what do you think? ;)

gillar denna låten skarpt!


One republic - All the right moves


bwwwa

hallooooo, sitter i skolan å har de tråkigt :OO näemen.. dom andra är på matanå emilia är nånstans hha. börjar kvart i med form å då blir de att dra tidigare därifrån så att man hinner med tåget, så jag är hemma till halv tre senast, å då ska jag sova. sen blir de att pratame bästavän å alex antar jag d;
FÖRESTEN, ni vet väl att de är ny säsong av 90210 & the secret life of the american teenager ikväll? det börjar 20.00 å slutar vid tio (på tv400), och de får jag ju självklart inte missa. så det blir ingen morgan för mig ikväll, mkt sorgligt faktiskt. han är ju min å mickes största idol :O men får be pappa spela in, om de inte går repris? nån som vet nåt om de? tellme! ;)
okej.. nu har jag inte mer att skriva. men tror kanske att jag börjar komma in i bloggandet igen, känns nästan så iochmed att jag skriver så pass mkt nu. okej så mkt kanske de inte är men mer än vad jg skrivit dom senaste dagarna iaf :o haha. menee, vi hörs väl kanske senare :)
puss ♥

!



jag älskar dig, min bästa vän!

bilden är gammal, men han ville inte skicka ny ;o

faaaakk

har inte orkat skriva nåt inlägg innan idag. men skr iverl ite kort om dagen iaf :D
va i  bowlinghallen vid 10 , matchen börja tjugo i. gick skitdåligt för mig, fick bara 534 på fyra serier ._. och plus så förlora vi, men vi mötte deras a-lag :o aja .. sen kom jag hem sov typ två timmar sen upp å hoppa hahaaha. daniella kom sen vid sex, satt här uppe en halvtimme typ sen film, blev wallander: läckan. den v abra, bra engelska hade dom ju också verkligen! :D hahaha.. sen upp här igen å hon åkte hem  vid nio :o
å nu pratar jag micke, får väl passa på att tacka för att han finns, haha , men han är min bästa vän. så nu vet ni det! :D haha, näe men nu ska jg dra mig här ifrån hade bäst.! PUSSS

anywhere you wanna go.


Chris Brown ft. Lil Wayne - I can transform ya


...

tog lösenord på bloggen ett litet tag, va tvungen att göra en grej :p men ja..
ska gå nu igen.. hörs väl kanske ikväll eller nångång x) bai


yesboxx..

kom hem från skolan vid halv två, ingen bild på eftermiddan.. vi fick en uppgift ist att vi skulle rita av typ offentligt folk eller va man ska säga. så jag å elli ritade av nåt folk på tåget när vi skulle hem haha.. aja :D
fick skolkortet idag, tog inget enskilt så bara med klassen & dom redigerade ju inte bilden lite heller. man ser ju att den är redigerad, fy :s så tänkte bjuda på de kortet nu.
och jag vet att de är suddigt, men de blev inget bra kort me kameran för blixten va ivägen hahå de blev för mörkt annars, så jag tog med mobilen
;) iofs hade jag inte behövt ta med vga har ju större upplösning annars, men så segt att ta kort med de. ja där fick ni veta ointressant fakta, woho. hahha :D menmen, vid kvart över fyra drar vi till stidsvig, ska klippa å färga, passar på att noppa ögonbrynen då också. haha hon gör de åt mig, lat jag är va (a) hahahahaha.. aja . vi hörs nog sen :D BAI!


bolleboooo D:

jag suger påatt uppdatera, kan väl säga såhär att jag orkar inte blogga fråga mig inte varför :) jag är trött , å jag är konstig :D hahaahahh
ska snart ner åhandla, så då ska jag köpa lite godis ellleee choklaaad å så julmust ofc :D sen ska jag glo på heroes, en säsong av det ;D  å sen ska jag nörda lite å sådära. senare gör jag nog läxan  imon till bilden hahaaha .
och ikväll så äre råååger & agnäät på tvn, sen efteråt minns ja ignte. juste då  är de ph, och sen efterlyst. sen ska jag nog sova om inte alx är innne hehhe (a)
n ääe nu ska jag gå.. så hörs vi när vi hörs vilket är senast imorrn kanske ,b eror på :D
BAIABAI ha de bäst :)


blaaaaah...

fyfaan så sur jga blir >< sitter i skolan, börjar om TVÅ JÄVLA TIMMAR! x.x
hade kunnat sova TILL ÅTTA istället för HALV SJU! gaah, blir så suuuuur!
eson skulle egentligen börjat nu vid halv, så kommer en lärare å ba: er lärare är sjuk, så ni har ingen lektion. å hur glad blir man då? inte speciellt.. man hade kunnat sova mkt längre än va man brukarå  kunnat ta tåget som gick TVÅ timmar senare. gaaaaah!!
näääe, nu ska jag slutaskriv seriöst,, håller pått somna här ockås, heejdå!

wiiiie :D

har inte direkt nånting att skriva, sitter iaf i skolan har bara en lektion kvars om börjar om en kvart x) sen fårj ag se om ja tar tåget vid två eller de senare, kanske även tar bussen har ingen aning beror på alltså ;D
menee nu har jag inget mer att skriva änatt jag tkr att alla ska säga
grattis till stoffe som fyller 17! GRATTIS FÖR FAN! :D <3

längesen..

känns som de va ett tag sen jag la in en låt x) men här kommer en ;)


Iyaz - Replay


amerikansk...

yes, jag spelade ju amerikansk bowling idag, första gången x) eller jag fick träna en serie på det i torsdags, men idag vare match. va först inspelning i 5 eller 10 min, sen skulle vi spela 2 serier. sen gick vi upp sen va de dom andra i lagets tur då spela dom 4 serier direkt, och sen spela vi våra 2 sista. och vi mötte då osby tror jag det va haha.. men iaf, vi vann med 11 - 9. och mina serier såg ut såhär: 199 161 129 162.
ja min tredje serie sög verkligen, men fick ihop 651 sammanlagt. vi va då 16 st som spelade om man räknar med dom från mitt lag å osbys , och då kom jag 4a av alla x)
men ja.. ha rinte mkt mer at skriva nu än att jag måste plugga har nåt slags prov imon i historia å jag har inte kollat nåt på  det, x) så ja vi hörs!

..........

bara för att jag lyssnar på micke nu och inte ni! ni ska bara veta så grymt bra han sjunger ;)

aja.. imorrn skaj ag spela amerikansk bowling, match x) hörs kanske imon då, beayay ! :D


dlhfkojlhjbadklbambalkdbmadlbm

haahaahahah meningslös rubrik, me nja gär skittrött..
aja lite om dagen.. fick sluta tidigare idag, ingen eso.. fick reda på de 12, så missa tåget. så fick ta de vi d ett.. hemma halv två, sen sov jag nån timme , å sen duscha jag sen drog vi till mormor å morfar , firade morfar. kom hem vid tju go i elva..  sitter åkollar påeftersnack nu för idol.. ska sova snart, om inte alex eller stoffel oggar in..
mjäesh.. nu ska jagva social me micke igen. ses ! haha x)

......

hejhehjehejehejhejhehjej, sitter i skolan har data justn u.. sen mat, å sen slutr vi..
blev ingen uppdatering igår, pallar inte :)
men ses kanske sen bbaui

oopsyydooopsy!

jag har bloggtorka, ni märker när jag skriver :D

bjuder på en "väldigt seriös" bild sålänge.hahahahahahahah


.--.-.--.-.-..-.-.-.-.

sitter i skolan å har riktigt tråååkigt. nästa lektion börjar om en timme. såjag å emilia sitter här för vi är klara med devi skulle på eson å viska inte redovisa förrän nästav ecka så ja..
niorna kommer denna veckan, å idag är dom från min förra skola här, mitt hatobjekt är en av dom höhö..
aja.. skriver kanske mer senare får se .b eror på om jag rä trött :D
för ag kmrsomna vilken sekund som helst hhuauhuhoiuihua
adios! ;D

tvtvtvtvtvtvtv

såhär ser min kväll ut , om ni vill veta :D

käk - dusch - se heroes -
åtta; morgan (dvs ullared) -
nio; mamma till en mördare -
tio; ph -
halv elva; silent library -
elva; bb.

hörs imon antar jag :D

im still here

sitter fortf i skolan, håller på att jobbar medsaken till eson eftersom de ska vara klart imorn x)
på formen hade vi väldigtm kt damp spec jag å emilia , vi srkttade så mkt så att vi fick ont i magen. visatt å kasta pappersrullar på putte hahhah.. minns inte mer men ja..
tror jag sticker hem med nästa tåg , vi måste få klart med bilderna å så ju :p
men ja. hörs kanske senare då, pusshaj1

tröött..

wuuue. jag sitter i skolan å somnar vilken sekund somhelst..
hade ingen svenska idag så vettefan när vi drar å käkar sen efter har vi form , får se om jag tar 4 över två eller tre tåget beror på om jag å emilia ska jobba med eso grejen.. men aja när jag komemr hem ska jag antagligen sovae lelrn åt..
får se om vi hörs sen, baui

mja..

tänkte egentligen skriva förut, men orkade inte sen gjorde jag historian. å sen andra lite grejer xd
iaf, spelade match hemma mot bjuv, dom vann med 33 poäng. men jag var ändå bäst av alla, fick 654 på 4 serier, vilket är nytt rekord på det.. mina serier var alltså: 152 165 156 181
mjae.. har inte mer att skriva, så vi hörs väl bai x)

jAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

fyfan alltså, detta gjorde verkligen min dAg!
TEAM OLA- VAAANN!!!! KÖRSLAGET 2009! YAAAAAAAAAAAAAAAAY
olaaa ola ola ola ola  :D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D


nu smäller det!

ikväll avgörs det, om det är team ola eller team stefan som ska vinna körslaget 2009. och självklart vill vi ju att team ola ska vinna, right? ;)
så nu kör vi:

Ring 099-402 02 eller smsa OLA till 72400!

ousch.

sry, men jag orkar inte blogga.


xo.d

wuuuuhu, nu sitter jag i skolan. uppdatering igår va kass, men inget ovanligtjustnu haha.. börjar nästal ektion om tjugo min sen slut,men ska dra ltie tidigareså att jag hinner med tåget, så jag är hemma vid halv tre skulle jag tro.. sen blir de idol ikväll ofc x)
hm.. å vad ska man nu skriva. hari ngen aning kmr inte åp nåt mer altså
hörs antagligen senare, men intesäkert, ;) bara kaanssssh! :o
adios :D

men guud1

har rast till två, klockan är fem i ett just nu. JÄTTE KUL! :D  ....... eller inte x.x
som ni förstår så sitter jag is kolan, slutar typ tjugo över tre, håller på me nån provsak på bilden, så om jag inte bli klar tills vi slutar ska jag sitta kvar å göra på den.annars går jag såklart, får se om jag går till datan på torget för här i datasalen brukar de va låstdå :o men ja, får se vad jag gör. för om jag är för varm vill jag inte va inne, dåsitter jag heller uteå väntar på tåget å plus så är de fint väder ;)
när jag kommer hem, vilket är vid halv fem , så blir de att käka lite sen sitta lite vid datan å sen drar jg till bowlignen som börjar halv sex,å när jag kmr hem därifrån ska jag göra historian, ska försöka få så mkt så att jag kan renskriva på datan imorrn :o annars har jag till söndag på mig x) å sen måste jag hinna duscha också x.o aja, de får jag ta å göra innan mammas pojkar börjar, så ja jag har runt 1 timme på mig att fixam ed historian, om jag inte gör lite efter mammas pojkar då förstås, beror ju på hur mkt jag har att skriva om xp
å imorrn så är det fredag igen! WOhO! ås en lördag, fna..jag kan inte åka till sthlm, vill se ola :/ men jagkani nte buuhu ;o 
hm.. nu vet ag ite vad jagska skriva mer haha ..  tog faktiskt inte tio minuter föratt  skriva detta inlägget (a) wilma lånadedatan hha..
nej nu ska jag dra från bloggggeeen, hörs kanske senare. adios ;D

how to save a life

blir ett morgoninlägg idag ändå.. blev nyss klar, trodde´inte klockan skulle va femöver, utan kvart över haha. men inte säkert heller att de blir not inlägg senare, så  jag skriver nu ifall om att hah x)
ska dra vid kvart, tjugo över, så får jag se om jag går eller cyklar eller åker :o börjar ju inte förrän vid 9.40 idag, å idag så får ma n också ta de enskilda kortet om man vill, men jag ska inte. för de första, min lugg är för lång, å den är bara ivägen :o sen vill jag heller inte, gillar inte fotografen x.o vi skulle ju ha fått ta våra enskilda samtidigt som när vi tog klasskortet, å plus så har v i inte fått dom heller. aja..
börjar med matte, å igår räknade jag ju ikapp dom så duktig som ajg va x)  å sen engelska, mat, form , historia å så slut.. vi får sluta tidigare på historian idag, fö rhan skulleiväg så vi drar vid tio,fem i tre så vi hinner med tåget som går 4 över..
å sen när mamma kommer hem ska hon hjälpa mig med historian, hittar inte de jag letar efter x.x men tur som va kan jag skicka in de via mejl på söndag hahah. för hanskulle ha läst de innan lektionen börja på måndag ;) men ska ändå försöka ha de klart idag :o inte för jag tror att jag kommer lyckas med de, men ska försöka så att jag kan renskriva imorrn iaf :)
hm.. kommer inte på mer attskriiiva :o å jag är jätte trött, de kom ett sånt slag mot mig nyss med trötthet hahha, så ska se om jag kan äta nåt litet så piggar upp innan jag drar vilket är om nån minut :o så ja, vi hörs kanske senare! Pussheeeeeeeeeeeeeeej

oohohohohoh :D

har inte blivit något inlägg idag , men har varit så jävla trött.. somnde nästan i skolan ju :o hahha.. jag minns knappt nånting..  hade ett kul samtal me daniella via sms iaf på morronen haha: D FAN jag minns inget hahhah.
kom hem halv fem, gjorde inte mkt då.. sen vid tju go över sex börja jag på matten för jag va efter x) å jag blev klar för 5 minuter sen typ.. känner mig duktig
å nu kollar jag på ugly betty sen vet jag inte vad jag ska göra :D
hahh de va nåt jag skulle skriva här idag, men minns inte alls :o aja.. vi ses nog imon, babauabi D:

n ämennaw ;)

kolla vad micke skrev till mig nyss, gullig han är vavavavav? ;DD haha






micke meeaaans! :D


varning! :o

haha.. inte smart att läsa detta för er som gillar jesus eller vad man ska säga :D
men iaf, detta samtalet kom när jag å mamma prata om vad jag skulle ha i mitt fönster nu till julen.

mamma: vill du ha en ljusstake i fönstret?
jag: *skaka på huvet*
mamma: vill du ha en stjärna som står som i vårt fönster?
jag: *skaka på huvet*
mamma: vill du ha nåt som hänger?
jag: *nickar*
mamma: vadå?
jag: jesus :D
mamma: O.O

hahahahahaha ja det där är min  humor, (a) sen om andra tkr de är kul de är en annan grej ;)

btw, för att de inte ska bli helt fel för er, så menar jag, jesus hängde ju faktiskt på ett kors haha x)

wihi :D

är hemma noooo, eller ja det har jag varit ett tag :D
men ja.. jag skrev j u på historian, sen efter svenska där vi kollade på låt den rätte komma in, haha tyckte den va kul :) fast vi ska kolla de sista på den på fredag ;D och sen  hade vi mat , sen form.. där elli tejpade emilias hand haha. jag åelli gick tidigare för att vi skulle hinna med tåget.. mamma hämtade mig vid stationen d å vid halv tre, så åkte vi till ica, träffade elli där igen varnade hon  om biologi inger haha, men alltså vår biologi lärare som vi hade på ct ;) aja.. fick köpt julmust (ovanligt) och lite godis som jag ska ha till ikväll haha
. ikväll då är det ju först ullared, MORGAN FTW! :D efter ädet ingenting, men sen silent library å bb, som jag åmicke ska kolla på som förra måndan :D vill bara få klart för er som läser det hära, att micke är en av dom bästa vännerna som jag har, han lyssnar alltid! :)  bra vän det dära! ;D
hm.. ska snart ner å äta....... pannkakor hooohooo, skulle tvunget göra 3 st sa mamma, och de har jag redan gjort :D
och nu väntar jag påa tt alex ska komma tillbaka :O sankar han redan serni :/ höhö.
men nu ska jag gå ner.. lägger in ett inlägg till, lite av min humor kan man väl säga :D
så ja skriver de om 5 min tror jag hahaha, o m v i inte ska äta precis nu efter :o hahah
men vi hörs snart iaf! PUSS

haha läskig bild jag vet, hade lite tråkigt igår (a)

wäähhhuhuhu

sitter i skolan nu ,s ka egentligen leta upp fakta om mat under antikens grekland´menj ag hittar inte ett skit så jag får skriva hemma å få hjälp av mamma hahhaha..
sen nu när historian är slut har vi svenska å då ska vi antagligen kolla på film : låt den rätte komm in! iihhihwiiwhiw D; hah hoppas jag int blir rädd :O men tror inte de,b eror på alltså hhhha..
njäe , har inte mkt atts kriva nu.. kommer hem vid halv tre. så då blir de väl attt börjam ed historian för den ska va innesenast på fredag å jag har inte ensk ommit halvvägs x.x
aja.. vi hörs väl kanske senare puss!

zzzZz

har ingen aning om detta inlägget blir långt eller kort haha..
men iaf. kom hem från hbg för en halvtimme sen ungefär, fick köpt ett laptopstöd.. å när vi va inne påväla å fikade, vaniljsnäckan va jättestor, å chokladbollen också, blev ju mätt efter ha lva :o haha. men när jag satt å åt så såg jag en snygg jacka på levi's, å just nu försöker jag hitta den på internetshoppen, men går inte såbra, :O orkaden ämligen inte gå in i affären haha..
vi drog till mormor & morfar efteråt, fick fika där också xD sen drog vi hem . å nu sitter jag här pratar med alex <3 fast han är brb just nu :/
blir att kolla på vem kan slå filip & fredrik ikväll, sen kanske sova. har ingen aning :D
antingen h örs vi seanre eller imorn så ja, PUSS! ;D

hallååja

& godmorgon ;)
blev att glo på typ 3 olika filmer igår med micke haha. kollade slutet på desperate hours , fast jag fattade inte så mkt.. sen efteråt va det comedy fight club fast de va ju inte riktigt nån film men iaf.. när det va slut glodde vi på lost and found, den filmen va riiktigt sjuk alltså men ändå kul hahhaha.. sen kollade jag på when a stranger calls, alltså.. jag bruakr inte tycka skräckisar är läskiga utan jag sitter å skrattar annars. men när jag glor själv är de en helt annan grej som den sista halvtimmen i filmen va så jäävla läskig trodde jag skulle pissa ner mig :O hoppade in till eller så, utan de hände grejer som va läskigt haha, men jag kan ändå tänka mig att se en igen haha (a)
aja.. kom i säng lite innan 5, va tvungen att klara upp vissa grejer, hade inte kunnat sova annars :o å så vakna jag halv elva idag, å nu är jag snart klar.. ska bara platta håret lite å sen är jag typfärdig, å då åker vi till hbg. ska till ikea å sådära för att kolla på säng till mig, sen ska vi in på väla å familia också tror jag, mamma ä rtidig när de gäller julklappshandlandet :O haha..
skriver nog mer när jag kommer hem, så ni får ha det så bra! puss ♥

ÖVERGLAD!:D

lite seg med att skriva de här, men iaf.
TEAM OLA ÄR VIDARE TILL FINAL!! så jävla glad! :D:D:D:D:DD

NU KÖR VI!

nu ska de röstas så jävlar i det! :D:D

Ring 099-402 02 eller smsa OLA till 72400

Vi vill se Team Ola i finalen, oohja!! ;D

oohlala

dagens:


Lady Gaga - Bad romance


:D

wuuuhu godmorron, vakna för en halvtimme sen. nyss käkat.
sitter å nördar lite musik nu, lägger in den låten snart :D
sen s å har jag ingen aning omvad jag ska göra idag, tror inte de händer nåt spec. så blir väl kanske en del film eller nåt, om jag inte är allt för nördig ips idag haha.. och ikväll är det ju körslaget! semifinal: ola, roger & stefan kvar. ola ska ju  lätt vidare, så glöm inte att rösta! slänger in nummerna sen haha (a) ragga rö ster får man väländå? haha (a)
aja.. ska se om där e nån skräck eller så på tvn ikväll, de enda jag har lust att kolla på haha. fast roligare när man kollar på dom med alex ju , som med swarmed. den va ju verkligen läskigt, verkligen . haha nej nu vaj ag inte se riös :)  den är inte alls läskig, men d eär ju vad jag tkr, kan säga att om ni vill se den, så garvade jag mest under hela filmen, å så är det en del ge tingar med i den haha, roligare än den spindel filmen iaf :O
menmen.. kommer snart med dagens! :D
så vi hörs snart, puss ♥

want to free =

one two three. haha :DD

ska faktiskt sova snart, ska starta omdatan , sån uppdateringsskit. . sen ska ja gsooova :DD
så vi ses sen, GODNATT! :DDD

ps-

ni ser ju själva, haha x)


(klickbar bild)


igååår...

så hade jag & daniella namnsdag, för er som inte visste det (a)
tidigare i år så kallade vi oss eugen & eugenia . haha, så grattis till oss i efterskott :O

njäe.. kort inlägg jag vet :D men de har inte hänt ett dugg idag.
sitter å glor på idol nu, sen vet jga inte vadj ag ska titta på :O men när alla sjungt klart ska jag nog leka lite till i ps, kom påa tt jag passar i gröna ögon :o kan visa er sen, om ni vill då . haha xD
aja. har inte mer att skriva HEJDÅ! :D


baaaah

tidigt inlägg idag.. borde egentligen ha stuckit nu.. men precis innan jag skulle in å göra mig i ordning kom spyan högre upp ihalsen å jag började bli yr. å mitt huvud gör fortf ont.. jag vet att jag varit borta mkt från  skolan nu dom 2 veckorna. så jag måste ju ta igen resten av veckorna vi har kvar vilket är typ 6 st. ska försöka att hålla mig så frisk som möjligt så att jag slipper att vara hemma.
men nu dom här tre dagarna, så tror jag nog att de är biverkningar ifrån sprutan. å plus så är de ändå en del som blivit sjuka av den, så ja..
men nu ska jag lägga mig å vila tror jag, iaf försöka x.x
å så ska jag se om man kan kolla reprisen av ema, för jag va så snäll å kollade på bb med micke haha, så kul ;d
aja. vi hörs väl senare iguess. pusshej!


21.00 =

EMA NU!! :)

btw, ursäkta för dålig uppdatering!


ajj..

hallååe, alla vakna - eller vad man nu ska säga :D
ingen skola för mig idag.. mamma tyckte de va bättre att jag stannade hemma idag för att vila mig, med tanke på att jag fick en jävla huvudvärk efter sprutan.. å runt om där dom tog sprutan är jag helt öm, värsta hårt. kunde ju knappt byta om igår så ont de gjorde ;o  aja.. får se om de blir nån skola imon, inget säkert. men får se ;D
just nu pratar jag med micke :D kul att prata med honom igen.
ha ha, jag har inget mer att skriva . vet heller inte om jag skriver nåt mer senare :o
aja.. vi hörs, puss D:

ha ha ha

mickeboo hade skickat en sötliten smiley till mig på msn. sen såg vi en på bonde söker fru, och då tyckte vi hon va lik den dära smileysen. med lite små ändringar blev de vääldigt lik ;)
eller vad tkr ni?


aaaaaaoo..

jag ärhemma nu.. okej, jag ska berätta varför :o
hade följe med daniella imorse , för vi skulle ju va tidigare i skolan . blåste somfan, vifick värsta rycket. så skulle vi gå över vägen och d: vi går över nu. så när vi skulle gå över så kom de en bil å d: nääe vänta. sen direkt efter: äh skit samma. hahha.. aja. kom till skolan satt å väntade med henne tills hon började sen gick jag till torget så mötte jag emilia å wilma, och putte å elli.. så lite innan kvart i nio, så gick vi till komvuxhuset, anmälde oss, senfick vi sitta i ett rum  åvänta. å jag är så rätt för sprutor alltså, så elli gick med mig in, vilket stöd alltså, haha. jag menar det :D vissa säger att de gjorde jätte ont, elleratt dom kände jätte mkt, å andr säger att dom inte kände något alls. men jag kände bara ett stick x) aja.. vi gick å satt oss i det där rummet igen, sen började jag må illa , blev skityr.. så emilia fråga om hon skulle hämta nån av dom som vadär, så då kom en å fråga hur jagm ådde å så,sen kom doktorn å jag såg typ ingenting, allt vavitt x.x så vi skulle gå till de vilorummet som va där, dom fick ju stödja mig.. sen helt plötsligt vakna jag när jag låg i sängen, alltså hade jag svimmat då på vägen. sen fick jag ligga kvar där inne i kanske en halvtimme eller mer, sen fråga hon ena sjuksystern om där va nån vi kunde ringa, för vi tyckte de va bättre att jag drog hem istället för att sitta i skolan å inte må bra.. så morfar kom å hämta mig, så va jag hos dom ett tag tills mamma kom.. å nu är jag hemma. mamma å pierre hämtar förtillfället min cykel, för den står ju kvar på stationen. sen skulle dom till ica, så skulle jag få julmust :D å självklart blir de tacos till middag :)
hm.. nu har jagi nte mer att skriva .. kanske blir ett inlägg senare om jag orkar. tror jga ska vila lite nu, dom sa att jag skulle det & äta lite imellan åt. så ja, vi hörs! puss ♥

uschja :o

dålig uppdatering idag, iknow. men somsagt harvarit riktigt jävla trött, och jag är det fortfarande. så jag ska lägga mig om typ 1 timme tror jag, väntar påatt håret ska torka annars ser de helt koko ut imon.
och dessutom har jag ingen sovmorgon imon, börjar egentligen 9.40 men vi på estet ska ta sprutan 8.50, så jag måste ju ta 7.42 tåget, vilket stör mig riktigt mkt :( vill sova längre ju. enda sovmorgonen på hela veckan också ;o
aja. ska inte klaga mer.. haha bai

snark!

tjeeenamors ;D
 kom nyss hem kan man väl säga, har lite sårt att skriva på tangentobrdet me nde ärmsä nog lite. ursäkta den dålaiga stav ningen, men mia nfingrar är typ is så kan inte trykca så jätte hårt på tangentorbdert även om jag försöker eller så krm boktstävrena i helt fel ordning.. och jag orkar inte ändra , är för trött för det allvarli gt. känns bara så jobbgt att ändra haah.
nej men, de enda roliga idag va gympan. först hade vi innebandy där jag ifc k lite för mkt sväng när jagsku lle springa haaa så jag  trilla nästan, sen efter  hade vi trasbandy, väldigt skrattretande för min del, kunde inte sluta skratta :D sen sluta vi. gick tll sattionen å väntade på tåget i typ 45 min. så jävla kallt de är ute alltså, trodde jag skulle frysa ihjäl x.x hjälper inte ens att jag har en t-shirt tjock tröja å vinterjacka på mig fryser ändå .s men de blåser ju ockås usch! ajag vill ha värmen tillbaka för tillfället :D
menmen.. tänkte jag skulle sova nu när jag kom hem, så jag ska nog göra de efter jag ätit om jag inte kan dra mig ifårn datan tidigare ikväll, svårt att gån är man pratr med alex :( sen precis när jag skulle gå såk om lindaockså å de är inte hur lätt som helst att gå då :O jag lovar hahha.
näe nu ska jag inte skriva mer :D puss!

ohyes :D

har faktiskt varit duktig på att uppdatera idag ,eller va tkr ni? :D:D:DD
har pratat med micke ända sen jag kom hem från skolan, visste ni att jag känt han i 3-4 år? :D länge ju :)
inte pratat med han på länge, så ja behövde de lite ;d
kollade på ullared med han eller vad man ska säga hahaa, MORGAN FTW! :D hihihi . å nu kollar jag på csi säger vi.. jag kollar inte direkt men kanalen är på :OO sen vid halv elva blir de silent library, å så antagligen prata me mr kachjaak :D
okej jag orkar int skriva mer nu, helt död :DD:DD de märks , för ja gblir koko! : )
men vi hörs imon PUSS! :D

en dagens.

lägger in senast spelade låten


Kelly Clarkson - All I ever wanted


its raining men & drei monaten! ;*

hejhejhejheeeeeej :DDD
kom hem  för en halvtimma sen, fick cykla i regn :( de gillas inte. gillar bättre när det är sol :'D
hahaha, skrev ju när jag va i skolan.. jag å emilia kom försent (a) vi trodde vi började ett, men de va på onsdagar.. alltså, vibörjade kvart  i ett. men de gjorde inte så mkt. dom pratade ä ndå bara mest x) å jag började rita lite på hur jag ville att min ljusstake skulle se ut , kom på lite grejs d; sen prata vi ockås en massa haha..
juste, jag  å emilia pratade med en kul kille på omegle hahahahaha :DD:D hna va väldigt pervers av sig om man säger s å:O men mer säger jag inte:D nästa vecka.. eller va vi nu sa haha..
nu sitter jag å funderar på om jag ska kolla på bring it on 3, eller om jag ska göra annat :o tror också de har kommit ut en ny del av heroes idag, men d får pappa fixa till mig när hna kmr hem. så då blir det isf att jag kollar på det ikväll eller imon, beror på vilket jag orkar x)
jag har inte så mkt mer att skriva, blir ju mest om mina dagar i skolan. men ni kmr ju inte på nåt annat som jag kan skriva om så vad ska jag göra ? :D hahaha.. handlar ju ändå om min vardag (a) men jag kmr säkert på nånting nångång, om  ni inte kmr på nåt åt mig (a) nej nu ska jag va snäll haha.. men ja, skriver kanske senare. puss ♥


visste inte vad jag skulle ta för bild (a)

wiihi..

sitter här i skolan å glor . försöker leta efter nåtom romarriket eller grekerna,å så vad dom åt å sådära x)
men hittar ingenting för tillfället så jag får väl ta å leta vidare..
skriver nog mer när jag kommer hem, vilket är vid halv tre typ.. skriver jag inte är jag alldeles för trött :O
aja.. hörs !

x.x

godmorgon! eller finns det nåt folk som inte ens gått å lagt sig ännu så att man får säga godnatt? tellme, haha..
vet egentligen inte varför jag skriver, skulle bara in å kolla en grej men nu harj ag hamnat här å håller påatt skriva ett inlägg? hah, jag börjar bli gaaaaalen. nej men, jag är sjukt trött, gick upp för 45 minuter sen. anledningen till det är att jag måste g å upp tidigare för linserna :o illa om jag inte får i dom ju, så jag måste ha extra tid. och ja, jag har fått i dom.. ska snart in å göra mig i ordning , eller ja direkt efter jag skrivit detta inlägget ;D
blir att dra ner till stationen typ tjugo över/fem i halv, sen möter man daniella där, följe itll skolan trorja ahaha.. å sen börjar jag med gympa, orkar inte :(( är för trött alltså, men hade varit värre om jag sovit mkt :o men jag kmr väl få en massa energi senare , haahaha..
nej nu ska jag in å fixaaa .. bubaui!

muhuhuhuhu

kollar på vem kan slå filip & fredrik , å snackar med mr kachjaak . hahhhahahah. när de är slut ska jag kolla lite på svenskan om jag inte gör de senare. haha nej jag ska inte sova :O orakr itte.. ju mer jag sover desto tröttare blir jag ;s
aja... bjude rpå en bild :D babababaabababaaii :DD


HAHA! jag vet att jag sitter konstigt :D:D


aik -09

som ni säkert redan vet så vann aik (dom vann med 2-1) p: haha va inte så insatt i den mat chen brydde mig mer om hif :O
hif förlorade med 0 - 1 7: och malmö spelade oavgjort, så hif å malmö fick lika mkt  poäng, men malmö står före för dom gjort fler mål, tkr de borde vara den som vunnit flest matcher men ja..
här är hela tabellen:
 
(klickbar bild)

örgryte & hammarby åker ut, men om djurgården gör det också har jag ingen aning om, minns inte (a) men inte så viktigt, om ni nu inte gillar dif så x)
men ja.. det va de, hörs kanske sen. puss


-tomt-

godmööörning :DD hahahahaahahah jag har svårt att va seriös nu som ni märker. jo jag har faktiskt sovit :) men jag blir lite koko efter jag har vaknat, men de är inget ovanligt :D jag försöker att skriva normalt dom andra gångerna jag skriver för annars finns de risa k attt varje inlägg blir såhär, å de ka nva jobbigt att läsa :OO för ja. ahahaha..
har egentligen ingenting att skriva.. men idag så ska ju alla spela sina sista matcher i allsvenskan.
hif möter ju elfsborg, sen är det ju match om guldet mellan ifk göteborg  och aik, själv tkr jag aik ska vinna. jag gillar inte dom annars, men bättre att aik vinner är göteborg :D okej ska jag va helt ärlig så bryr jag mig inte så mkt om det.. de jag vill är att hif ska komma före malmö i tabellen, därför måste hif vinna eller spela oavgjort, och om hif vinner gör de inget om malmö spelar oavgjort, vinner eller förlorar. men om hif spelar oavgjort, då måste malmö förlora eller spela oavgjort för att hif ska komma före.. ja juste ,malmö möter brommapojkarna..
haa jag orkar inte skriva mer, ska in å se om 's' eller mr. kachjak som han sa hahahahaha xD
okej, ska inte störa mer nu.. hörs antagligen sen.efter matcherna, lägger jag in hela tabellen om hur allsvenskan sluta :D
PUSS!

wuahäahäah !

GODK VÄLL eller ska man börja med godnatt? HAHAHA jag vet inte riktigt :o
näe men allvar, ska faktiskt sova snart..
har kollat på scream awards, å jag har fått lust att se zombieland, den verkar kul ju :D'
men iaf, nyssp ratat med bästa alex, fast han sover nu:O men ajg pratar fortf med 'S' haahahaha , finns trots allt minnen med den dära. ha nyss upptäckt att han har en egen lapdancer :) den dansaren kör ninja style hahaahahahh..  inte för jag tror du läsre detta men ändå :D
OKEJ- JAG ÄR TRÖTT! jag ska sova senast HALV :DDD
så vi hörs imorrn; GODNAtT ;D*

RSS 2.0