märkt x) men iaf, gick upp halv tio idag, för att jag ska bli trött till ikväll iochmed att e är skola imorrn..
jag minns inte så mkt nu, har fått hjärnsläpp typ . hahha.. men aja.. tar de jag kmr ihåg.
mamma sa till mig att mormor å morfar skulle sova här inatt, så jag va tvungen att ta ner madrasserna som jag har på mitt rum , så tog jag ut den ena madrassen, å jag brukar bli lite sådär konstig hahha, så jag bara till madrassen: KOM NU CIZZIE! och sen: oops :O  sen gikc jag ju ner med den madrassen, och när jag skulle in i garderoben igen för att ta den andra, så snubblade jag på en väska som låg där inne -.- typiskt mig alltså :/ aja.. hahhaha..
sen va de nåt annat också, fick för mig att jag skulle ut å hämta mina shorts som hängde där ute, så gick jag terrass  hållet, å så va där en långben, och jag hatar dom :( aoch jag: KOM INTE EMOT MIG. och s å gjorde den såklart de, å jag fick panik för jag fick knappt upp dörren :( å jag skrek ju självklart. hahhaha, aw :(
och sen så minns jag faktiskt inte mkt mer :) hahhha. men de räcker väl? :D
kanske blir nåt inlägg sen, vet inte x) men får se.. annars blir de ju imon. BAI! :D

._

haft en dålig dag idag, varför vet jag inte :/



Daniel Powter - Bad day

nån lista x)

Msn

Vad heter du på msn: » llusi- alex, du <3 'halvt afk
Vad har du för kommentar: Linda Enblad, twino <3  Stoffe, bästa vän fo'sure! <3

Vilken färg har du på din msn text: svart

Vilken status har du oftast: upptagen

Vad stör dig på msn: dom som är tråkiga  å dryga när dom skriver :)

Är någon rolig kontakt online just nu: ja,  fast den nörden spelar :(

Gillar du msn: jo

Brukar du börja skriva till folk: beror på xd

Svarar du snabbt på meddelanden: om jag inte gör nåt annat, ja

Mobil

Vad står det i ditt första mottagna sms: Hahaha burra <3

Vad står det i senaste mottagna sms: jepp :p

Vad står det i senaste skickade sms: Tror jag har den men inte säker. Okej gör så ;)

Vem ringde dig senast: vet inte, pappa tror jag

Vem ringde du senast: stoffe xd

Hur många timmar totalt har du i samtalstid, som du ringt med din mobil: 3 h 26 min 4 sek, tror jag de är. om de är utgående samtal? haha

Hur många timmar totalt har du i samtalstid, som någon ringt till din mobil: 4 h 31 min 1 sek,

Vem ligger på plats 26 i din telefonbok: rbcka

Vem ligger på plats 18 i din telefonbok: matilda r

Random

Är du lång: de duger xd

Vad väger du: 53 trorja x)

Har du haft en bra dag: inte helt :(

Är du glad: halvt

När fick du en kram senast: i söndags

Vad skulle du ändra på i ditt utseende och din kropp om du kunde: vet inte xd

Är du tjej eller kille: tjej

Vad är sämsta med att vara det kön du är: mensvärk, kommer inte på nåt annat x.x HAHA asg'

Hatar du någon just nu: ja :)

Vad längtar du till: till alex kmr, när han nu gör de :(

Det band du lyssnat mest på idag: inget band, meene flo rida ft. akon :)

Familj/hem

Har du några syskon: yes

Bor båda dina föräldrar tillsammans: mhm

Trivs du där du bor: gör jag väl xd

Bor du nära någon vän: japp (:

Hade du en bra uppväxt: yäs

Framtiden

Vad ska du göra härnäst: vänta på alex? xD

Vad ska du göra imorgon: have noo clue :(

Vad ska du göra nästa vecka: gå i skolan ._.

Vad ska du göra nästa månad: har inte tänkt så framåt

Vad ska du göra nästa år: nåt? x)


less than 2.

vaknade lite innan halv elva idag, som jag brukar göra haha. men kmr va tidigare imorrn, för att man ska bli trött på kvällen :) iaf.. gick å la mig runt  halv fyra, för ball dog nån minut efter att jag skrivit de inlägget. döda unge alltså :( får rycka på han id ag då haha, för vi skulle göra nåt, så skulle han säga en grej till mig innan han gick, men de blev ju inte så iochmed att han dog. jag säger dog när nån blir helt tyst, och sen utloggad men inte kmr tbx igen. haha, och nej jag anser inte att han dissa mig för hans mobil dör då  & då x)
de där va väl intressant? -verkligen... 
men om jag ska ta å gå ner å fixa i mina linser , och sen göra mig iordning, ohyes. ska göra de nu. goodbyye alla! D:

nattblogg D:

nog första gången jag använder de som rubrik när jag sitter å skriver så sent på natten :O haha , ja. och vad gör jag uppe nu när jag börjar skolan om 1/2 dag.. jo  jag pratar nämligen me min underbaraste ball tiihi!
jag börjar bli lite sådär crazy in på natten ,hahahaha. SCHH! :D
berättade nyss för han om isbollarna på urban legends, :D mkt kul hahaha.. måste verkligen säga till dig alex, att hon är psychoo  :D (a) hoppas hon inte läser de här, asg' wellwll.. får  se när jag lägger mig p åriktigt haha, natti på er sålänge :)

körslaget & ola D;

säkert redan dom som vet om de, men för er som inte vet å är helt in i ola ;)
så ska faktiskt ola va med i körslaget i höst, ett måste för mig! kollar inte på körslaget annars, men om ola är med, då jävlar i det , haha :D!
läs mer här
han ska även va med på sommarkrysset 5 september ;D

movietime!

inte hänt ett enda skit idag :) kollat på film, rosa pantern 2 & natt på museet 2, dom va väl roliga haha x) så ja, om de inte är nåt kul att glo på i kväll får jag väl dra igång ett filmmaraton igen. som jag gjort nu i 3 dagar, medans jag väntar på ball :o wellwell..  fast vet inte vilken film jag ska kolla på ikväll, funderar på hot chick, fast har redan sett den nu typ 5 - 6, börjar bli lite tråkigt x) hm. nå tips på nån bra film? tack för det isf! :)
näe, tror inte de blir nå mer inlägg idag, om inte nåt händer ofc x)

btw, idag är de exakt 2 veckor till jag fyller år :)

bai!

-

im nothing without you, my love <3

skraaaaaatt :oo

haha, tänkte dela med mig lite av min humor :)
kollar på urban legends, och det kom en mini myt: de hade varit en kraftig hagelstorm med stora isbollar. så dom bollarna fyllde avloppen så att bollarna kom upp från toaletterna, och en man sitter på toan samtidigt.
och ju st där kommer min h umor in , jag säger:
hahaha så får han en sån boll rakt upp i r*ven ,  då blir de ju förstoppning.

:D

133 viktiga tonårsfrågor.

133?? verkar vara mer :O


Fyra frågor om förhållanden


är du singel? nnaj
tror du på kärlek vid första ögonkastet? nu gör jag
hur många har du varit kär i? 2
är du kär just nu? mm ;x


Tio frågor om dig själv


namn? louise
när fyller du år? om 2 veckor imon : )
några piercingar? nix
vad har du på dig just nu? shorts  å linne, å underkläder x)
vilken årstid är bäst? sommaren lätt!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? hm.. har inte haft nån perfekt morron än, så jag vet inte hahahaxD
vad tycker du mest om hos dig själv? ögonen & humorn x)
vad är du bra på? hahaahaha skratta ?
vem älskar du mest på denna jorden? dom som står mig närmast :p
sover du hellre själv än tillsammans med någon? hm..


10 frågor om dina vänner


vem vet allt om dig? inte allt kanske, men dom som vet mest är nog , daniella linda å stoffe x)
vem är den roligaste av dina vänner? linda: )
vem är snyggast av dina vänner? måste jag välja? :( hahaha, alla är lika snygga ju hah! (a)
vem är mest partyprisse? linda & alex (a)
vem är den du helst har filmkväll med? daniella :)
vem av dina vänner är mest "evil"? ha?


10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? höm..
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? har jag väl
vem är farligast i din familj? haha, pierre xD
vem ser roligast ut i din familj? hm.
vem är coolast ? öh, jag? :) HAHA skämta!
har ni något husdjur? ja :D
vem har du mest gemensamt med? pappa xD
vem står för underhållningen? jag å pappa xD
vem sover du oftast med? daniella? även om de inte är så oftaxD
roligaste kvällen med familjemedlem? vetinte xd


10 frågor om idag


vad har du gjort? vaknat, ätit, satt i linser, gjort mig i ordning å sjungt. o ch sprungit :O HAHA
har du varit glad idag? inget har gjort mig "glad" än :(
har du varit ledsen idag? beror på hur man ska ta ordet ledsen :o hm..
har du gjort något bra idag? vad dska de va? :O
vad ska du göra nu? svara klart på frågorna? x) haha sen vet jag inte.. ska väntap å ball, MÅSTE PRATA :(
har du gjort något dåligt idag? och vad skulle de va då? :)
vad har du ätit idag? fil & kex xD
har du duschat idag? notyet x)
är du trött nu? lite sådär
vad händer imon? vetinte ;o
Går du i skolan? inte förtillfället xd
Har du varit i skolan idag? nej (:

ANNAT

Hur mår du just nu? duger, saknar min ball :(
Har du piercat dig? nej


TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast?  haha har ingen aning x)
Vem ringde du senast? vet faktiskt inte :D
Vem sms:a till dig senast? daniella
Vem sms:a du till senast? daniella


ÖVRIGT


Är du hungrig nu? lite
Vad är klockan nu just nu? 14.28
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg & mer-trafik xd


FAMILJ


Hur länge sen var det du träffa din morsa? vet inte, en timme sen kanske xD
Hur länge sen var det du träffa din farsa? samma xd

SPORT

Går du på någon sport? m xd
I så fall, vilken/vilka? bowling
Trivs du med den sporten? ja :)
Tycker du att den sporten är rolig? om man spelar me rätt personer , och de går bra, så ja :D
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? samma som innan xd


ÖVRIGT

Gillar du punk? beror på x)
Har du sminkat dig idag? l it xd
Isåfall, vad för smink? foundation höhö
Vad har du på dig för trosor just nu? björn borg :D
Hur ser de ut? gröna :D
Vad har du för bh/topp på dig just nu? snobben xd
Hur ser den ut? grå å rosa me snobben på hahha xD


MUSIK


Lyssnar du på musik just nu? nej inte just nu xD
I så fall, vilken låt för tillfället? de va , jesse mccartney - freaky :D
Vad gillar du för musik? de mesta :)


KLÄDER


Har du fler än 4 linnen? hahahaha ja :D
Har du fler än 3 jeans? m
Har du fler än 5 tröjor? yesbox ;)
Har du resteröds-trosor? nnaj
Har du en vit bh? ja
Har du en svart bh? yyäs


SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? nej , behöver inte :O
Använder du Wax? nej
Använder du ögonskugga? nix
Använder du kajal? noep
Använder du hårspray? ibland
Använder du volymspray? neä
Andänder du mousse? nnno
Använder du deodorant? hah ja? :)
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? mmhm! :D
Använder du läppglans/läppstift? nix
Använder du brunkräm? ne
Använder du rouge? ibland
Uppsatt hår eller hängande? olika :D för tillfället äre uppsatt :D
Plattar/lockar du håret varje dag? nej
Duschar du varje dag? ofast xD
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? självklart ;) HAHA! nej


KÄRLEK


Är du kär just nu? yyä, i min lilla ball :D
Har du kysst någon idag? no
Har du ett förhållande? jjäs
När går gränsen vid otrohet? hm. får tänka lit :o
Är du romantisk? fråga inte mig :O
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej, taskit jo :(
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? nej
Vad hette din första flickvän/pojkvän? hahha, andré
Hur länge höll det? vet inte, 5 månader å 3 veckor tror jag xd
Hur länge var ditt kortaste? 5 månader å 3 veckor xD
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? mår som bäst, när jjag har nån :) ;x
Har du varit tillsammans med två samtidigt? näej :O
Är du en bra pojk/flickvän? fråga ball? :D
Vem sov du senast bredvid ? matilda (:
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? alex :)
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? nej
När fick du din första kyss? ööh..
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? vet inte xD
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? naj, hade varit lite gay v mig då :D iochmed att jag har en bror , hhahah
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? ska jag tatuera mig ska de va en stjärna på handleden ;) hahahah! :D
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? dumpat :o
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? beror på ;d


igår

lite om igår..
daniella kom till mig lite över sex tiden, satte oss här , samtidigt kollade v i lite på där fick du .. efter de fick jag mitt dampryck :) lite innan åtta starta vi en film  ,blev 1408 , har sett den förut men inte daniella x) hon ty ckte den va cp Oo aja.. när den va slut satte vi igång step up 2, fast  hon hann inte kolla klart påden , för hon skulle hem halv elva, å den slutade senare x)  när hon stuckit hade jag tråkigt så in i:( saknade min ball som vanligt. men micke roade upp mig hahaha,
ska lägga in en låt som han skickade till mig, för jädra kul alltså hahaha!



sen hände inte så mkt mer, ball loggade in lite innan ett, men somna fort igen, sömntuta :( så måste verkligen prata me han idag annars så får jag ryck :) haha..  menee får se om jag slänger in nån bild från igår, not sure ;) baaaai!!! :DD:D

into your eyes..

slänger in en låt :)


Jesse McCartney - My baby

15 aug

joda, la mig ju sent igår eller inatt. hm, ja ni fattar hahaha.. men gick ändå upp halv elva som vanligt.
har inte nåt bestämt un de rdagen, förutom att daniella kommer till mig senare, blir film sen får vi se vad mer som händer haha x)
de kmr bli att vi kollar på date movie , fast på datan. hittar inte filmen där nere så fick leta upp en sida där man kan kolla på film gratis, fast kvaliten är inte den bästa, men för nöja mig med de x)  har inte nån aning o m vad vi ska kolla på för mer film, men vi kommer säkert på nån haha, kanske blir skräck, who knows (:
aja nu ska jag ner och sätta i mina linser :) bai!

sweet dreams D:

hihi, meneee nu ska jag sova
GODNATT GOTT FOLK! :)

BV! .D

Stoffe är min bästa vän fo'sure! PUSS PÅRE! <3


tjingtjong...

tips på nån film man kan kolla på?
än sålänge har jag sett the shape of things, håller påa tt glo på out of time. intressant? näe inte precis :)
men  jag får väl ta å roa mig framför tvn me filmer så länge jag orkar, så ja. tips på filmer tack? (a)

._.

inte hänt ett enda skit idag x.x sjukt tråkigt. skulle igentligen gjort nåt, men har inte blivit av. och så saknar jag min ball så apmkt :( han vai nne när jag nyss somnat, så irriterande, förtillfällte väntar jag ju alltså på att han ska logga in.
menmen.. eftersom jag inte haft så mkt att göra under dagen, så har jag kollat lite på he's the girl & där fick du, har typ bara kollat på halva dom andra dagarna så jag kollade klart dom nu, för andra gången haha :)
iochmed att jag inte har så mkt att göra under dagarna, nåt som ni vill att jag ska skriva om här i bloggen som gör den roligare? x)
aja.. menee, får se om jag slänger in nåt mer om jag orkar , eller inte vet nåt bättre hahaha.. well- puss!


:D

påtal om de, nu fixa jag de själv :) visst är jag duktig? (A)

fixade nångrej x)

som ni ser, fixade jag egna bild saker till "katergorier å så haha. för jag hittade nämligen hur man gjorde de så duktig som jag är :) hihi. men jag hittar inte hur man gör en mailknapp, alltså hur man får en länk till själva knappen, nån som vet hur man gör? (A)

blööö

har inte nåt att skriva eller berätta idag direkt. har rätt tråkigt när jag inte pratar me ball :( får ryck snart också, jobbigt värre. :( då kan man ju räkna med att jag saknar han, om jag gör! :/ <3

så gull!

aw vilken söte bild, (den översta alltså) puss påre alex! <3

<3

sitter å väntar påatt balle ska logga in, orkar snart inte vänta längre :(  inte för att jag väntat så länge, men ändå.. jobbigt :o
men annars så ska jag mest ta å städa undan lite på rummet idag, för den gullungen kmr förmodligen hit imorrn :D men inte helt bestämt, haha :o wellwell..
denna låten är bara så gull, och så alex <3 (ja ni fattar ;))


Söder - Du snurrar min värld

wihi!

nu medans jag väntar på att alex ska skriva en lång sak, passar jag på att skriva :D

jag åkte ju till matilda igår somsagt, fick gå upp vid 9 för att jag skulle hinna med allting, fick packa ner allt i en liten väska haha.. men iaf. pappa skjutsade mig till stationen i hässleholm så tog jag tåget därifrån 12.39, va framme hos matilda . men matilda va ju seg, 'som vanligt' haaha. så jag fick vänta på hon i ca 5 - 10 min, så kom hon cyklande i full fart ahahaha.. och så gick vi hem till henne. hennes mamma hade gjort hallonpaj tror jag haha, lät som hon sa de iaf. så vi satt där ute å käka på den me glass å chokladboll .hahah, å matilda brukar va den klantiga av oss, men nu va de jag, jag tappade glassen på bordet när jag skulle ta den till min tallrik :( haha.. wellwell.. vi gick in, åvad gjorde vi då? HM! haha. jag sa HM! väldigt mkt måste jag säga :o  men iaf.. vi lånade hennes syrras bärbara, och gick ut å satte oss i deras husvagn och satte å glodde lite. hahaha så välte bordet, de va tydligen inte stadigt å matilda fick inte rätt på de , så kmr "proffsiga" louise och säger, ja men de är en sång rej som man ska dra där .hahaha. så fixade jag de , duktigt va? :) hahah.. men de va ingen kul inne på msn eller så , så vi bestämde oss för att kolla på film , tog ett tag för oss att bestämma vilken vi skulle se på, så jag sa att vi blundar å tar nån bara, så de blev nån me 4 filmer i, och av dom valde vi date movie, haha den va fan kul, men väldigt skumt gjord hahahaha, den måste vi se alex hahah, om jag har den :( aja.. samtidigt som vi kollade på den så ringde matilda till patrik, så vi fick pausa filmen, å nä rjag pratade me han sa han bara va hela tiden fast att jag pratade högt, satt nästan å skrek tyckte jag haha. å jag fick mina skrattattacker då jag bara låg ner å asgarva , typiskt mig :) och när vi kollat klart den filmen så minns jag inte riktigt vad vi gjorde, tror vi gick ut å gick en liten runda då, inte så mkt mer sen satt vi ute i husvagnen ända till vi skulle äta, och då började hennes mamma å pappa att prata om björn borgs pappavad han hette, å han hette tydligen göte. hahaha å då matildas bror bara; Göte Borg? och då börja vi garva hahah.. och när vi ätit dåra , så gick vi ut å satte oss där ute igen, och dom vi snackade me på msn dampade på oss föratt vi inte  ville visa oss i camen, utan dom såg typ bara våra fötter hahaha.. men sen beslöt vi oss föratt kolla på en film till, och då blev de epic movie, så matilda hämtade  chips å popcorn å cola haha.. och sen ringde patrik MITT i filmen, å d å blev matilda osocial, så då började jag kasta popcorn på henne :) hah,  å när jag skulle ta ett popcorn så råkade jag välta hela skålen me popcornen i, hahaha, jag  va verkligen klantig igår :D men då när vi satt där ute i husvagnen,  närmare mot kvällen började myggorna komma :( och jag skrek till minst 3 ggr hahaha, först när den kom va den lite smal å sådära, sen tredje gången den kom va den fan fet! haha, och efter alla försök att döda den, såg jag att den satt på väggen å då smällde jag till den, å den hamna på soffan, å jag slog till den igen och då kom jag å sa inte lite högt: YES!! !JAG DÖDA DEN MYGGJÄVELN. hahahaaah, ble överlycklig :) och jag sa de till micke å då rita han så snällt mig å myggan hahaha :) sen skulle patrik gå  tror jag haha. och jag å matilda kollade inte klart på filmen då heller, så vi gick in, å kollade på dolken med hennes bror å syster hahaha kul :) sen slutade den att funka så vi satte oss vid datan ist, camade me några st haaha, han va ju roligast han som dansade eller va tyckte du matilda? hahaha. sen blev jag så varm att jag tog av min tjocktröja å satte den som turban, mkt snyggt faktiskt :D har ingen bild p åde , vet inte om matilda tog nån heller . haha.. sen började klockan närma sig halv tre, så vi t yckte de va bäst att gå ål ägga oss hahaha. så vi gick ut å kollade klart på epic movie , tror faktiskt jag somnade 20 minuter eller sådära, för jag kom inte ihåg nånting, vaknade av att matilda sa typ, sjuk film. haahahah xD sen tog jag ut mina linser och somnade rätt fort :)
fick ställa min klocka på 10.30 och då vaknade jag, fast jag låg kvar ett tag, men sen började jag byta om under täcket haha, man vet ju inte om de kmr nog smygtittare utan för , asg' vid 11.45 sa jag till matilda att vi skulle gå in, å då gjorde vi de. fick i mina linser och så , sen käka vi frukost :) vi gjorde oss iordning sen, å efter satt vi bara å glodde på matildas rum sen kom hon på en idé om att vi skulle kolla lite på där fic k du , och de gjorde vi, de bästa i filmen är ju lätt; todelidodelidoo O O DOO .. så ku l. ska nog kolla p åde snart igen : ) hahaha.. men  när klockan börja närma sig kvart i två, börja vi bege oss mot stationen, mötte upp min pappa som skulle köra de tåget :) å de avgick då vid halvtre, v a framme i hässleholm vid tjugo över tre, så fick vänta på mamma där ute . sen åkte jag hem, å va hemma vid lite över fem :) käkade pizza hahaha :O intressant. inte gjort så mkt mer, sovit har jag också :) sen när jagvakna gick jag å duschade, sen läste jag klart boken ,har läst ut den på 3 dagar, ovanligt mig hahahah brukar ta en sån jäädrans tid annars, men jag läste hemligheten för er som ville veta :)
slänger in en bild eller två nu, hihi puss !


../;

j äp,då är jag hemma ifrån matilda. tråkigt värre :(
ska ner å äta lite nu, så skriver väl efter de om inte senare.. hejsålänge

10 augusti

blir ett tidigare inlägg idag, haha. ska ju till matilda idag, och pappa å jag drar vid halv tolv eller nåt skulle jagtro. för jag ska ta tåget 12.36 till hon :) tror inte de blir nåt mer inlägg idag, så kmr när jag kommer hem vilket är imorrn.. lättare att åka hem imorrn än va de va på onsdag :o hemma vid halv fem eller nåt skulle jag tro p; så ja, vi hörs då, adios!


idag är de exakt 3 år sen jag träffade matilda första gången också ;) har varit 10 aug 07, 10 aug 08 å nu 10 aug 09 :) <3

for today ;D

DAGENS LÅT: jeremih - birthday sex
DAGENS KLÄDSEL: shorts & linne
DAGENS DUSCH: när jag kom hem vid 12 xd 
DAGENS FRISYR: lockigt
DAGENS MAT: två mackor & ahlgrens bilar xd snart tacos
DAGENS HÄNDELSE: "tältningen" hahaha
DAGENS PLANER: prata me alex!!
DAGENS VILL HA: alex
DAGENS SAKNAD: alex som fan :( och även linda <3
DAGENS DROG: hahaha röklukten går inte bort ;o
DAGENS TRÅKIGASTE: trött
DAGENS KÖP: inte köpt nå idag
DAGENS GODIS: ahlgrensbilar och choklad (komjag på nyss! haha)
DAGENS HUMÖR: trött som fan
DAGENS SJUKA: trött?,
DAGENS KOMPLIMANG: inte fått nån idag xd
DAGENS SKRATT: inatt mest x)
DAGENS BILRESA: hem till annie haha, och hem ifrån hon xd
DAGENS GRÅT: de va hos annie haha
DAGENS DRYCK: ramlösa me kaktussmak x)
DAGENS LÄNGTAN: ALEX!!
DAGENS SPAN: vem annars om inte min alex? :)  
DAGENS KÄNDISSPAN: ola ?? svårt eller haha, <3
DAGENS TELEFONSAMTAL: inte pratat me nån i tele idag
DAGENS PERSONER: alla från "tältningen" och alex <3

.....


daniella


på båten


våra skor x)


helsingör








bilderna från gårdagen, inte s å många men de får ni nöja er med x) (a

ohyeah ;d

nuså.. nu är jag tillbaka.. ska skriva vad jag kommer ihåg haha:D
igår, drogå  hämtade daniella vid tio i sju. sen skjutsade mamma oss till perstorps sjön. men när vi kommit dit så va där redan annat folk, å ingen ifrån klassen hade kommit än. men efter typ 5 min kom hanne å johannes. dom visste inte alls vilka de va, så  vi fick ändra planerna å hitta en ny tältplats eller vaman ska säga. vi mötte upp felicia, annie, bonnie å emma vid 21an, sen gick vi till stället som dom hade tältatpå helgen innan ;D vi kom dit, satt  å pratade en del, samtdigt försökte emma annie å bonnie få upp eld, va inte så svårt änd åtror jag x) vi började grillar våra korvar när elden startat å så, pratade mest då också.. när de började bli lite mörkare satte vi  upp våra tält. sen satt vi vid grillen ett tag till, å vid tio va hanne å johannes tvungna att sticka, felicia hade gått lite innan.. så de va vi fem kvar, eller nej. emma cyklade hem åhämtade kudde  haha. så satt vi där då helt själva. så såg vi en bil eller ja , vi trodde de, sen hörde vi en bil dörr, men va bara inbillning kom vi fram till sist, å vi blev nästan panikslagna, vi  började skrika : VI HAR KNIV VI HAR ELD. hahahah, ifall de skulle komma nån xD. sen till slut kom emma! hon hade inte sett nån på vägen, tack för det! vi hade varit där själva i kanske en halvtimme, timme så ja..  men när emma kom blev vi lugna.. å då fick vi börja plocka in pinnar till elden.. sen när klockan kanske va halv tolv, så körde vi nån musiktävling haha, jag å daniella vann (h) 23 - 21 till oss.. vi körde de i en halvtimme,  å då tyckte vi tiden hade gått jäädrigt sakta å vi tänkte: hur fan ska vi klara oss, elden är snart slut. å vi hade pratat om att vi sku lle sitta upp till de ble ljust, hade nog inte gått så bra :o så annie ringde sin mamma å fråga om hon kunde hämta oss efter vi  plockat ihop allting å de kunde hon :) så vi började plocka ihop tälten å alla våra grejer, så ringe hon sin mamma igen och så hämtade hon oss. fast när vi skulle gå å möta bilen så haha, såg de rätt kul u t.. för där va nån som kollade påtv , alltså de va  tän t i ett hus vi gick för bi och bonnie: NÅN KOLLAR PÅ TV!! . å då kolla den personen som kollade på tv ut påoss hahaha xd men sen kom de en bil, vi ble lite rädda först, eller iaf annie sa hon haha.  å de blinkandet på bilen va så irriterande :( menmen .. vi åkte hem till annie, vi satt å pratade i runt 2 timmar om allt möjligt haha. sen sov vi, vaknade helt vid 9 tiden.. sen väntade jag å daniella påa tt annie skulle komma intill oss, haha å jag å daniella väntade i 3 timmar utan att nån kom så  vi fick gå in till rummet där annie sov å väckte henne. sen hämtade daniellas pappa mig å hon, å n är jag hemma : )
tack för en rolig kväll! ses nån gång snart , ihope :)

nu när man kom hem, så stinker man ju inte LITE heller. så tog en dusch, och mitt hår luktar fortf så fick spraya jädrigt mkt parfym haah. orkar inte duscha igen Oo men nu luktar jag inte lika mkt iaf. :) hålle rpåatt lägga in bilderna på datan nu så bi lderna kommer i nästa inlägg när de nu blir. endast bilder i det ;) då blir de bilderna från danmark igår, och igårkväll / natt. blev inte så mkt bilder från inatt å så men aja, s å att ni klarar er ;) aja..
just nu sitter jag å väntar på att alex ska bli klar, inte pratat me han på en dag, hemskt asso :( menee.. kmr snart med ett inlägg me bilder hihi! puss ;*

coming soon..

ska äta lite, å göra mig i ordning, duscha å sådära.. sen skriver jag om resten av gårdagen/natten . :)

deenmark ;d

såja , nu är jag tillbaka.. så berättar lite om dagen, änsålänge. hah ;D
fick gå upp kvart över sj u idag, tidigt jag vet :( så ble int eatt sitta uppe sål änge igår, men gjorde inte så mkt .. wellwell.. vi skulle nämligen till helsingör idag, åhade t ä nkt ta 9.42 tåget. så man fick gå upp äta frukost & göra sig i ordning å sådära, sen stack vi till stationen.. mötte upp daniella å hennes mamma där , iochmed att jag å daniella inte har träffat varann på typ 2 veckor så hade jag "mkt" att berätta, såvi gick för oss själva och satte oss under  nåt  takgrejs haha.. jag pratade ju inte lite :) sen kom tåget runt 9.42, jag å daniella satte oss i sista vagnen, för där brukar allti va bra plats ,å  min mamma å daniellas mamma satte sig i tysta kupen utan att dom visste de- eggheads! :) aja..
jag å daniella pratade på som vanligt , tills andra hoppade på tåget :( å satte sig såklart vid oss. hahaha . först kom där en g  ubbe ådaniella bara: där e en pizzabagare. jag: han tänker göra köttfärs av oss :( .. så ring de hans telefon, och jag å daniella ville inte pratao m de högt längre så vi skickade sms ist, jag:  han fick en beställning. daniella: en pizza me daniella o louise :'( . hahaha rätt kul faktiskt : )
på tåget där i sista vag nen, eller ja där man kan gå av är där ju sånna stångar, å då stog där en tant å höll i ena stången, å d åskicka jag sms till daniella igen: strippstång! . minns inte va daniella skrev sen haha, å jag: ja men så som hon håller i den..  å då kommentera daniella en annan gubbe som stog en hal v meter bort som höll i den lilla st ången, och de miss tolkas ju inte lite, och daniella: han håller i den lilla stången. jag: den lilla stången, vilken är de? daniella: den andra. jag: har han två? :OO
och de va runt vid ramlösa , så hoppa dom av haha.. men så va där typ havre eller nåt utanför, har ingen aning o m va de va, så jag kalla de havrefors : ) min typiska humor hahah! :D.
och sen va vi framme ihelsingborg , våra mammor gick å växla pengar medans vi väntade på dom, å daniella skakde på nån vit grej så nån tant  kollade konstigt på hon ,haha! :D
så kom våra mammor å sa, vi tar den båten som kmr nu annars får vi vänta till 11. å de ville inte jag å daniella igentligen för vi vill va före alla :( så vi blev sura på dom å : FUCK YOU! :) hahha.. så satt vi på båten å väntade, sen va vi framme i helsingör.. jag å daniella kom först av somvanligt ! :D hihi.. så när vi kom ut så va där nån gubbe so m spela  å nån tant  som dansa Oo aja. när vi kom ut så  gick vi till nån kiosk, å köpte pölse me bröd as usual! :D fast där va getinga denna gången, istället för duvor :( när  vi ätit upp de, så gick vi  runt lite. stannade inne på kvickly, typ som maxi haha.. daniella å jag provade lite solbrillor, asschäcka va dom :) å i rulltrapporna är jag å daniella sånna som helst vill gå ner när den åker upp å motsatsen haha;D när vi varit där gick vi ttill de vanliga glasstället, k öpte två kulor chokladglass,å daniella å hennes mamma mjukglass, rann inte lite .) haha.. sen gick vi lite till å just då, DÅ!! fick ajg skoskav :( gjorde ont.. så vi fick gå mot stat ionsaken igen eller dja där båten kom haha... å mamma å daniellas mamma direkt: vi tar denna båten. å då ble jag å daniella sura igen och vi: FUCK YOU!! så snälla vi är :)
men iaf, när vi va på båten så kom där en gubbe å: är de ledigt här? å vi: ja.. för han menade bordet som  va b revid oss.. sen  rättvare va så börja han prata med mig :( han: hej! jag: hej. han: var bor du då? jag: skåne han: jag med.. i helsingborg eller? jag: ja.. sen ble han tyst å jag ville bara där ifrån :( han va säkert minst 30.. så när daniellas mamma sa att dom skulle till shoppen, jag: JAG HÄNGER MED! .hahaahah :Då när vi vatt där  så gick jag å daniella å ställde oss först för att gå av båten.. men vi kom inte först av, för där va några jädra stresspellar framför oss :( men vi satte oss nere vi bänkarna.. och då såg jag enk ille haha. å jag sa de till daniella hon kunde inte fästa blicken ifrån han hahah. sen gick han utan att daniella såg de, då ble hon lissen :( hahaaaha.. men sen gick vi ner mot tåget, satte oss å s å :) så när tåget börja åka sa daniella. va är de som flyger runt? .... 1 minut senare.. daniella: JAHAA de är skyltarna , när de åker så snabbt.. hahhah, h ur trög får man va :) hahha
och när jag kollade till höger så va där en kines å  han kolla på mig hela tiden x.x men när jag kolla så kollade han bort hahaaaha.. å jag till daniella: en kines kollar på mig hela tiden. hon: var? jag: där.. så kol lade daniella  å då kollade han på hon också hahahah, mkt skr att då alltsåå.. han slutade ju inte att kolla nej :( men aja.. vi kom hem till perstorp igen åkte till ica å handla lite till ikväll.. ska till perstorps sjön me daniella å några till från klassen. vet inte om jag å daniella kommer att va där hela natten, beror på haha x) skriver kanske mer när jag kommer hem eller imorrn.. och bilder kmmer imorrn! :D
och för er som ville veta, så saknar jag min alleball:( aja.. bay !

snart tillbaka ;D

ska snart skriva lite om dagen änsålänge. : )
besöksrekord igår: 48 st . wie! tack, eller vad man ska säga he he : )

(:

haha, jag suger verkligen påatt uppdatera :) hände inget igår, lönt att skrivadå? känner mig bara tråkig om jag ska skriva utan att berätta nånting hahah.. inte för att de har hänt nånting idag heller, inte änsålänge iaf xD
men imorrn händer de nånting inte säkert på vilket de blir. men få rjag väl veta. suger påatt höra av mig också.. känner mig så tråkig just nu. de enda jag gör är å glor känns de som.. haha.. aja puss!

ddoh..

okej jag erkänner. jag suger på att uppdatera.. tkr även jag är dålig på att blogga.. blir nog dåligt me uppdatering nu resten av tiden.. vet faktiskt inte..beror på vad som händer haha.. de jag gör om dagarna är mest att prata me alex haha x)
btw daniella, säg bara till när du vill ses ;)

på måndag, ska jag till matilda , vet inte hur länge jag är där.. blir nog lite bloggning där också haha.. måste ju skriva av mig om vad vi gör haha :o aja.. puss !

:*

underbaraste du <3
i say, you the fucking best.

hif<3

hahahaha glömde att hif spela idag mot hammarby,
menee, hif vann me 2 - 1 , me like! <3
= HIF ligger etta i allsvenska tabellen!

awiii! :D

OLA VA PÅ TVN NYSS! PUSS PÅRE! :*
å puss på världens bästa ALEX! <3

aaalex D:

VÄLJ EN KOMPIS, VEM SOM HELST.

Är det en han eller hon? han :)

Vad heter han? alexander

Vad har han för favoritfärg? har ingenaning :o

Vad har han för ögonfärg? mörkblå ;)

Vad har han för klädstil? snyggt antar jag, hihi

Har han färgat håret någon gång? yäs

Har han klippt sig någon gång? jo de borde han ju ha gjort hahha

Har han piercat sig? ja ;)

Dricker han? händer

Röker han? tror inte de

Vad heter gatan han bor på? donooo

Vad har han för mobil? vet inte haha

Vad vill han bli när hon blir stor? artist eller hockeyspelare iguess ;)

Vad har han för färg i sitt rum? vet inte (a9

Har han några bröder? jaap :d

Vad är hans favoritmat? vet inte :D pizza? haha

Vad tror du han skulle göra ifall hon fick en miljon? muta så att han vann idol ;) hahahahahahahaha! nä men jag vet inte asg'

Vad brukar han göra efter skolan/jobbet? vt efaktiskt inte xD

Vad brukar han göra på helgerna? nåt gör han la ? x)

Vad har han för musiksmak? H.I.M ;D

Hur blev ni vänner? genom linda :)

Hur gamla var ni då? 15

Vad brukar ni skicka SMS om? vi skickar inte sms :o

Är han beroende av någon/något? är han säkert ;)

Vad kallar du honom? alleball :D

Vad kallar han dig? lollypolly

Varför kallar du honom det? för de är ballt  (h)

Varför kallar han dig det? vetinte :o

Idrottar han? ja xd

Vad för något? hockey

Vad har ni gemensamt? humorn ,hihi

Har han en bilddagbok? tror inte de. inte längre iaf xd

Hårfärg? svart

När fyller han år? vetinte ;o

Beskriv honom med tre ord: bäst, underbarast & gulligast! :D

Vilket år är han född? 1993

Gillar du honom? självklart! <3


alleball ;*

så jävla underbar ♥
me like you ;x

;*

har inte hänt ett ända skit under dagen. men jag har inte haft tråkigt ändå. haha jag har dödat 2 flugor , så snäll som jag är. men jag irriterar mig på dom riktigt mkt speciellt när dom bara flyger run de rhela tiden :o och en va så trög att den inte ens flytta sig när jag va en millimeter ifrån den me flugsmällaren hahhaha! whateever :)
för tillfället snackar ja me alleball :) hihi, <3
tror jag ska käka vidare på mina ostbollar hahaha, hadet alla! puss :D

(;

igår så snackade jag ju om att köpa bärbar data när jag hade pengar. och idag ska jagtill hbg och kolla efter en bärbar data! :) har hittat två st, men pappa sa att de bara va 1 gb på den ena. hah å jag vet inte vad som är bra eller dåligt, så att ja :o så får kolla lite mer id ag när vi är iväg, och plus så passar jag  på att kolla efter en systemkamera , kolla priset och sådära :) bai :D

RSS 2.0