yyeo

tänkte bara säga att HIF vann matchen med 4 - 2 mot halmstad, där Rasmus Jönsson (2), May Mahlangu & Alexander Gerndt stog för målen. gööött!

there's so many wars

här kommer låten jag lova. och jag gillar deeen! :d


One Republic ft. Timbaland - Marchin' on


we're marchin on

nu hade jag tänkt skriva det dom flesta skrivit eller ja, iaf har. jag har loooov! haha :d
och sista dagen avslutades med att vi filmade i hässlehåla haah, vår lärare intervjuade en snubbe i en affär. sen inte mkt mer, tillbaka vid halv tolv. blev julmust & choklad för min å jessicas del då :d sen drog killarna för dom ville inte vara kvar på webbdesignen, och nrä dom gått så kom micke , så vi sa till han för vi tycker det är så jävla segt på webbdesignen. så då gick han å pratade med vår lärare :o och då skulle vi tydligen göra nåt roligare. så det blev först att vi skulle göra nåt videokollage, men vi ville göra en musikvideo ist men ingen kunde ställa upp på att dansa framför kameran ._ så då hade vi inget att göra längre. då börja dom andra köra på rullstolarna, eftersom vi va den enda klassen kvar i vår korridor så då körde dom i korridoren. sen fick vi frukt :d
aja. han sa bara att viskulle filma när dom hade tävling, det va enda kravet haha.
fick dessutom sluta vid halv tree. aja. hahah jobbig text, men marcus slog mig innan jag gick :o så jag va tvungen att sparka tillbaka haha, snäll jag är .D
men har inte mkt mer att skriva än att jag snart lägger in en låt som suttit på mitt huvud hela dan.
sen vill jag säga att jag älskar min bebi mest i hela världen, du är bäst! ♥
men ja, vi hörs snart. pöss!

skägg eller?

här sitter jag vaken, och kockan är snart sex x.x kände att jag nog kunde ha sovit lite längre än vad jag faktiskt gjorde. för jag gick upp kvart över fem.. hahahah, men nu har jag inget å göra! aja. får väl dra ut på tiden extra mkt ;)
menee, idag blire att åka med mamma till skolan hon börjar ändå kvart i åtta så, det passar bra :d
sen blire julmust & choklad på matrasten (y) och nej, jag brukar inte äta i skolan. äter bara när det låter gott eller när juhannisen tvingar mig hahaha. aja :D
nu ska jga vila eller nåt, så vi höörs. pöss!

du är bäst.

jag behöver min älskling! ;c ♥

aaw

daniella sötnos, finns här för dig! älskar dig vännen ♥

ojojoooj

hahahaha. tänkte bara säga att våra lärare är liite weeeird HAHA!
jag & jessica skulle kopiera papper som hon skulle ha, så kom andreas och frågade sen kom rasmus, så sa han attdet såg ut som att andreas skulle kopiera handen och han ba, jaa det kan jag gööra eller jag tar ansiktet istället. och rasmus: nääe sätt dig på den. så börja jag å jessica garva ju, å rasmus ba, men inte naken alltså. hahahahah !
så kom mikael sen, så berätta dom det och då kopiera han anisiktet? hahahah. och då stog det att det inte fanns något pappersformat i den storleken, och andreas: hahahah din pappskalle!
tror aldrig vi garvat med någon/några lärare så tidigare. aeee :D de vakul! lätt dagens ;D

men aaaaah... hahaha harmatrast dricker cola. och killarna spelar och är sura.. hejdå puss!


excuse the mess

hm.. tänkte bara säga att HIF vann matchen mot åtvidaberg med 3 - 0, Alexander Gerndt (2) & Erik Sundin stog för målen. göttt! (y)

ajajaj,,

hm.. blir ingen skola för mig idag. min skalle är int okej, visst detkänns bra nu. men det kmmer oc ´h aee..
aja, blir väl ett besök hos vårdcentralen nästa vecka om det inte gått över,ööh...
puss..

chingchong

hallaaa!
vet inte riktigt hur jag ska börja haha, men kom till skolan lite innan 11. direkt efter vi ätit tog vi stadsbussen 12.01 till stationen, dom bytte om och vi skulle börja filma, men då kom emelie på att hon glömt bandet så då tog hon och jag 12.47 bussen från stationen till skolan, hämta bandet trots att dom hade möte i vårt klassrum men hon fick smyga in ;) aja, vi hann iaf att ta stadsbussen 13.01 till skolan och då började vi filma när vi kom fram. sen helt plötsligt börja de regna men tur som va var vi klara då :d och så tog jag tåget hem 14.22.
gjorde inte så mycket när jag kom hem, drog iaf till dani vid fem. hon fick sin present, & vi prata lite sen drog jag hem innan sju.
och nu sitter jag här och glooor på vampire diaries.
imorn blir det en hel skoldag för min del, får inte glömma att ta med mig 20 spänn så jag kan köpa julmust & chokladboll i skolan :o haha!
aja.  nu börja mitt huvud dunka så atteee.. vi hörs, puss!

snoooooooooooow..

jag ser snö.
jag ser vit mark.
inte okej!

chacha

tänkte bara säga hur det gick på korp matchen ikväääll! ;)
jag & mormor vann med 22 - 1.
min första serie, gick jäkligt bra om jag får säga så haha :D fick nämligen 210. det gillas , men fick dock bara 135 i andra serien så det blev bara 345 på två serier, menmen :o
har inte mkt mer att skriva nu faktiskt äna tt jag är ledig  imon :D:D
pusssss!

juuuulmuuuust

tjenaaaaaaaa. vet ni vad jag gööör ? :D
nnaaae, för jag sitter i skolan & drickar julmust. tummen upp på det (y) vi har matrast, men det är korv & mos på matan idag och det gillar jag inte så jag sitter här och glor ist.
väntar på att mitt hjärtegull ska logga in, för jag saknar han asmkt och jag har missat han nu 2 ggr! :(
sen vill jag prata med bästavän också, ska tömma lite i min skalle to hiiim, tror jag.
men ah, slutar vid två idag så blir tåget 14.22. korp match vid sju, ska spela med mormor ikväll. hoppas verkligen att det går bättre denna gången för förra veckan stämde verkligen ingenting så vi förlorade (n)
meneee, har faktiskt inte mer att skriva nu. så vi hörs, nångång.puss!

ohyeah!

är jag glad eller ÄR jag glad? jo jag är glad :D men lite smått sur över att jag inte följde HIF's match ändå. eftersom dom vann mot elfsborg med 3-1 och malmö förlora mot kalmar, tror jag haahah med 1  -0, så chans mot sm guld igen. I LIIIIIIIKE!
btw, det var may mahlangu och erik sundin (2 mål) som stog för målen (i HIF). (y)


shalalalalaa

vet ni hur denna dagen började? joo, den började med bowling med klassen! det var riiktigt kul, för jag gjorde det jag ville. jag ägde ut killarna så jäävlar i det ;) ska bli kul och höra deras kommentarer, sen så har dom inte kommenterat min finfina status hahah. btw, mina serier: 135 162 166 125 195 178 = 961.
aja, efter bowlingen så följde juhannisen med mig hem. så beställde vi kebabtallrik så de käka vi, sen gick vi en ruunda och inom ica och köpte kladdkaka och julmust. så imorn kommer vi med julmust till skolan, passa er;)
sen satt vi mest bara & glodde vid datan, ingen ville va social. micken igång för micke tillsist och samtidigt slog jag i huvet i kanten på min bokhylla. så jävla ont det gjorde! men huvudvärken har släppt lite efter det nu.
släppte av johanna vid stationen efter sex, men tåget va såklart försenat så stog och väntade med henne tills tåget kom, sen drog jag å mamma en sväng till mormor & morfar.
och nu sitter jag här hemma och glor på ullared. blir att sova efter csi nångång haha.
vi hörs, puss!


nopic.

grattis till claau brushi, som fyller 19. ♥
missyou!

fall in love

hallåååå.. kom nyss hem ifrån matchen vi mötte höganääs. och vi vaann , gilla! spelade meed elin, och det gjorde vi braa kan jag säga. vann 3 av 4 :d
och mina serier va då; 148 142 144 154 = 588 .
tyyckte de va dåligt på fyyra, men jag va jämn och vi vann så då kvittar det ;)
men nu har jag inte tid att sitta här så mkt mer, ska in i duschen sen ska jag ner för mammas kusin är här.
och jag saknar min älskling! :(
puss.

heart shaped box

bäst ikväll! enligt min åsikt alltså ;)


I've kissed the moon million times

hm.. drog hem en timme tidigare idag, när vi ändå va i stan/stationen, vi filmade till vårt projekt som vi håller på meed. så träffa jag min kusin på tåget, och om vi inte skulle fått gäster denna helgen och om jag inte haft match skulle jag varit i sthlm denna helgen eftersom hon frågade mig, lite surt menmen :o
aja, innan idag så har det faktiskt inte hänt så mkt , fick lite utbrott på killarna, iaf jennifer haha , fyfaan :d
men ahh.. pratade med min älskling i skolan idag, haha så söt han ääär :'D loveyou♥
hörs kanske sen eller något, puss.

I could get used to this

kortfattad  dag:
började 12.10 , men kommer tidigare osm vanligt. på rasten som va då pratade vi med micke på msn, eller jaa jag hade micken igång sen fick dom veta det och då ville dom också vara med hahaha, rätt kul faktiskt :D
sen började mediakunskapen, fett seg lektion satt mest och sov inne i fåtöljerna i bibblan haha. slutade innan tre, mamma hämta , och då åkte vi inom ica, och veet ni vad jag köpte som jag också gjorde för exakt ett år sen?
julmust!! sååå ja, blev 2 flaskor ,m uuums!
och har nyss kommit he m från bowlingen också gick väl hyfsat, får lättare in träff på ettan ifrån höger så det ska nog gå bättre på lördag hoppas jag, och framförallt på måndag , haha :D
ajaa, vet inte vad jag ska göra resten av dagen juhanna svarar ju inte och micke är inte tillbaka, annars skulle jag pratat med dom. vid åtta äre vampire diaries som börjar igen, ilike ;d
men nuuu ska jag kila. och vet ni? jag saknar min pojke :(
pusss.

höö..

jag kommer alltid att finnas för dig och stå vid din sida.
men var har du tagit vägen? jag saknar dig. ♥


MUUUMS

och btw (onödigt inlägg) men jag är sjuukt sugen på julmust!! :O

oooa hela natten

tjens mooors, siiitter i skolan och gör typ ingenting? varken jag & jennifer har något att göra eftersom vi redan har betyg i hälften av uppgiften? och vår lärare skulle prata med oss men det har hon heller inte gjort än så atteee...
iaf, det är nån jävla fucking borrgrej som är så fuucking irriterande (ursäkta alla svärord) men de va inte det jag skulle skriva, minns inte ens :) aja.. ska tigga skjuts av pappa från stationen sen för jag vill ha cola och jag har inga pengar med mig haha (a) sen hoppas jag på att det blir våfflor eller pannkakor till maaat, mums!
och vet ni vad? jag vill till göööötebooooorg.. såån jävla lust alltså. blir nog bud påatt dra dit snart alltså :o
men aah, skriver nogsenare. pösss!

cause if I aint got you

chaachaaaa! haha. sitter i skolan just nu och har gjort i typ en kvart, börjar dock inte förräns 8.30, lite segt men aja..
skolan igår hade vi bara gympa, först dansa vi (trååkigt! :D) sen spela vi innebandy, och vår lärare vaduum :o men vispelade fotboll sist och j ag suger som sagt på det haha, så jag spelade inte så seriöst ;)
slutade som vanligt vid 11.20 sen bussen till stationen och tåget hem 12.22.
typ direkt efter att jag kollat på ola på tvn, så började jag på att skriva om studiebesöket vilket jag inte ens va på haha! men jag blev klar iaf, sen blev det mest tvn, sen vid nioe ller något pratade jag med jessica på skype sen ville micke att jag skulles äga hej till han i micken, så det blev att jag startade micken, och jag hade ju inte lite damp, neejdå, va helt jävla hyper hahahahaha, aw :D
men ajaajajajajaaj, just nu väntar jag bara på att bebi ska komma tillbaka och på att jessica ska komma så jag inte behöver ha så tråkigt ;D
och dagen består då av två lektioner; svenska & mentorstid.
har bowling ikväll också, hoppas ofc att det går bra, men det brukar det ju göra på korpen (a)
men ah, vi hörs. puss!

17

grattis daani! ♥


buahh

hm, spelat match idag. gick skit = vi förlora.
och jag fick: 140 165 116 168 = 589. uusch!
orkar inte skriva mer, så sjukt jävla trött. pussheeej

...

I'm feeling invincible tonight.

take a look into my eyes

snart 4 dagar, jag saknar dig. ♥


awesome!

i like!




lek i fotostudion









babyyy

sitter på en typ konstig lektion, har en s.k vikarie, för vår lärare ska inte va här på hela ettan ööh, fett me aastråk! tröttt på att höööra, blablbblabla.. omg :D
sen så tack vare marcus har jag fått baby på huvet, ni vet den med justin bieber? så nu sitter jag å sjunger påd en i huvet. OOGILLA!
hahaaha, nej skriver inlägg senare med bilder. pussss

tingelingelingee tååget går.. ;ss

godmorgoon. ligger här i sängen & glor, ska snart in å göra mig iordning. sen drar jag mig ner till stationen vid tio i tio, för jag börjar ju 12.10 idag, men eftersom det sägs att det ska va god mat på matan idag (pannkakor) så tar jag tåget vid tio, så kan jag äta med cpbarnen i klassen :) hahaha! no offence ;)
efter mat äre mediaproduktion, om jag inte har fel, höhöö.. och då ska jag , emelie & the J's spela in vår radiogrej, om vi nu får det :o annars får väl jag bara sitta å glo medans dom andra spelar inte bokrecensionen, eller så säger väl micke att jag ska börja med uppgiften han gav oss förra gången, tråkigt! ,_
slutar iaf vid tre, mamma hämtar. sen käk när jag kommer hem, och seeen blire bowling.
aja, ska kila nu hörs kanske sen. pössss!

dfhkdflöhkdhlö shiiit!

hejhallååå.. skoldagen gick ganska fort men som alla vet så har jag ju bara en lektion på onsdagar och det är datorkunskap och programhantering, och idag skulle vi bara svara klart på frågor. och såklart så tiggde ju killarna svar av oss, men vi gav dom inget. sen btw, vi som va cpn & efterblivna varför fråga efter svar av oss då? mmh, precis. det kunde dom inte svara på! haha
aja, åt lite snabbt när jag kom hem sen drog vi till frissan klippte bara topparna. sen hem igen, sen till ica och hämtade ut min mobil, sen kpte jag även riskakor och surtgodis som snart är uppätet fast har sjukt ont i tungan efter det nu ;o meen. har inget mer att skriiva, så vi hörs. pössss


låtar förfaaen

superbra låtar :D


Olly Murs - Please don't let me go


The Wanted - All time low


The Script - For the first time


hejhej monica

hah, oj så busig jag är. sa att jag skulle lägga in låtar igår men det blidde inte så :x
såå jag gör det nu ist, efter jag skrivit liite :D
dagen har bestått av aaasmkt garv, från min del iaf . har misstolkat exakt ALLT, då menar jag fan allt ;o fått ont i magen och sådär, haah och jessica skriker. mer säger jag inte för det är för privat ;) hahaan ee nu skoja jag :)
men aah, blir att prata med jessiica på skype å så sen för att fixa klart ´dne saken om k-stad, sen blir det att dra ner till bowlingen lite innan nio och spela korp med morfar :)
såå ah, men låtarna kommer i nästa inlägg. pussva :D


sinnessjukt.

lalalaa, dagen har bestått av teori i gympa med hälsouppgift sen basket. fick lite daamp h öhö..
aja, lägger snart in 3 låtar som blir dagens. pussss

en styck glad louise!

aldrig någonsin mått såhär j*vla bra! :'D




tänkte också bjuda på en bild, men jag fastnar tyvärr inte (a)
puss!


she don't care

efter den förra låten, så spelas denna också grymt mkt i mina högtalare! ;D


McFly - Party girl


there's a place down town

i like ♥

Ke$ha - Take it off


I love you, ich liebe dich ....

mwaaaha, idag har jag & baby vart tsm i 14 månader. äälskar diig :*
sen tkr jag det är lite gulligt att love har namnsdag idag, haha (a)


och en grej till, där är en grej som folk inte förstår eller vad man ska säga. vill bara säga dt att jag fortfarande är samma person, och om det stör så mkt så tänk inte på det. jag är fortfarande mig själv och det är det viktigaste!
såååå.. ja, de jag ville sääga idag. höhö. pössss! :D

cause I miss you when you're gone

älskaälskaälska låten! ♥


Leighton Meester - Your love's a drug


this aint a dollhouse

lalala sitter i skolan och gloor.. hahan ej det gör jag inte! :D
sitter faktiskt hemma vid mitt superballa tangentbord. HOOST! aja, dagen har varit aassoft, och jag har  typ misstolkat allt så de har blivit asmkt skratt åt det :O sen aw.. hahaj a g minns inte mkt mer :D jag  å johanna har bråkat massa fett illaa :/ neee nu skämta jg. jag va lite buusig bara, och fällde hon hela tiden typ hahaha.
men aaa... har inte mer att skriva för jag har glömt allt som jag SKULLE skriva.
ohc nu blev detta ett fluminlägg så nu ska jag spela unicorn. PÖSSS!

ouuuj

lalalala, sitter i skolan och gloor dricker kåååååla;D;D;D
iaf, igååår hade alla sovmorgon. sen blev det typ bråååk på facebook, men det vart askul :D 
och idaaaaag, så aaah.. har första lektionen nuue, hahaha jag har inget vettigt attskriva så jag skiter id et.
men jag saknar aläx iaf. pöss påhaan!

RSS 2.0