the covenant.

sitter åkollar på the covenant , står att de ska vara en skräck. men håller faktiskt inte med om det, de är lite twilight & heroes stil på den, så ja, jag rekommenderar den till dom som gillar den film en/serien. :)

när den är slut ska jag kolla på the perfect score  har sett den förut, men skadar inte att se den igen. den är inte skräck utan komedi :D esn får jag se vad de blir för film, de går ju en del skräck nu x)
bai! ;D

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!

och team ola är vidare, YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAS SÄGER JAG BARA! :D:D:DD SÅ JÄVLA GLAD!!


körslaget!

fick ett mejl från team ola på facebook, att de finns en risk att dom kan åka ikväll.
för deras andra låt som dom ska sjunga är slut 2 min innan röstningen avslutas.
och vi vill inte att ola ska ut så rösta ! :o

ring 099-402 04 eller smsa OLA till 72 400

team ola får inte åka ur!

wuululu..

godmooorgon D:
här sitter jag å sitter. blev inget inlägg igår som sagt, jag va alldeles för trött ahahaha :) men ska se vad jag kmr ihåg..
kom då först till daniella vid sex tiden, vi åt nachooooooos å jag va väldigt seg  (a) sen glodde vi på filmen som daniella fick av mig (= bring it on 5), å efter gick vi upp på hennes rum å glodde på  idol å snacka lit, kollade också på klassfoton haha. sen lite innan tio stack sara, sen kom pappa å hämta mig 10 minuter senare ungefär . hahaa jag vet att de blev en kort sammanfattning men jag minns inte mkt mer  :(
iaf, när jag ko m hem prata jag med alex. sen somna han å då prata jag med emil , sen fcik dán pratam ed han också, kul ;D sen vakna alex å då prata  vi lite med han. sen gick daniella å då vare bara jag å han kvar..
kollade på swarmed som gick på tv, en rysare. vERKLIGEN enrysare. herregud så rädd jag blev - eller inte :s
den va inte alls läskig, satt juå garva typ hela tiden.. grillade getingsnacks hahhha, man har salt i elden :) typ sour cream and wasp . hahahah.
och idag, så ha´r jag inte hunnit så mkt vakna vid halv tolv fixa frukost, upp åsatte mig här prata med alex, vilket jag gör fortfarande, och kmr göra ett tag tror jag .. fast just nu är han brb som kmr att ta tid vilket inte  är ovanligt så jag ska också va det så att jag kan fixa med mina linser å göra mig i ordning D:
& ikväll så är det körslaget, 3 program kvar tror jag. 4 ska bli 3, 3 ska bli 2, 2 ska bli 1. å 1 ska va ola! för jag kmr bomba röstningen (a) hahaha, mina pengar ju :DD
nej nu har jag inte mkt mer att skriva. men lägger in två bilder som togs igår, sammanlagt tog jag å daniella 6 bilde rhahhaha,  vi va sega med att ta kort :O
men vi hörs, puss! ♥



babaaai!

drar till daniella om typ en halvtimme. hörs när jag kommer hem, (om jag inte är för trött haha)
puss!

30/10

go morrn folks .
vaknade för lite mer än en halvtimme sen, bara ätit frukost änsålänge haha.. aja, skönt å sova lite längre idag, iochmed att jag va så jävla trött igår och de vill jag ju inte vara ikväll? näääe, för då ska jag till daniella, nu får jag inte glömma de jag skulle fixa bara :O haha.
har memoriserat upp ett tidsschema  i mitt huvud s å att jag ska hinna de jag ska göra (a) men tänker inte rabbla upp de här, blir för jobbigt att läsa :D men snart ska jag in å  g öra mig iordning iaf å fixa med linserna x)
å vad jag ska ha på mig har jag redan bestämt typ, blir nog de jag köpt på ullared sen är frågan, ska jag ha mina svarta tights eller ljusa jeansleggins, kan fan inte bestämma mig haha :o men de blir som de blir x)
hm... har faktiskt inte mer  att skriva, så. hejdå! d;

gäääsp :o

dålig uppdatering idag också, änsålänge iaf.. men är suupertrött, orkar typ ingenting haha..
tänkte jag skulle börja leka lite i ps nu, men vet inte vad jag kan göra x.x helt fantasilös just nu. har redan gjort en del grejer som jag hittade i tidningar, å lite annat.. å nu vet jag inte mer, pallar inte göra om samma saker igen haha (a)
aja.. kanske blir sista inlägget för dagen eller så kommer de nåt senare, hadet!


lång vilotid eller?

huhuu godmorron på er, sitter här  å äter frukost :o somsagt orkar inte äta där nere haha..
juste.. min rubrik haha.. igår när jag prata med alex å jag sa att jag va helt död, så tyckte han att jag skulle vila, men jag ville inte det, men iaf.. la mig i sängen för att vila vid nio,  kan ni gissa när jag vaknar? 4.22 , j ag brukar aaaldrig vila sådär länge , de va ju mer än som om jag sov :o så jag fick gå ner å ta ut linserna å göra mig iordning då, och sen skulle jag sova påriktigt haha. och då vakna jag faktiskt halv tio, så 12 timmars sömn har jag fått, men är ändå trött? hm.. blir väl piggare under dagen antar jag haha.
änsålänge har jag inte hunnit med såmkt, har ju trots allt ändå varit uppe i 40 minuter så ska man väl inte ha hunnit sååå mkt? , precis :D
har inte alls några planer för dagen heller, så blir väl nån film när pierre lämnar tvn x.x han köpte nämligen fifa 2010 igår å hans xbox funkar inte i sitt ru m s å han ockuperar tvn här nere.. lämnar han den inte så blir det att jag får kolla på mitt rum haha..
och imorrn så ska jag till daniella, tar kameran med mig så kmr förmodligen bilder x)
och FAN jag missar idol ;o måste spela in då haha.. fast iofs så hinner jag å kolla på vem som åker ut, å de vill jag inte missa och sen missar jag inte eftersnack heller, så jag ska spela in när dom sjunger så kollar jag på de när resten sover , för då är t vn ledig där ner haha (a)
men nu ska jag inte störa längre :D puss!

nu är det slut ;o

ikväll så spelar Henke sin sista match med HIF , matchen spelas på hemmaplan mot djurgården.
kom igen nu! även näst sista matchen i allsvenskan..
aja, tråkigt att henke slutar iaf 7:

går det bra så är de självklart att jag visar hur matchen slutar (a) går de dåligt, vilket jag inte hoppas på att de gör, då kanske jag inte visar (brukar vara lite butter, haha) så ni vet D:

ullared..

kom nyss hem ifrån ullared, fick gå upp redan vid  5 imorse för att jag är så slö :D men iaf, vi kom iväg vid halv sju, va framme runt halv nio.. orkar inte skriva så mkt om vad vi gjorde där. aja. fick int köpt så jätte mkt , 6 tröjor, strumpor å en film inte mer haha.. men jag blir så irriterad på allt folk som är där, och som ska gå med vagnen var dom än går x.x de blir ju skit trångt, fick nästan ett utbrott alltså! hahahaha
å sen höll pappa på å bara: aaakta jag har svininfluensan , lols på han ! hahhahaha x D men han har ju inte det d; så nån gång när han sa det så kom de en tant som rusade förbi, å då börja jag ju självklart att garva för de va precis som om hon skynda sig förbi hahaha, men hon skulle prata med en som jobbade som stog nån meter breve pappa x)
aa juste, jag köpte 17 again om ni ville veta. så ska fixa in med dvdn på mitt rum, iochmed att den jag har nu är sönder, inga filmer funkar står bara: okänd skiva. så ja, ikväll så får jag antagligen den där nere D: så då blir det att kolla på filmen.. hm. mer har jag faktiskt inte att skriva än att jag är sjuuukt trött, somna till lite i bilenm en är ändå trött nu, men vet inte om jag ska vila lite , welwell.. saknar alex gör jag också, han loggade ut 2 minuter innan jagk om upp till datan , störigt alltså! :o hm, de va väl de.. kmr kanske upp nån bild på de jag köpte sen om jag orkar hah (a)
men ha de så braao! puss.


de jag sysslar med när jag har tråkigt  , leka i ps (a)

MEN!

gaaah, såg nyss att inlägg har flyttats till oktober som jag skrev i typ augusti... bara för att jag bytade kategorie..
så ínläggen under på den texten  å daniella ska inte va där x.x

.....


daniella


HAHA!

jädra vad kul låt.

" vår första son han hette jonny , han blev kriminell
vår andra son han hette conny, han blev kriminell
vår tredje son han hette tony, han blev kriminell
vår fjärde hette anders han blev snäll

en låt från tingeling skivan ;)

katt i träd..

heheeeeeey D;
kom hem ifrån klippan för lite mer än en timme sen, va ute lite med katterna då. på synundersökningen, så skulle jag ju först kolla utan linser , hahhaha kände jag mig blind eller vad? hahaa, såg fan bara första raden, ojdå! x.x sen fick jag i med linserna, å då såg jag typ nedersta raden haha (a) och sen skulle jag kolla på nån röd prick å så blinka de åt sidan så skulle jag säga vilken sida det va, sen fick jag åka hem ;)
har börjat läsa på frida tidningen som kom idag, å för er som inte får tidningen så va foki med i den idag, om ni vill läsa så är de bara att köpa den på torsdag D;
som sagt jag va ju ute när jag kommit hem, chivaz klättra i träd och cizzie va lite sur? skulle lyfta upp henne å hon värsta morra åt mig å ville rivas. hahaha.. sen blåste jag iväg lite löv också som hon hoppade efter, naw ;)
passade på att ta litelite bilder, och just nu så skulle jag vilja ha en systemkamera ;o uuaaa ..
hahhaha juste fick en kul bild på chivaz, så söt! haha
vi ses  när vi ses , hahahaa! puss




"titta, jag kan också fula mig"

ojdå (a

god morgon säger jag, för jag vaknade för en halvtimme sen :)   ovanligt mig att sova så länge, vaknade ändå vid 9 sen somna jag om till tjugo över  ett aja.. mamma kommer hem om typ tio min, sen vid halv åker vi väl till klippan. ska kolla synen idag ist. för hon man skulle kolla synen hos igår sa att man va tvungen att kolla utan linser först, men jag hade inte tillräckligt med linsvätska med mig så att jag kunde sätta i dom efter jag tagit ut dom. tycket de va koko att jag inte kunde kolla med linserna i först, och sen utan. men nej då, de stog i deras förnånting att man skulle kolla utan linser först.. så ja..
och igår så köpte jag 1,4 l julmust (a) kostade ju lika mkt som en 0,25 cl, så då va det smartare att ta den stora D: fast de hade jag inte kommit på själv om inte pappa sagt något hahah xD
nej nuuu måste jag faktiskt in å göra mig i ordning, så får jag se om vi hörs senare D:
yeees, jag suger på att blogga för tillfället , jag bättrar mig när jag är riktigt pigg för det :DD
men puss!


they just loved it!

dålig uppdatering idag, jag vet! har inte varit på humör dom senaste timmarna , antagligen därför.
men nu pratar jag med alex, så nu är jag haappy!

låt för dagen! haha D;


Cobra starship - I kissed a boy


go' morrn...

eller säger man det? klockan är ju  ändå efter 12, men vissa kanske nyss vaknat- vad vet jag (a)
ska snart ner & sätta imina linser å sen blir de lite fix haha, ska ju ner å ta kort för mitt id kort, och sen drar vi till körskolan för att kolla synen. sen är det bara å vänta på några brev sen får jag övningsköra (a) bäst att ni håller er inomhus när jag är ute å kör :O hahhaha!
närj agk ommer hem så blir det att kolla på ett avsnitt av heroes, fick ett nytt idag. är redan inne på säsong 4 avsnitt 6 (a) men de är ju bra! för först g illade jag inte serien alls, sen fastna jag helt plötsligt för det när de gick fullt med avsnitt på tvn.. sen har de bara blivit mer å mer, jag va efter med typ en hel säsong haha, men kom ikapp på 2 dagar, sen väntar jag bara på nästa & nästa avsnitt :D
eller är det bara jag som tycker heroes är bra? :O
aja.. blir också att fixa lite bilder, fick en på matilda som jag ska göra om (a) dom blir verkligen scary ;) hahaahha.. nej, nu ska jag gå ner.
hörs antagligen sen, puss! ♥

i would still have you.



 
Christina Milian - Us against the world





btw, mitt 555;e inlägg! haha D;


!!!!


IM DONE!

lösenord

tänker ta lösen på bloggen från klockan elva ikväll, alltså om 20 min.
ska nämligen börja lägga in designen på bloggen då, sen märker ni när jag är klar för då är där inget lösen ;)
hörs!

.....

blir nog inte nåt inlägg alls idag tror jag hahahh..
håller påmed min nya design, serni d:
bai!

körslaget D;

ohyeaaaaah! ola är vidare :D:D:D så jävla glad :'D


tidsfördriv.

300 Frågor
1. Vad heter du?
louise
2. Vad kallas du? lusi & lollo
3. Vad vill du bli kallad? kvittar väl typ x.
4. Födelsedatum? 31 aug -93
5. Stjärntecken? jungfru
6. Lunar? nej
7. Msn? yep, ([email protected])
8. Helgon? näe
9. Vart bor du? pp
10. Vad har du för mobil? sony ericsson w595

11. Har du en egen dator? yes
12. Vem är din/dina bästisar? linda stoffe daniella & matilda (brush- cludde!)
14. Vad ska du göra i sommar? har redan varit sommar
15. Favoritfärg? röd
16. Turnummer? 3
17. Vad älskar du mest? alex. ♥
18. Intressen? musik
19. Favoritband/artist? ola <3
20. Favoritlåt? har ingen just nu .p

21. Namnsdag? - 22 juli & 25 aug
22. Vad skulle du vilja heta? venne
23. Vad heter du på din msn just nua? alexander, siempre será tú <3
24. Hur många online? 12
25. Vem är din 15:onde online? finns inte så många inne Oo
26. Vem har du blockat? säger inte vem, men de är la 10 st :p
27. Hur många olika grupper har du? 2
28. Har du några olästa mejl på hotmail? 5 st
29. Har du några nya kommentarer på bdb? näe
30. Isf hur många? -

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? ♥
32. Beskriv ditt hår?
brunt, halvlångt, uppklippt, lugg
33. Har du några piercingar/tatueringar? nope
34. Vart skulle du bo om du fick välja? vetinte
35. Bor du i lägenhet eller villa? villa
36. Vilken färg är snyggast på kläder? beror på vem som bär det x)
37. Vad har du på dig? mjukis.
38. Har du något i håret just nu? yeap 
39. Vad har du gjort idag?
hållt på i ps
40. Vad ska du göra imorron? har ingen aning

41. Hur mår du just nu? kan va bättre.
42. Hur brukar du annars må? bra
43. Är du sjuk? nej
44. Har du ont nånstans? näe, inte vad jag känner nu
45. Har du gått till tandläkaren detta året? nej, ska i november
46. Vad heter din pappa? agne
47. Har du några syskon? yep
48. Vilket är ditt favoritdjur? katt
49. Äter du ofta godis? på helgerna
50. Vilket är ditt favoritgodis? bruna ovaler, vitt inuti, vitt pulver i mitten

51. Vad är det finaste som finns? alex.
52. Vilken är din favoritdryck? julmust <3
53. Vilket är ditt favorit tv-program? 90210, the hills & city
54. Vilken är din favoritveckodag? lördag
55. Vem är din förebild? hm..
56. Vad är bäst med dig? min humor xd
57. Har du några komplex? i guess so.
58. Hatar du någon just nu? yep
59. Vem hatar du? secreet
60. Har du kysst en apa?  haha nej

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? hund x)
62. Är du allergisk mot något? nej
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? nej, tror int de 
64. Hur många bilder har du lagt ut?
under 1500 typ
65. Vad har du valt för bild här ovan? hahhhahaha ingen bild xd
66. Vilket band är det sämsta som finns? kmr inte på nå just nu
67. Är du kär? om jag e
68. Isåfall i vem? men herregud :o alex?
69. Vad är din civilstatus? upptagen.. hm.
70. Är du cool? jättecool..

71. Är du homofob? wha ?
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? ja
73. Isåfall vilken/vilka? palla rabbla upp . (a)
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? hm..
75. Vilket är det fulaste killnamnet? hahahahh kan inte tänka just nu :o
76. Har du varit hos frisören det här året? yes
77. Använder du nagellack? nej
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? r ullgardin 
79. Har du eget rum?
ja
80. Har du en dubbelsäng? nej

81. Har du en egen platt tv? näe
82. När flyttade du senast? inte flyttat ännu
83. Vilken stil har du? min egen, iguess
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? ingen kändis hah (a) 
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp?
venneee.
86. Vill du bli känd? vet inte, sa ju att jag inte orkar tänka (a)
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? nej :o
88. Har du hoppat studsmatta det här året? ohja!
89. Vilken är den godaste frukten? jordgubb!!! (L)
90. Äter du grönsaker varje dag? hihi nej (:

91. Dricker du så mycket vatten som man ska? har ingena ning faktiskt
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? normal skulle jagtro xd
93. Hur lång är du? 169
94. Är du nöjd med dig själv? sådär.  
95. Vad är du bra på?
att skratta D:
96. Har du en egen hemsida? nej.
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? haha nej
99. Vad är klockan just nu? 18.48
100. Är det jobbigt att svara på frågor? kanske lite .

101. Hur ser din dataskärm ut? 19 tum, svart, platt
102. Har du städat idag? näe
103. Har du varit ute idag? hahan ej
104. Vem ringde du senast? minns inte
105. Vad var du senast arg på? en liten sjuk unge x.x
106. Vad har du för status på msn just nu? upptagen
107. Är du ofta inne på msn? typ alltid x D
108. Önskar du att du var tjockare? nej :o
109. Hur många hus har du bott i? 1
110. Är du medlem på last.fm? yuap

111. Lyssnar du på webradio? bara omjag vet att ola ska va med ;)
112. Bäddar du sängen? yep
113. Har du lätt för att somna?  beror på 
114. Snarkar du?
nej , ingen har sagt nåt iaf xd
115. Vad har du för startsida? telia
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? nej
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? om jag pratar med nån irl också xd
118. Vad lyssnar du på just nu? låten under x)
119. Vad har du för ögonfärg? ljusblå
120. Vill du tatuera dig? maybe

121. Vad har du för visningsbild på msn? den som jag gjorde om igår xd
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? blogg & listboxen
123. Laddar du olagligt ner musik? längesen xd
124. Har du en egen ipod? nej
125. Är du fet? kan jag inte påstå
126. Vad önskar du dig i julklapp? en massa :D
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? nej
129. Är du emo? näe
130. Vad stör du dig på? olika xd

131. Vad är emo enligt dig? en kläd/musik stil..
132. Brukar du lyssna på hög musik? de kan hända ja :D
133. Vad gör du om dagarna? lyssnar på musik xd
134. Tycker du om popcorn? inte så värst
135. Vilken är din favoritläsk? julmust d:
136. Vad är din favoriträtt? tacos
137. Vad tycker du om raggare?' noclue
138. Vad tycker du om punkare? ingeaning .
139. Har du skärt dig nån gång? skar mig ifingret nä r  skärde apelsin :O xD

140. Är du död? självklart! :OO
141. Är du osynlig? de också (:
142. Filar du naglarna? nej
143. Har du fräknar?  nix
144. Har du posters på dina väggar? yaeap 
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance?
haha ingen.
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? vet inte
147. Vilket är ditt favoritämne? inget änsålänge xd
148. Vilket ämne hatar du? hm.
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? hade bäst betyg i musik & teknik 
150. Vilket ämne har du sämst betyg i?
några.. g xD

151. Favoritstad? venne
152. Favorit loka? vet inte xd
153. Cola eller cola light? cola
154. Älskar du din dator? näe x D inte älskar precis
155. Är din dator bög? ooomg :O
156. Vad är ditt favoritplagg?  väene
157. Vilka affärer handlar du oftast i? gina tricot & cubus
158. Vart handlar du? väla & familia xD
159. Favorit tvserie? samma som förut x d
160. Tycker du Top Model är roligt? ibland

161. Vilken är din favoritbok? audrey!
162. Favoritfilm? bring it on 4, jiddra inte med zohan xd
163. Vilken är den bästa musikgenren? olika xd
164. Bada eller sola? både och :D
165. Katt eller hund? katt
166. Åska eller sol? sol!
167. vinter eller sommar?  sommar 
168. Knarkar du?
nej
169. Röker du? nej
170. Snusar du? nej
 
 där va 300 frågor, å nu orkade inte jag mer! :D
vill ni göra de själva går ni bara in på listboxen, och leta upp 300 frågor så hittar ni :D
nu ska jag checka tv! puss


i know youre tired..

Cobra Starship ft. Leighton Meester - Good girls go bad


moooui!

gomörrn gomörrn, haha D;
vaknade för en halvtimme sen på riktigt, ja, jag vaknade vi nio också fast då va jag för trött för att gå upp iochmed att jag inte hade fått sova lika mkt. som ni förstår, så gick jag å la mig vid 3 igår, satt å pratade med alex :D och även ahmet & matilda.. jag fick ju inte lite damp sådär vid kvart över två eller nåt hahahahaa..
har ingen bra bild på det, för att jag printade inte när jag väl sadet, utan allt ligger samlat i en konverslogg.
så för er som vill veta hur hyper jag kan bli så är det här ett litet bevis,eller vad man säger haha xD

ahmet: do you have a phone number in sweden?
jag: noooooooooooooooooooo :O
ahmet: lol, ur joking right?
jag: nooooooooooooooooooooo:O
ahmet: how?
jag: ha?
ahmet: ?
jag: I DONT UNDERSTAND! :(
       I WAS IRONIC
       PONIC
       FONIC
       MONIC
       PAPAPAPAPAPA POKERFAAACE
ahmet: and now ur being hyper?

hahahahhaaahahah,a så ser ni som jag kan bli rätt vare är (a) de blir ju bara skratt när jag är sån, oftast iaf (a) alex skrattade iaf,  hahhhahahhahaha! sen "sjöng" jag å matilda på barbie girl D: jag glömde redan texten efter hi barbie, hi ken, fast sen kom jag pådet :D hahaha..
aja.. har inte något bestämt under dagen, bara att ikväll så är det körslaget = ola! och då jävlar idet ska de röstas. dom ska sjunga två låtar: robbie williams - angels & its raining man (haha vet inte vem som sjunger den (a)) men ola är ju alltid bra, hihi (a)
tror nog jag ska sluta skriva nu innan ade blir alldeles för förvirrande o helt cp1 hahhhhhahaha, har inte lugant mig riktigt  :OO
nu ska jag bara sitta här å vänta tills alex loggar in :D HAHAHA kanske inte hela tiedn ,ska ju ha in mina linser också, å plus så ska jaag duscha.. men skulle gissa på att han sover fortfarande.
NEJ! nu ska jag inte störa er längre haahaha ,PUSSHEJ!

btw, ska se om jag har tålamod nog  å fixa in bilden med animationen.. för det funkade faktiskt när jag gjorde det med en annan bild, nu är de bara den jävla bilden som  ska funka (a) hahah . bayeu

ryck x.x

alltså, jag får såntj ääääääävla ryck på de hära!
fixade med en bild förut idag, å så skulle jag fixa så att man kunde se före & efter i en bild..
provade först med animation i ps, men de funkade inte alls att ladda upp ;S sen  skulle jag prova att bilden bytades vid mouseover, men jag hittar inte rätt kod till det. och dom jag har hittat är till för kodmallen, och nån annan har varit att när jag skrivit html koden här i inlägget på html saken, så blir det en vit ruta med ett kryss i, får så jävla mkt ryck!
är de nån som vet hur man gör så att bilden bytas vid mouseover, och faktiskt har rätt kod till det? isf får ni gärna säga det till mig, för så som de är just nu vill jag bara slå sönder nåt. seriöst, har tappat tålamodet helt för det! så pleease, behöver hjälp x.o !

upd: haahahahahaha, kom på att bilden va för stor för att laddas upp. smarta jag (a)

DET FUNKAR FÖRFAN INTE!! ><

loooooooov :D

hallåhallååå ;)
ja, ni vet vad jag kommer att skriva så jag skriver det inte :D vaknade iaf upp med att jag va jävligt förkyld, rösten skrapade typ å man hörde knappt vad jag sa, hostade stup i ett å huvudvärk fram å tillbaka.
sov vidare till ca 10, sen vid halv tolv loggade stoffe in :D alltid lika kul att prata med han haha (a) även fast de är roligare i tele :o menmen.. haha
ikväll är de idol, och de är rocktema. har lyssnat lite på deras genrep, och vad jag kunde så ska tove sjunga the sounds - we're not living in america, om ni ville veta :D om ni vll lyssna på dom andras rep så går ni bara in på tv4.se/idol så hittar ni det där ;)
och nu så har jag lov, eller ja, jag har ju kunnat säga att jag hade de sen i fredags förra veckan, om jag nu visste att jag skulle vara hemma hela denna :o men om jag ska va snäll så har jag inte lov på riktigt förrän kl 14, för då slutar dom i min klass x)
planer inför nästa vecka har jag inte så många haha, på måndan ska jag ner till byn å ta kort, sen åker jag & pappa till trafikskolan för att kolla synen, man måste ju det annars så går de inte :O även om jag har linser så måstej ag kolla :p och på onsdan som ni redan vet, ska jag ju till ullared å då ska de köpas kläder! haha.
sen dyker det nog upp något mer, men de vet jag nog inte förrän under veckan eller idag typ. hahha..
mer än så har jag  faktiskt inte att skriva, så ha det så braa! puss :*


hade ingen kul bild att ladda upp, så tänkte om ni ville se handen som jag ritade på bilden
för nån vecka sen. faktiskt svårare att rita en hand än vad man tror! :o

"eller vad menar du? D;"

HAHHAAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH *andas*
tyckte detta va så jävla kul, herreguud! hahhahahah
kolla rabihs intervju, klockren!



gaaaah!

får sånt satans jävla ryck på blogg.se sidor just nu ;@
klockan är bara sex å de laddar redan så jäädra segt, de kan gå å dö :(
bara jag som får ryck på de hära alltså? ;o

x.o

börjar som vanligt med : är hemma från skolan idag igen. haha.. men idag så kom jag faktiskt upp ur sängen för att försöka gå till skolan, men mitt illamående & huvudvärk tog över. och det är fortf inte riktigt borta, men imorrn ska jag försöka att gå till skolan iaf.
efter imorrn så har jag lov, ska bli så skönt (a) även om jag nästan haft lov denna veckan också hahaha, aja..
sitter å väntar på att alex ska logga in, han somna senare än mig så han kommer väl vid ett, två skulle jag tro.. nej det är inte ovanligt han att vakna så sent :o haha intressant .D
iochmed att jag är hemma idag också, har ni något filmtips? D:
skulle behöva lite film känner jag, men vet bara inte vad jag ska kolla på, och min dvd funkar heller inte. kanske vet anledning till det också, men inte säkert för jag har inte prövat de ännu ;)
nu ska jag gå ner och käka frukost, så vi hörs kanske sen! babai :*

hm.. tänkte lägga in en bild, men har inget kul å visa . hahahha (A)

ny design?

sitter & funderar på att göra en ny design, börjar närma sig vinter (tycker jag) kallt = vinter. hahahaha..
så har ni något tips på hur den kan se ut, t.ex färg eller sådära? :)
och något som ni vill att jag ska skriva om som gör bloggen roligare?
tacksam för svar! (a)
puss :*

muuhu

gomörrn folks!
hemma från skolan idag igen ja, sitter å pratar med alex. han är också sjuk , höhö. fast han är brb. han sa 5 minuter, de har gått 25 snart Oo snacka om att hålla koll på tiden hahaha, jag har själv hunnit va brb medans han va brb . hm . aja.. xD
imorrn blir de att dra till skolan iaf, jag säger att jag måste, för vi har prov i bild imorrn, å jag vill inte missa det å va helt efter sen :o inget vanligt prov, vi ska rita, inget skrivande alltså. han har satt upp något med lådor å skålar som vi ska rita av, så sätter han betyg på det. vi har ju tränat på de veckorna innan, just därför x)
sen om de blir någon skola på fredag, får jag se hur jag mår.
har faktiskt inte mer att skriva, så "godnatt"! :D


mjäae..

är hemma ifrån skolan idag igen. just nu så sitter jag bara å glor, har inget å göra.
något tips på nån film som man kan kolla på?
funderar på att kolla på bring it on 5, fast har redansett den en gång , så kunde vara kul å kolla på en film som mani nte sett innan. å´jag ska ju orka gå ner å hämta filmen också vilket jag inte troratt jag gör. å somna kan jga heller inte, även om jag är trött å fryser.
okej, jag ska sluta klaga... de enda som är bra är väl tat de är 3 dagar kvar på veckan sen har jag lov  :)
på onsdag drar jag till ullared, dom andra dagarna vetj ag inte. kommer väl på nåt så småningom x)
har inte mer atts kriva just nu, puss !

bilder nu eller imon?

de får ni se :D beror på hur mkt jag orkar å hur mkt de här segar.
tänkte nämligen bjuda på lite gamla bilder, eller ja gamla å gamla. vissa kanske är 1 år gamla, åvissa kanske 5 år, men de märker ni   x)

upd: fler bilder.
blöööö, blev bara 2 bilder. rätt koko är dom.. men blogg segar skit mkt, så tar jag fler imon ist då har jag även tillgång till den andra datan som har äääääääännu äldre bilder!





sorry dán (A)





sorry dán (A) ..hahhaahaha min kjol hade gått sönder så fick ta shorts asg'



hihi, där va hon typ 10 veckor (:

mjae, fler bilder har jag inte.. inte äldre xd eller ja..
baaaaaaaaaai! :D

sjuuuk

go morron, gomiddag, gokväll. eller vad ni nu säger ;) haha
sitter här i sängen å tar de lugnt.
vaknade igår vid 5 på natten, å hade jätte ont i halsen kunde knappt svälja.m en somnade om fort igen, sen igår va jag ju i hbg, men mådde inte prima. blev värre på kvällen, då kände jag mig riktigt dålig. sjukt ont i halsen, huvet, magen, hela kroppen, och plus så frös jag rätt mkt också.
först va de tänkt att jag skulle gå på första lektionen idag, men hade inte pallat. kunde inte stå upp utan att få ont i huvet, hurfan ska man klara att simma då? så jag tyckte de va bättre att stanna hemma. sov till halv två, å sen dess har jag varit vaken. inte gjort ett skit igentligen, tänkte kolla på film men är för trött för det.
pappa ska snart ner å handla, så bad han att köpa julmust till mig, sen kanske han skulle köpa kyckling också, och ha det till kroketterna som vi har i frysen.
får se om de blir utbildning sen, om jag inte går på det idag så kan de ta lång tid innan jag får de igen. så tror nog att jag går ändå, ska va där halvfem, så kan vila upp mig lite till. sen kanske sova när jag kommer hem därifrån. så får jag se om de blir nån skola imon eller inte, kan jag nog inte avgöra förrän på morgonen haha, om jag inte mår för dåligt på kvällen. de va väl allt som egentligen tänkt skriva, tror jag? haha. men ses kanske later. puss!


haha, cizzie ville också va med. linslus! :D

johan "trädet" palm

sa till cludde att jag skulle till ullared på höstlovet, och de blev såhär:

cludde: DU VAR PÅ ULLARED NÄR AJG FYLLDE ÅR FÖRUT
jag: vaj ag de förra året? xD
cludde: ja
jag: ja de va jag
cludde: HAHA :(
jag: för de va en fredag
cludde: ah :D
jag: å johan skulle sjunga
cludde: johan? XD
jag: trädet
cludde: trädet? xD
jag: palm -.- xD
cludde: JUSTE
jag:
smartass D;

(hahaha, det va idol alltså ;))


förfän!

kom nyss hem ifrån hbg, fick köpt en jacka på familia, men inga skor. pga att dom inte fanns i min storlek, suger!
aja.. påvägen hem åkte vi inom ica, kan ni gissa vad jag köpte?  :D -julmust, ofc! lätt min favoritdricka :*
men har inte mkt mer att skriva nu, kanske kommer en bild på jackan senare. adios!

helsingborg.

sitter här och plattar håret, direkt efter blir det att dra till hbg igen, haha. men måste ju köpa nya skor, mina svarta har ju hål i hälen på ena skon, inte så skönt å gå med det när snön kommer? nej inte precis. så jag ska köpa ett par nya sånna idag , kanske även ett par beige, men inget säkert ;) när vi ändå är på familia, drar jag nog in å kollar i nån affär, måste ha nya kläder också. hittade ingenting förra veckan vi va där, men dom får ju in nytt varje vecka så att ja D;
mene nu måste jag platta vidare annars får nog mamma lite ryck x.x
så vi hörs maybe later, babai! :*


ola svensson :*

yeaaaaaaaa! ola är vidare i körslaget :D:D
fifan va nervös jag va , haha. olas kör är bara för grym, å ola sprider verkligen ut den feelingen han har! så jävla bra!


bild från förra sommaren, saknar som fan! ♥


i am here with you

go'morrn folks! D;

sitter här å lyssnar på you are not alone me rabih ofc (:
vaknade för typ två timmar sen, kunde inte somna om sen höhö, väldigt segt alltså. och nu pallar jag inte sova haha, och inte prata heller för den delen. men undantag sker för vissa (a) beror på då alltså.
under dagen blir de nog att jag gör lite på historian, måste välja ut nåt att skriva om till inlämningsuppgiften som vi ska va klara med på måndag, alltså vi ska ha kommit på nånting x) sen får jag se om jag gör bakgrunden till min lergubbe också, måste ju ladda ner illustrator igen för gratis saken är slut :o
ikväll blir det att kolla på not another teen movie, postkodmiljonären (ola är med) och körslaget är ett måste! :)
nu ska jag inte göra mkt mer än att dra ner å käka, inte för jag kommer äta där nere så kallt! :o
och sen så får jag damp på vissa pers, lxm varför ens bry sig nu? x.x
wellwell, mer  har jag inte att skriva. puss :*


gammal bild, men vinterkänslan börjar komma!

17 oktober!

tycker att alla ska säga grattis till claudia som fyller 18 år idag!
GRATTIS BRUSH, förfään! :*

(har ingen bild på ungen, inte än)

rabih jaber!

alltså fyfan säger jag bara. FYFAN va bra rabih va ikväll! rysningar förfaan.
gillar egentligen inte michael så mkt, men nu när rabih sjöng youre not alone, herregud! ♥



empire .

gilla låten!


Jay-Z ft. Alicia Keys - Empire state mind


psykopatiska jävel..

tjeena!

kom nyss hem, tidigt för att va fredag. men eson blev inställd idag eftersom vår lärare skulle förbereda till öppet hus som är imon, men vi ettor ska inte vam ed så därför fick vi sluta :) men jag gick typ kvart i tolv för att jag skulle hinna med tåget fem över.
och just nu så är jag lite sur, tänker inte säga så mkt här mer än att han är en psykopatisk jävel, å jag hatar han!
uuää, skulle svarat något annat när han sa de till mig . fyfan!
näääe nu ska jag inte sura mer här, så nog bäst tat jag går lite :)
ska faktiskt äta lite, om jag hittar nåt haha. så vi ses kanske senare puss!


skruvning.

blir ett kort inlägg..
hände inte nåt kul i skolan. bowling vid halv sex, josse lärde mig att få in mer skruvning på klotet, å fick 6 bra strikar av skruvningen, så är nöjd med de. sista kvarten hade vi discobowling fast denna gången fick jag bara 3 klubbor, menmen jag klarar mig x)
vid åtta blir de att kolla på mammas pojkar sen vet jag inte mer :)
meeeene, seeeya toomorrow, babai! :*


hahahahaha!

hittade detta nyss när jag kollade runt gamla bilder på min bdb.
detta är då ifrån en konvers med joss, som slutade såhär efter jag skickat en låt:

joss: TAACKJK
lusi: VASS GUD!
joss: HUD ÄR VASS
joss: GUD*
lusi: guds hud :)
joss: xD ÄR VASS
lusi: de va som fan, har aldrig känt påren.xd
joss: haru inte :O'
lusi: nej, har inte vågat, den ser så vass ut


julmust <3

tjatja d;
sitter här i sängen och gör ingenting.. ska snart äta, och efter de blir de att plugga engelska, har prov imon. har bara kollat lite på de i skolan, nej jag brukar inte va ute i sista sekunden me att plugga på prov, men jag tycker inte de verkar så svårt, iochmed att jag översatte hela texten i skolan, för vår lärare sa att om vi förstår texten så klarar vi provet, så de är ju bara att översätta texten då , så därför blir de att jag bara plugga idag ;)
aja.. efter pluggningen blir de att duscha. å sen vet jag faktiskt inte vad klockan kommer att va, men om ifall att, är de nån som vet vad de är på tv ikväll? för själv så har jag ingen aning x)
och om jag hinner ska jag också göra min bakgrund till min lergubbe i illustrator, men bara om jag hinner alltså. fårse om jag tar kort på lergubben när jag tar fram den i skolan, inte för att den blev så bra precis hahahaha, men den är söt ;D
meenee nu ska jag fortsätta att läsa frida tidningen som kom igår :) puss!

btw, titta vad jag hittade när jag va på ica. julmust <3


heroes.

har inte blivit ngt inlägg tidigare idag, anledning är att jag inte orkat . kom hem ifrån skolan  sen va jag riktigt trött, men jag sov inte. nej, tänkte kolla vidare på  heroes men då loggade alex in så jag pratade med han istället. han gick, jag kolla vidare, har kollat nu tills åtta. ska kolla dom 4 sista avsnitten som jag har :)
och nu kolla rjag på ugly betty , intressant ;D
haha nu ska jag inte störa mera! puss

music!


Ke$ha - Tik tok


plugg? - nej,tack!

sitter i skolan, väntar på att nästa lektion ska börja sen slutar vi! fast när jag kommer hem så blir de typ plugg direkt skulle jag tro :/ orkar inte , men måste. har ju ffs prov imon å jag har inte kollat på de nånting alls x.x så jag kan inte kolla på heroes vilket jag gjorde igår halva dagen :o hahha jag bara srkiver nu , har ingen aning om vad jag skrivver sitter å glor på emilia när hon pratar så jag ser inte vad jag skriver heller . jag bara skriver på altså, så om de blir en massa stavfel så är det därför. hahahahahahah memilia berättar om sms å sådära.. okej, nu ska jag sluta skriva , fast att jag inte orkar igentligen lektioionen börjar inte förrän kvart i ändå så blir att sitta här tills dess. men jag har ingen aning om vad jag ska ha som bakgrund till min "gud" . fyrkantigt huvud å så stor rumpa å ölmage ahahah, vet ni vad man kan ha för bakgrund till de? :)
meeene nu ska jag intes töra er längre, hejdå! :d

btw, emilia har rumpfetischsm nånting  ,hahhahahhahaha!

v + f

tjäänatjäna, haha!
sitter här & glor, har inte mycket att göra alls. eller jo, egentligen borde jag göra mig iordning, och sätta i mina linser men jag pallar inte , inte just nu iaf. men snart ska jag göra det. ska ju till hbg, å tror vi skulle åka vid 11 om vi inte blir klara senare förstås, så då blir det att dra in till väla & familia , måste köpa lite nytt bl.a kläder & skor , har ju typ ingenting känns de som :O nä nu överdrev jag lite kanske men jag tror ni fattar vinkeln ;)

sverige förlorade ju matchen mot danmark igår, men om portugal vann de vet jag inte.
någon som vet?
för det stog lxm i tidningen att drömmen  om vm va över , så de är därför jag undrar ;)
kollade ju också på körslaget, ola är bäst (a) blev ju jävligt nervös när dom inte sa att team ola gick vidare när typ 5 st redan gått vidare så när gry sa att dom gjort de,
då skrek jag så att jag blev hes . hahaaa typiskt mig (i)

mene, om jag ska ta å göra mig i ordning nu då, så hörs vi när jag kommer hem ifall de har blivit nåt inköp ;D


btw, så såg det ut när jag lockat x) syns kanske inte så jättebra, men duger!


11 oktober =

lägg er fan inte i, snälla x.x..


nääääe,  nu ska jag inte deppa här inte. utan nu är de dags för er att säga grattis till daniella, för hon fyller 16 idag! gRATTIS DÁN säger jag D; <3


the hills

sitter här inne i tvrummet å väntar på att de är mat, blir chipskyckling- gott :D
när jag ätit blir de att kolla på the hills, tredje avsnittet, missade förra veckan va ju på bio :o men hoppas att jag inte missat alldeles för mycket haha (a)
har egentligen inte så mycket mer att skriva men ska ändå försöka skriva något litet om jag kommer på nåt :O
btw, så väntar jag på att alex ska komma tillbaka, saknar han :/ även om jag prata med han för typ två timmar sen, men ändå o;
& ikväll så är det körslaget = ola , och då ska det röstas!
någon som vet vad som är efter körslaget? själv har jag ingen aning :o
men eehm, mer har jag inte att säga ;D adios :*

njäe

har inte blivit något speciellt inlägg idag, men som sagt har inte haft något att skriva om x)
drog även hem från skolan lite tidigare, mådde inte alls bra- mådde illa, ont i magen och huvudet . jävla mensvärk :o kändes som om jag skulle spy när som helst så tyckte det va bättre å dra hem, så va hemma vid halv tolv, sen dess har jag mest bara glott inte på något särskilt men ändå d;
har nyss lockat håret men inte av nån speciell anledningen , bara för att! haha näe men, jag hade tråkigt. min bror kom hem och bara: var ska du? jag: ingenstans, har tråkigt. han: ööh.. hahahaha..
och jag som inte gillar att ha det lockigt, men ibland så vill jag det . även om jag har lockigt naturligt men de va ju platt x)
om en halvtimma börjar idol. mina favoriter är rabih & tove! vem är eran favorit? ^^ kan va kul och veta ju :)
näe nu ska jag spela nåt skitspel på fb igen haha (a)
men ni får ha de så bra, bai! :D

nytt rekord!!

kom hem ifrån bowlingen för ett tag sen, och degick riktigt bra.
fick nytt rekord! :D:D:D mitt förra va 193 p;
(igga de jag skrivit under haha)


wuääh

sitter i skolan nu, fast har slutat men tåget går inte förrän 4 över, å orka sitta där å vänta när de är kallt? eller kallt vet jag inte om de är men ändå haha.. nyss haft bild, fortsatte med cirkelperspektiv fast jag va redan klr så vi som va klara skulle göra ett schackbräde å minst 2 spelpjäser på, å för att göra de så skulle vi använda som perspektiven som vi lärt oss, höhö :p
njäe, mer har jag väl inte att skriva än att jag saknar alex? :o
aha, skriver kanske ett inlägg senare om jag orkar för efter bowlingen är jag alltid heldöd :D baaui! :)

*tomt*

har ingenting att skriva så blir bara en bild.


typ nyss x)

busbusbus

ett morgon inlägg idag , haha. vet inte vad jag skas kriva woho :D näemen..
gick upp som vanligt ju för att jg skulle duscha, och nu är jag klar. igentligen ska jag cykla till stationen nu iochmed att tåget går 8.42, men för att jg ska va duktig å sliippa att cykla i regnet så tar jag bussen, då tror ni säkert att den går ifrån stationen.. jo de gör den, men den kör förbi här där jag bor efter ;D så vid kvart i ska jag ner till den lilla skylten, haha.. sen är jag framme i skolan ca kvart över tror jag. å så slutar jag kvart över tre eller tio över tre, men ska fråga om jag får gå tidigare för att jag ska ta bussen , så hoppar jag av här utanför sen, väldigt nimt :)
ja de va väl mest de jag skulle skriva :o haha å när jag kmr hem ska jag soooova om inte alex är inte då ofc (a)
så hade så braaa, babai! :*

late

blev ett lite senare inlägg idag igen, nu har jag iaf piggnat till x)
idag så missade jag nästan tåget, fick cykla jättefort för att hinna haha, å jag hatar att cykla fort. måste verkligen ha en ny cykel, min är för liten :( aja.. kom till stationen 4 min innan tåget gick å då kunde jag pusta ut haha.. men sen kom veronica bakom mig, hon kom tydligen samtidigt - sega vi är :D tåget kom å sen va vi framme i klippan. började med eson, å då fortsatte vi att planera vårt miniprojekt, jag å dom i min grupp ska göra en musikvideo haha, å jag ärden som ska bossa :D nej men, jag ska filma ;) och idag så fick vi också en ny i klassen så nu är vi 21 st, från början va vi bara 12 haha wellwell.. engelskan är lika tråkig som vanligt, sen mat.. tror de va fisk, fast den va inte nice ;o helt grå haha aja.. tog resterna från nån dag ist vilket va korv stroganoff å de dög iaf ;)
historia efter de som vanligt, fortsatte med frågorna, sen naturkunskap gjorde nån labb och till sist gympa, fast då hade vi teori ist. och vi fick sluta tidigare, typ 5 i tre. så jag hade följe med evelina till stationen för att ta bussen, men hann med tåget, fast att vi gick sakta ;D å mötte ju såklart veronica då också, så jag satt inte ensam på tåget ,wuuhu men ja hahhhaha..
direkt när jag kom hem satte jag ju mig vid datan (ofc) hahha, nej men alex va ju inne , så då kan man ju inte låta bli (a) men sen gick jag upp å la mig i sängen å somna hahhah,  skönt vare men va riktigt trött efteråt. men nu är jag pigg igen ;D och nu snackar jag med alex igen woooh! tsh..  när jag ska sova har jag ingen aning om , blir nån gång tror jag. har ändå sovmorron imon :)
och imorrn så har vi matte prov, men inte nåt man kan plugga till precis men ska ändå räkna klart dom sista talen imon innan jag drar till stationen så jag inte glömmer allt helt haha.
mene nu ska jag nog dra ifrån skrivandet, så sääääs vi imorrn haha , imon å imorrn whatever hahahh.. babai!

som ni märker har jag inga nya bilder, så får bli en gammal idag också tills jag har nåt nytt x)

guldkusten 08

igen..

fick besöksrekord igen, fast denna gången över 100 ;D


bad!

iknoow, har varit dålig uppdatering idag. men har varit så sjukt jävla trött.
tänkte att jag skulle skriva förut, men orkade helt enkelt inte :/
men började skolan tjugo i tio idag iaf, sista sovmorronen på måndagar (iochmed att tvåorna haft friluftsdag), men de betydde att vi började med historia, å jag tkr de är så sjukt tråkigt :o speciellt när man intepratar om nåt intressant haha. de enda som varit kul idag va väl på formen, då började jag med min lergrej hah, vi skulle skulpturera i lera hur vi ser på gud, lätt för dom som inte tror på nåt. och eftersom jag inte har nån fantasi när man ska rita nåt så började de först med att jag ritade ett fyrkantigt huvud, och så frågade jag emilia å hon: rita en ölmage. så då gjorde jag det, den blev riktigt fräsig ;)
så jag börajde att skulpturera då haha, å så tyckte elli att den skulle få hängpattar också om man nu har ölmage , så får se om jag gör de på onsdag x) fick ju gå tidigare från de också iochmed att jag skulle hinna med tåget 14.04 ,  å då va  jag hemma runt halv tre och då minns jag inte alls vad jag gjorde.
drog ner på ica senare å köpte ben&jerrys , blev vanilla toffee crunch den är mums! :9
meeene har inte mkt mer att skriva än att jag ska sova snart, nångång. om jagorkar. vet att de är sent, men ju mer jag sover desto tröttare är jag- jag vet jag är konstig! :o
men ni får ha de så bra, adios ;D


hm, jag för ett år sen x.x

wuh

tidigt inlägg iknow :D tänkte igentligen inte skriva nåt speciellt mer än att jag fick besöksrekord igår på 83 pers x)
yäs de va de, adios ;)

hif :)

känner mig rätt efter när de gäller fotbollen för hif, men de har ju inte gått så jätte bra nu senaste tiden. men idag så vann dom faktiskt hemma mot bk häcken med 1 - 0 , en vinst är alltid en vinst alltid lika bra :)

innan jag städar-

 

DEN HÄR VECKAN HAR JAG...

MAT
[x] Ätit frukost
[x] Ätit lunchen i skolan/jobbet
[x] Ätit onyttigt
[ ] Spytt av någon mat
[ ] Fått ont i magen av maten
[x] Ätit soppa
[x] Ätit kött
[x] Ätit fisk
[ ] Ätit vegetariskt
[x] Ätit potatis
[x] Ätit ris
[ ] Blivit bjuden på middag
[ ] Ätit på restaurang
[x] Ätit godis
[x] Ätit kakor
[ ] Ätit chips
[ ] Ätit popcorn
[x] Ätit frukt



DRUCKIT

[x] Vatten
[x] Sodavatten
[ ] Mjölk
[ ] Saft
[x] Läsk
[ ] Vin
[ ] Öl
[ ] Te
[ ] Choklad
[x] Juice



UTSEENDE

[ ] Klippt håret
[ ] Färgat håret
[ ] Sminkat mig
[ ] Tagit bort smink
[ ] Burit smycken
[ ] Burit accessoarer
[ ] Tänkt på att matcha mina strumpor med övriga klädseln
[x] Duschat
[x] Använt en väska
[x] Använt hårspray
[x] Använt deodorant
[x] Använt parfym
[ ] Använt bodylotion
[x] Använt schampoo
[x] Använt balsam
[ ] Använt lipsyl
[ ] Använt solkräm
[ ] Nagellack



KLÄDSEL

[x] Jeans
[ ] Udda strumpor
[ ] Stövlar
[ ] Regnkläder
[ ] Sportiga kläder
[ ] Mössa
[x] Vantar
[ ] Plagg som egentligen tillhör det andra könet
[ ] Samma kläder som igår



PLATSER
[x] Vart borta hemifrån
[ ] Sovit borta
[x] Vart i skolan/på jobbet
[ ] Var på ett ställe jag inte varit på tidigare
[ ] Vart på fest
[ ] Vart på kalas
[x] Vart på fika
[ ] Vart på picnic
[x] Vart på bio
[ ] Vart på gym
[x] Vart på biblioteket
[ ] Vart i affärer
[ ] Vart i träningshallen
[ ] Åkt buss
[x] Åkt bil
[ ] Åkt flyg
[x] Åkt tåg
[ ] Åkt tunnelbana
[x] Cyklat
[ ] Joggat



ÖVRIGT

[x] Sett på TV
[x] Lyssnat på musik
[ ] Laddat hem en låt
[ ] Köpt en skiva
[x] Tittat på en film
[x] Missat något jag velat se på TV
[ ] Läst en bok
[x] Läst en dagstidning
[ ] Läst en kvällstidning
[ ] Läst en serietidning
[ ] Målat
[x] Tecknat
[x] Fotograferat
[x] Kollat på foton
[ ] Stickat
[ ] Virkat
[ ] Sytt
[x] Bloggat
[ ] Skrivit brev
[ ] Skrivit dagbok
[ ] Skrivit en berättelse
[ ] Pysslat
[ ] Gjort en hemsida
[x] Varit online på msn
[ ] Sorterat frimärken
[ ] Städat
[ ] Bakat
[ ] Lagat mat
[ ] Läst läxor
[ ] Pluggat på prov
[ ] Tränat
[x] Dansat
[x] Sjungit
[x] Visslat
[x] Knäppt med fingrarna
[ ] Spelat något instrument
[ ] Spelat ett sällskapsspel
[ ] Spelat datorspel
[ ] Spelat PS
[ ] Spelat kort
[ ] Spelat ett bollspel
[ ] Vunnit i något
[ ] Förlorat i något
[x] Tagit hand om ett husdjur
[ ] Tagit hand om någon annans djur
[ ] Räfsat löv
[ ] Skottat snö
[ ] Sopat trappan
[x] Hämtat posten
[ ] Vattnat rabbaten
[ ] Rensat ogräs
[ ] Målat om staketet
[ ] Reparerat något mekaniskt
[x] Saknat någon
[x] Älskat någon
[ ] Haft sex
[x] Sagt "jag älskar dig" till någon
[ ] Ljugit för någon
[ ] Gjort något olagligt
[x] Skrikit åt någon
[x] Kramat någon
[ ] Kysst någon
[x] Skakat hand med någon
[ ] Givemefiveat med någon
[x] Gjort ett handtecken åt någon
[ ] Himlat med ögonen i samförstånd åt någon
[ ] Slagit någon på käften
[ ] Sparkat någon
[ ] Klappat någon tröstande på ryggen eller huvudet
[ ] Fått ett MVG
[ ] Fått ett IG
[ ] Haft kvarsittning
[ ] Fått skäll av en lärare
[ ] Skolkat
[ ] Spytt
[x] Spottat
[x] Hostat
[x] Nyst
[ ] Snutit mig
[x] Hickat
[ ] Harklat mig
[ ] Rapat högt
[ ] Suckat högt så att någon kommenterat det
[x] Gråtit
[x] Skrattat
[ ] Haft andningssvårigheter
[ ] Varit sjuk
[ ] Tagit medicin
[ ] Svalt ett piller
[ ] Tagit en spruta
[ ] Satt på ett plåster
[ ] Satt på en skyddande salva
[ ] Varit med om en olycka
[ ] Önskat att jag var död



PRYLAR JAG ANDVÄNT

[x] Kam
[x] Plattång
[x] Hårtork
[ ] Rakapparat
[ ] Kaffebryggare
[ ] Tekokare
[ ] Brödrost
[x] Mobiltelefon
[x] Miniräknare
[ ] Ficklampa
[ ] Mp3/iPod
[ ] Freestyle
[x] Radio
[ ] Headset
[x] Webcam
[x] Mic
[ ] Elektrisk tandborste
[x] Väckarklocka
[ ] Massageapparat



JAG HAR TRÄFFAT

[x] En vän/flera vänner
[ ] En fiende
[ ] Ett ex
[ ] En person som jag inte känner så bra men gärna skulle vilja känna
[ ] En f.d. bästa vän
[ ] Min partner
[x] En gammal klasskompis från lågstadiet
[ ] En kändis
[ ] En total främling som jag pratade med
[ ] En ny människa som jag lärt känna rätt bra
[ ] Mamma som jag inte bor med
[ ] Pappa som jag inte bor med
[ ] Syskon som jag inte bor med
[ ] Mormor
[ ] Morfar
[ ] Farmor
[ ] Farfar
[ ] Kusin -
[ ] Pyssling
[ ] Annan släkt


uuuuue!

har igentligen ingenting att skriva, förutom att mitt rum är de enda som luktar normalt! usch, tur att jag inte bor där nere haha.
jag orkar heller inte skriva om gårdagen, är för trött x) men de va kul iaf..
och jag tänkte säga till när jag skrivit 500 inlägg, men tror ni att jag kom ihåg det? nääe då, för detta är mitt 507:de inlägg, några inlägg från 500 haha, welwell. ni får ha de så bra, adios! :)

mja.

orkar inte skriva så mkt, så blir en dagens lista..

DAGENS LÅT: sum 41 - with me ♥
DAGENS KLÄDSEL: jeans, t-shirt & tjocktröja
DAGENS DUSCH: imorse 
DAGENS FRISYR: platt
DAGENS MAT: frukost, kanelbulle, å kycklingklubbs :p
DAGENS HÄNDELSE: bio med dan!
DAGENS PLANER: har inte direkt några planer nu , men skulle gärna vilja prata me alex innan ja gska sova ofc o;
DAGENS VILL HA: mja, alex 
DAGENS SAKNAD: linda & alex
DAGENS DROG: har ingen aning
DAGENS TRÅKIGASTE: regnet :O
DAGENS KÖP: biobiljett & tågbiljett och godis xd
DAGENS GODIS: en massa
DAGENS HUMÖR: glad.. fast så jävla trött nu
DAGENS SJUKA: inge
DAGENS KOMPLIMANG: passss
DAGENS SKRATT: i hlm innan idag
DAGENS BILRESA: till å från stationen
DAGENS GRÅT: haha, ja (a)
DAGENS DRYCK: ramlösa me kaktussmak x)
DAGENS LÄNGTAN: vad annars om inte alex?
DAGENS SPAN: spanar bara efter alex .x  
DAGENS KÄNDISSPAN: ola!
DAGENS TELEFONSAMTAL: pratar typ aldrig i telefon :D inte idag iaf
DAGENS PERSONER: daniella

bioooo

kom nyss hem ifrån bian, men ska äta nu.. så skriver kanske mer sen om ajg kmr ihåg eller orkar hahha, beror på när jag ätit klart. för åtta är de ju ola på tvn!
så vi hörs sålänge

flickan som lekte med elden

nu ska jag in i duschen, sen efteråt blir de att fixa till sig lite haha, för vid tvåtiden ska jag möta daniella vid stationen och åker med 14.14 tåget till hässleholm för att glo på bio. vi ska se flickan som lekte med elden å den börjar ju vid halv fyra, så jag är hemma till sju ikväll.
påtal om  att jag å daniella ska se bio tidigt, är för att vi inte vill missa körslaget, favoriten ola är ju med. och de kan man bara inte missa! heeeellno!

och jag vet att jag har usel uppdatering nuförtiden, men jag orkar inte :o lättare att skriva när man faktiskt har någonting att skriva om, låter rätt logiskt va? (:
men nu måste jag bege mig! adios :*


bild från skäralid

a 'v


du betyder <3

im a big girl youre a big boy

låten som nördas hos mig just nu


Lady Gaga ft. New kids on the block - Big girl


again and again

nu sitter jag här i skolan igen, ovanligt? näe inte precis..
har eso nästa lektion men börjar inte förrän tio i, så ska väl sitta här ett litet tag till sengå ner x) ska nog också gå tidigare fårn lektionen så att jag hinner med tåget hem somg år 14.04,
sen idag så är de också 2 månader me mig å alex, tshi :D älskar di :*

babai!

zombie influensan

tänkte igentligen lägga in de hära senare, men jag kom på hur man fixade med bluetooth på den hära datan utan att behöva ha nån dongel eller vafan de heter hahahaha..
men jaja, till saken nu! :D

har ni hört talas om "den nya zombie influensan"? om inte, läs de här.
hänger typ överallt på skolan, ooh ;)

lite kul faktskt, eller hur? haha


x.x

sitter i skolan & har sjuukt tråkigt, nicklas va sjuk så vi har ingen mentor idag, så börjar två. segt..
slutar inte förrän tjugo över tre sen, å då blire att vänta på tåget, fan att jag glömde mitt head-set x.x  aja får väl nöja mig med att spela på mobilen då .. sen är jag hemma vid halv fem, sen bowling halv sex så är hemma vid halv sju eller nåt, sen blir de idol vid åtta.. mene inte mer att skriva nu, baai

RSS 2.0